IRC-Galleria

Maun1o

Maun1o

Külli hyvä sulle? Kiva jos gommasit, gommaan takaisin mahdollisimman pian.

IlimastonmuutosTiistai 23.03.2010 18:39

Rakas Blogi.

Viimepäivinä minua on huimannut aevan vietävästi. Luulen, että sen aiheuttaa tämä kesäaikaan siirtyminen, eli luonnollisemmin ilmaistuna: kevätpäiväntasaus. Aurinko alkaa paistelemaan kivasti, sen johdosta, ethä maapallo kääntää meidän pohjosen puoliskonsa enampi aurinkoa kohden. Ennen en ole mitään huimauksia näihin aikoihin tuntenut, mutta nyt tuntuu. Siihen vaikuttaapi varmastikin seuraavat muuttujat: 1)olen vähentänyt alkoholinkäytön huimista määristä todella minimaalisiin määriin => tasapainoelimeni pyrkii siis kokoajan parantamaan järkkynyttä tasapainoani, ja käy kokoajan todella herkkänä 2)Ilmastonmuutos; vasta lohkes saimaan kokonen jäämurikka etelänavalta => aiheuttaa varmastikkin pienehköä maapallon mangneettikentän epätasapainoa => joka taas vaikkuttaa varmasti hivenen maan prekressioon, eli akselin kiertokulmaan => minkä seurauksena maapallo pyörii yhtäaikaa jonkin verran kaikkiin matemaattisesti mahdollisiin suuntiin, eikä järkkyneet mangeettikentät välttämättä edes heti älyä mihin suuntaan niiden pitää maapalloa pyörittää => sitten kun ne älyää pyörittää maapalloa oikeaan suuntaan, se lähteekin pyörimään hieman tavalista nopeammin, niinkuin mangneettihyrrä ikään, kerta se kuroo mietiskelyajan umpeen löydettyään oikian mangneettipisteen => nämä kaikki pyörimisliikkeet taas järkyttävät herkistynyttä tasapainoelintäni ja saa oloni tuntumaan hivenen humalaiselta.

Ensi sunnuntaina siirretään kelloja etiäpäin, että työssäkäyvät ihmiset sais nauttia keskikesää päin pitenevistä päivistä. Lauvvantaina on sitte kuulemma semmonen päivä, ethä ihmisiä kehotettaan sammuttammaan valot, jotta energiaa säästyis ja maailma pelastuisi. Vaan nuita valojahan pitäis melkeen alkaa sammuttelemaan hissun-kissun jo pari viikkua ennen, että saatas ilmakehää akuutisti paksunnettua, jotta tämä kevätpäiväntasauksen pyörimisliikehdintä saataisiin tapahtumaan hieman hillitymmällä nopeudella, eli ns. softimmin. Vaan nyt ollaan jo auttamattomasti myöhässä.

Kerta normaalisti tämä kevätpäivän tassaus tapahtuu 19.-21.päivä tätäkuuta. Selkeästi havaitsinkin viime sunnuntai-maanantai -välisenä yönä (21.päivä), että uni oli aika heikkoa aamuyöstä, ja kokoajan meinas unissaan puota sängyltä, ko maa pyöri ilmeisesti niin kovin, että se vaikutti tasapainoelimeeni ja uni ohjasi minua kierimään sängynlaitaa kohden. Ja viime perjantai(19.päivä)-lauvantai -välisenä yönä olin ryypiskelemässä, eikä meinannu päästä millään päihin, piti juua paljon, eikä lauvvantaina krapulassa huimannut yhtään! Miulla ei ollut ilmeisesti krapulaa, koska maapallo oli jo alkanut tekemään siirtoja kevätpäiväntasausta varten. Eukko puolestaan ei ollu päissään tuona ajankohtana, ja tunsi valtavaa pääkipua ja huimausta, koska hänen tasapainoelimensä ei ollut humalan turruttama. Eli nämä maapallon liikkeet vaikuttavat selkeästi päinvastoin humalaisiin ja selväpäisiin. Ehkä tämä kellojen siirtelykin ois pitäny tehhä jo viimesunnuntaina, eikä vasta tän viikon sunnuntaina, niin ihminen pääsisi paremmin rytmiin käsiksi.

Jotenkin myös havaitsin huomattavasti nuoremmissa ihmisissä huimaa vilkkautta. Tästä päättelin, että kevätpäiväntasaus vaikuttaa myös erilailla nuoriin ihmisiin, joiden aivoja alkoholi ei ole vielä kerennyt tuhoamaan niin pahasti kuin meidän vanhojen juoppojen aivoja. Nuorilla tulee siis tästä pyöriskelystä kiva karuselliolo, kun taas vanhempia alkaa selvinpäin hirvittämmään, kun taas pienessä huppelissa on ihan mukavaa. Ihan luonnollista.

Käytin tässä googlelta varmistusta asiaan hankkiessani seuraavia hakutermejä: Tasapainoelin, humala, krapula, ilmastonmuutos, pohjoisnapa, etelänapa, kesäaika, kevätpäiväntasaus, kesäpäivänseisaus, talviaika, mangnetismi, aurinkokello. Näillä hauilla päädyin siihen, ethä asia on fakta, niinkuin sekin, ethä suomi eli mehtästä, nykyään ydin-uraaneista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.