IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Uusi vuosi, uudet kujeetLauantai 04.01.2014 23:52

Vuoden vaihde sai kiireisemmän vivahteen, kun suunnitteli muuton heti joulun välipäiville. Virallisesti muutto merkittiin 1.1.2014. Omistajuus vaihtui tosin jo puolessa välissä joulukuuta. Niin sitä vain muututtiin pankin vuokralaiseksi..

Töissä on hyvä olla vielä vajaat pari viikkoa. Enää pari päivää ruuhkaa ja sen jälkeen alkaa rauhallisempi tahti. Pakataan vielä viimeisetkin eläimet autoihin ja lähetetään talvihoitoon. Sitten enää siivoillaan tilat ja paikat. Sen jälkeen ajattelinkin pitää ainakin kaksi viikkoa kesälomaa. Sinä aikana ehtii toivottavasti myös tekemään hieman remonttia uuteen tukikohtaan. Vaatehuone pitäisi vielä remontoida ja parit kaapit vaihtaa. Osa huonekaluistakin kaipaa uusimista. Keittiön pöytä tuli jo hankittua, nyt mahtuu vieraitakin kutsumaan.

Hyvällä tuurilla sitä voisi myös sijoittaa hieman itseensä. Lupauduin jo vähän ottamaan hoitoon kaverin koiran. Se voisi sopia sopivasti personal traineriksi, jonka kanssa tulisi lähdettyä pitkille metsälenkeille ihmettelemään luonnon ihmeitä ja nukkuvia metsiä. Tosin enhän minä ihan lomalle pääse. Ratsastustunnit olisi pakko käydä edelleen pitämässä.. Niitä saattaisi jopa tulla muutama tunti viikossa lisää. Minkäs sille voi, että on suosittu..

Lopun ajan voisi käyttää kehräämiselle. Ja kehrääville kissoille. Ensin täytyy vain selvitä loput työpäivät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.