IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.04.2006 18:15

Tiedän että mun pitää paastota. Mun sisällä on siihen vahva kutsu tms. Minusta tuntuu kuin en saa syödä. Minun tahto ei halua, se on muuttunut. Mutta ruumis on nälkäinen. Mutta tahtoni on nyt todella muuttunut. Tai mieleni, nyt on tullut tilaisuus. Koen että tämä ahminta, meni holtittomaksi. Se ei ollut syömistä, eikä ole ollutkaan koko aikana. Mutta nyt on sellanen olo, että en saa edes karkkia syödä, koska sokeri, saa minut nälkäiseksi tai himoiseksi.

Mulla on vielä yksi annos metalaxia, että saan vatsani tyhjäksi. Ja alan taas juoda tosi paljon teetä, myös mehuja, glögiäkin mitä olen ostannut halvalla, ja joka on litraltaan 222 kaloria, ja kahvia voin myös juoda. Nyt toteutan tämän. Viikon päästä on pääsiäinen, Elina tulee minulle. Ja haluan pääsiäiseksi olla virittynyt ja oikealla sydämellä Jumalan edessä.

Myös haluan alkaa taas kirjoittamaan, mutta en voi jos elän synnissä. Silloin Jumala ei anna voitelua, eikä ole sanomista, mikä olisi Hengestä, vaan ainoastaan ymmärryksestä ja tiedosta. Saapa nähdä mitä on todellinen paino, kun on pari päivää kulunut. Ensin lähtee mahdollinen nestekerääntymä elimistöstä pois, mitä suola on kerryttänyt. Sitten vasta tietää oikein painon.

En ota riskiä ja mene kauppaan. Vasta loppuviikolla on pakko hankkia vessapaperia. Mutta en mene kiusaamaan itseäni, unohdan mieleni ja järkeni ja itseni kaupassa. Menen himoni inspiroimana. En leiki nyt. Mnulla loppui maito, mutta tein sitä maitojauheesta lisää. Onneksi on juomista, jossa on energiaa, että ei tule toivottomaksi tämä alku. Minun oli tarkoitus tarjoutua lähteä Lautamäkien kanssa ostoksille tänään, mutta jostain syystä olin haluton.

Mulla on ruokaan mennyt paljon rahaa. Kymmeniä euroja. Ruokarahalla, olisin saanut paljon muutakin. Vaikka kissoihin sen satsattua. Tai akvaariolamput. Minun mahassani on todella nälkä, eilenkin oli jo. Mutta nyt haluan nauttia nälästä. Haluan nauttia elimistöni tuntemasta hiukumisesta. Kun tulen heikoksi, niin tulen myös herkäksi. Voisin palata sitten foorumille, kun olen taas Jumalan Hengessä. Minulla ei ole mitään sanottavaa siellä. Siksi minun pitää muuttua, silloin Jumalalla on sanottavaa, minun kauttani - amen!

Ei ilmeisesti oikein toimi tuo laskuri täällä irc- galleriassa. Se näyttää kolmea, mutta kahdeksan on käynyt todellisuudessa. Tuo maitojauhe on paljon pahemman makuista kuin oikea maito. Taaskin tuli uusi vierailija galeriaani, ja laskuri ei siihen noteerannut mitenkään. Ehkä minun pitää tarkistaa viime viikon lukumäärä, ja laskea tämänkin viikon ajalta. Ehkä tuo on tilapäinen häiriö.

Eli minulla on selvästi sellainen olo, että minä en päättänyt paastota, vaan päätös tehtiin puolestani, ja tiedän vaan sen, että minun ei pidä syödä, ikäänkuin koen tahdossa jonkun muun vaikutuksen. Ja tottakai haluan tarttua tähän tilaisuuteen, koska nyt mieleni ja tahtoni on selvästi Jumalan ohjaksissa ja manipulaatiossa. Lihani on omaa, mutta nyt minä voin olla kuuliainen tuolle sisäiselle kehoitukselle.

Olo on samankaltainen, jos joku sanoo sinulle että älä tee, niin tiedät sen että et saa sitä tehdä. Ihan kuin minulle on iskostettu päähäni, sellainen asia että älä syö. Miun muotoni ehti kyllä taas muuttua. Laihuus katosi, ja kaikki muuttui sileäksi, ja luiden päälllä on pehmeyttä, metalaxin takia on varmaan nestettä vatsan ylle tullut, siis turvotusta. Mutta parissa vuorokaudessa se katoaa. Mikäli söisin, se siirtyisi siitä tasapuolisesti kaikkialle pikkuhiljaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.