IRC-Galleria

Työ + sade = tylsääMaanantai 17.06.2013 21:18

Työtä on tehtävä, jotta rahaa tulee. Mielummin tietysti tekee työtä, josta vähän jopa nauttii. Ainakin silloin tämä työ-kuvio on helpompi selittää itselleen. On muka mukavampi lähteä töihin joka aamu (tai joskus ilta). Ja ihan kivaa siellä toki onkin.. paitsi sadesäällä.

Olen töissä silloin, kun muut ovat vapaalla. Hymyilen, jotta asiakkailla olisi hauskempaa. Hymyilen, jotta oma oleminen olisi mukavampaa. Sadesäällä se on joskus kyllä vaikeaa. On märkä, kylmä ja epämukava olo. Kaiken lisäksi teen työtä, jolla ei ole mitään tarkoitusta. Vai kuka keksi, että penkit pitää pestä sateella tai kivetys lakaista juuri silloin, kun taivaalta tippuva vesi toimii eri-keepperin tavoin ja liimaa kaikki roskat kivetykseen kiinni? Asiakkaat kyselevät, miksi sataa ja miksi minä en aio tehdä sateelle yhtään mitään. Hymy hyytyy. Asiakkaita on sateella vähän, eikä itsellä ole mitään järjellistä tekemistä.

Onneksi työkaverit ovat mahtavia. Etenkin ne kaikki nelijalkaiset. Niitä ei sadesää haittaa ja työpäivä tuntuu jo paljon paremmalta, kun on saanut vähän poniterapiaa ja jakanut rakkautta lehmälle, sekä saanut pari pusua takaisin päinkin. Aurinkokin taisi vähän pilkahtaa välillä pilven lomasta. Ja sitten koittikin jo aika lähteä kotiin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.