IRC-Galleria

Heissan!Keskiviikko 06.09.2006 12:51

Tänää pääskii käymää semmonen juttu, et aamul ku kello soi ja nousin ylös ja kävin tsekkailee mitä kaikkii koulujuttui pitää tehä koulun jälkee, ni huomasinkii et niihin menee joku 3-4 tuntii ja sit pitäis viel siivota, pakata ja pestä pyykkiä. Meil tosiaa tänää siis ois ollu luentopäivä, eli niil ei tartte olla koska muistiinpanot voi imasta koulun servulta.
Eteen tuli siis kaks vaihtoehtoo: jäänkö kotii nukkumaa pitemmäks aikaa ja väännän sit koko päivän noit koulujuttui ja muutenkii hoidan hommat, vai istunko koulus kuus tuntii vaa kuuntelemas jotain jaaritteluu ja sen jälkee viel alan vääntää noit yöhö myöhää. Valitsin ensimmäisen vaihtoehdon, eli käänsin kylkee ja jatkoin nukkumista ja nyt alan sit vääntää noit koulujuttui yms. Ku huomen sit taas oon lähös iltasella koulun jälkee Kotkaa, ni pitää olla kaikki valmiina et pääsee viel valosan aikana perille.
-> eli torstai-illasta sunnuntaihi vappaata, ni saa olla sitte vähä pitemmän aikaa sielläkii ku seuraavaa kertaa tulee parin viikon tauko.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.