IRC-Galleria

Mitäköhän naurettavaa siinä on, että baarissa saa hengittää ILMAA, eikä kledjut ja fleda haise paskalle seuraavana aamuna?

Ja ne idioottimaiset "jos röökinsavu häiritsee, niin pysy himassa!" -kommentit voi unohtaa saman tien. Jos on liian raskasta mennä tupakkakoppiin polttamaan, niin kai sitä voi vaatia samalla perusteella vaikka oikeutta kusta baarin lattialle, kun ei jaksa kävellä vessaan....

Check this out --> http://www.suomenash.fi/sivu.php?artikkeli_id=125


###############################################################


"Todella naurettava idea"

15.8.2007

URL: http://www.iltalehti.fi/viihde/200708146461866_vi.shtml

Viinakierteestä toipuva Ville Valo kritisoi rajusti uutta tupakkalakia.

Kymmenen vuotta kestäneen alkoholismin takia katkaisuhoitoon hakeutunut Ville Valo kritisoi kärkkäästi kesäkuun alussa voimaan uutta tupakkalakia. Savuttomiksi muuttuneet ravintolat saavat Valolta tylyn tuomion musiikkilehti Kerrangin haastattelussa. Uutinen on julkaistu myös lukuisilla ulkomaisilla nettisivustoilla.

- Nousen barrikadeille vain sen takia, että koko lakiuudistus on todella naurettava idea, HIMin nokkamies kertoo.

Ketjupolttajana tunnettu muusikko pitää omaa keikalla tapahtuvaa sauhutteluaan osana lava-aktia.

- Ymmärrän täysin, että ravintolat, missä syödään ovat täysin tupakoinnilta vapaita. Mutta ajatelkaa sitä, että et voi istua pubissa, polttaa röökiä ja tavata uusia ihmisiä. Mitä v**tua siellä sitten tehdään?, Valo ihmettelee.

Jenkkejä kiertävä rocktähti pitää kotimaansa politiikkaa tupakoinnin osalta epäonnistuneena. Myös Jenkeissä on täysin savuttomat kapakat 14 osavaltiossa.

Keikalla tupakoiminen on Valon mukaan osa hänen olemustaan. Parhaimmillaan lähes kolme askia päivässä polttava vokalisti on tunnustanut, että hänen rosoinen lauluäänensä on pitkälti tupakoinnin ansiota. Mies kärsii myös astmasta.

- Esiintymislavalla asialla ei ole merkitystä, sillä minulla on artistin oikeudet vaatia sen olevan osa esiintymistäni, Valo sanoo.

Helsingin Munkkiniemeen äskettäin muuttanut rokkari joutuukin nauttimaan tupakansavuisesta tunnelmasta omassa kodissaan. Persoonallisessa, tornin muotoisessa talossa on muun muassa musiikkistudio.

- Rakensin juuri oman baarin kotiini. Baarissani voit polttaa missä haluat, Valo kertoo.

KARRI LEHTIÖ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.