IRC-Galleria

Sa[n]na

Sa[n]na

The foundation to Decrease Worldsuck

Selaa blogimerkintöjä

Mä olin ihan unohtanut. En ollut skypessä vuosiin, ja palautin vanhan käyttäjänimen. En ole siis ollut online kolmeen vuoteen. Silloin kolme vuotta sitten olin avannut jonkun kanssa yhteyden, viestejä oli kolme ja ne olivat hi, hello, hi. Nyt tää tyyppi soittaa mulle useamman kerran vaikka joka kerta lopetan puhelun heti. Kerran vahingossa klikkasin soiton sinnepäin, ja sen jälkeen otin aikani kysyäkseni, että kuka tyyppi on. "Horny male, and you?". Ilmoitin, etten halua olla häneen yhteydessä ja blokkasin. Tyyppi lähettää uuden yhteyspyynnön toiselta käyttäjätililtään. Blokkaan. Enempää sillä ei varmaan ole, tuskin kyse on siitä että haluttomuuteni yhteydenpitoon tuli selväksi. Pelkkä sanallinen info ja yhden tilin blokkaus kun ei riittänyt.

Nyt olin hetken täällä, ja tässä otteita:

are you boy ?
-In my passport it says that I am female
where are your mangoes :XD
and hairs

russian are tasty tasty and funny
russian :D tiukka pillu and finnish are piukka peppu XD

i am going to make buns in oven ,but yesterday i made and it is as hard as rock :( i want to make them as soft as your... XD

->Koska käyttäjä Ooooy on mustalla listallasi, ette voi lähettää viestejä toisillenne. Poista Ooooy Mustalta Listaltasi.

Sivumennen kiitos galleria, kyseinen henkilö voi yhä lähettää minulle niin paljon viestejä kuin hän haluaa pikaviestimessä. Minä en voi vastata, mutta hän voi täyttää boksin vastaavalla paskalla loputtomiin.

On yksi lause, joilla näistä pääsee. "Olen naimisissa". Koska se, että olen jo toisen miehen omaisuutta on voimallisempi kuin silkka ei. Tai silloinkin saattaa tulla kyselyitä siitä, onko liitto kiva, josko kuitenkin haluaisin jotakuta toista, onko huono puoliso jne jne.

Millä näistä pääsee? Minne ikinä menenkää, kaduilla ja netissä, minua lähestyvät miehet kertoen ajatuksiaan seksistä ja miten minä liityn siihen. "Hey sexy" huudettuna kadulla ei ole kehu, se ahdistavaa ja häiritsevää.

Eikä tunnu menevän sanomalla perille. Tollekin uunolle useampaan kertaan sanoin, että hän häiritsee minua enkä pidä hänen jakamaansa informaatiota mukavana. Mutta silloin saan kuulla olevani vihainen akka, venäläiset on kivempia. Tai olevani humalassa. Tai mitä tahansa epäasiallista kommentointia. Tottakai ne kaikki voi blokata. Mutta ei se ratkaise ongelmaa. Ensinnäkin naiset koulutetaan olemaan kilttejä ja kivoja, joten sadat muut naiset ahdistuu eikä blokkaa siitä huolimatta "koska sehän on kehu" eikä pojille saa sanoa vastaan, koska muuten on hullu. Toisekseen on rajatomasti alaikäisiä tyttöjä, jollainen itsekin olin, jotka ovat innokkaita oppimaan lisää seksistä ja joille vanhemman miehen huomio on ihanaa - vaikka se ahdistaakin ja on samalla kurjaa. Asialliset täysi-ikäiset miehet eivät ota yhteyttä suojaikärajan alapuolella oleviin nuoriin ja lapsiin randomisti netissä, en ainakaan ole koskaan sellaisiin tärmännyt tai sellaisista kuullut, joten jäljelle jäävän kusipäät jotka ahdistelevat lapsia seksuaalisesti. Kolmannekseen nämä miehet ovat olemassa ja kaduilla, ne jatkavat hyökkäämistä vaikka minä sulkisin silmäni tai heidät netistäni. Monissa tapauksissa kyseiset miehet ovat niin iso osa nettiyhteisöä, että jos siellä haluaa olla on pakko kestää ikävää huomauttelua.

Eikä nää ole mitään ulkomaalaisia tai muuten ulkopuolisia, joita voi katsoa kaukaa ja tuomita. Perheenisät ahistelevat teinityttöjä seksuaalisesti. Sun kaverit adistelevat naisia seksuaalisesti.

Ehkä voisi aloittaa sillä, että puttuu jokaiseen tilanteeseen jonka näkee. Että käväiskäähän Ooooy profiilissa kertomassa, miten ikävää hänen käytöksensä on. Tietysti tärkeämpää on puuttua tähän kadulla, mutta netissä ongelma on isompi ja agressiivisempi.

Mä en halua aloittaa aamuani blokkaamalla viittä miestä, jotka yrittää kertoa, miten seksikäs olen. Mä haluan, että nää miehet ei tee sitä. Että nää miehet ei aloita aamuaan ahdistelemalla ihmisiä.

Sekä naiset että miehet kohtaavat seksuaalista ahdistelua, mutta molemmat kohtaavat sitä enimmäkseen miesten taholta. En ole tietoinen, että ketään olisi nainen ahdistellut koskaan netissä, ja vaikka näitä takuulla on, ongelman suuruus on ihan eri luokkaa. Mitä tulee miehiin ja heidän naisten taholta kohtaamaan seksuaaliseen ja muuhun ahdisteluun ongelma on enemmän siinä, ettei miesten kertomaa uskota, tai ei uskalleta kertoa ollenkaan koska eihän nyt nainen voi seksuaalisesti ahdistella miestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.