IRC-Galleria

Helppoa remontointiaMaanantai 22.10.2012 16:29

Nyt tänään se tapahtuu. Se kaappiremppa, jota on suunniteltu, jahkattu ja vatvottu kohta puolitoistavuotta. Kaikki on ollut ihan valmiina, suunnitelmat, rahat, kaikki, mutta aikaiseksi ei vain ole saanut.

Kesän lopulla teimme päätöksen, että miehen syyslomalla on pakko saada aikaiseksi jotain. Viime viikolla purimme kaikki tavarat kaapista pieneen kerrostaloasuntoon. Laatikko sinne ja toinen tänne. Hyvin ne mahtuivat ja liikkuminenkin onnistuu, kun pujottelee ensin vasempaan ja sitten oikeaan ja varoo sitä kulmaa tuossa ja tätä tankoa tässä. Ja sama yöllä pimeässä..

Mutta eikös tullut sitten ilmoitus, että työkeikkaa pukkaa kuitenkin juuri tälle päivälle, kun olisi sitä muutakin tekemistä ollut. Ainahan se menee niin.. Onneksi mies sai appiukon avuksi ja vaihtaa kaapistot ilman minuakin. Nyt vain jännittelen, miltä kotona iltapäivällä näyttää ja onko siellä jokin paikka, mihin alkaa sitä jokapuolella olevaa kaaosta purkamaan. Sitten ei ole remontoimatta enää kuin vessa ja keittiö, jonka kanssa olen kyllä jo oppinut elämään.

Vielä kun joku ihana vaihtaisi talvikiekot auton alle..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.