IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat kuvamerkinnät

« Uudemmat -

karvanuunuu🤷🏼‍♀️Luonut: karvanuunuuTiistai 28.01.2020 15:21

Johtaja_JurmuPommi pakastimesta!Luonut: Johtaja_JurmuSunnuntai 26.01.2020 16:14

Nyt on semmonen pommi sulamassa että tuolla jos ei täyty päivän jos toisenki "vihamiini"tarpeet, niin jo on perkele! On puolukkaa, vatukkaa, mutsikkaa ja jokunen hillaki 😋 😍 ö-vitamiinit kohillaan varmaan.

Nyt on semmonen pommi sulamassa että tuolla jos ei täyty päivän jos toisenki "vihamiini"tarpeet, niin jo on perkele!

Ann32Meet an attentive manLuonut: Ann32Perjantai 24.01.2020 08:53

I will meet a kind and attentive man from 28 to 45 years old for spending time together and perhaps for a more serious relationship. If you liked me, I could write on e-mail! And also find me on the site: city24.fun, you can chat there!

My nickname Anna69#dating #datingadvice #relationships #relationshipsgoals #onlinedating #singles

Johtaja_JurmuPiki 9 vuotta!Luonut: Johtaja_JurmuTorstai 16.01.2020 20:14
9-vuotias piki täynnä virtaa! Roukutti hurjana oravaa ja pyytä, kuin myös risureppuakin :) Lopuksi maistui possunkorva ja kanatikku om nom nom.
9-vuotias piki täynnä virtaa! Roukutti hurjana oravaa ja pyytä, kuin myös risureppuakin :) Lopuksi maistui possunkorva ja kanatikku om nom nom.
9-vuotias piki täynnä virtaa! Roukutti hurjana oravaa ja pyytä, kuin myös risureppuakin :) Lopuksi maistui possunkorva ja kanatikku om nom nom.
9-vuotias piki täynnä virtaa! Roukutti hurjana oravaa ja pyytä, kuin myös risureppuakin :) Lopuksi maistui possunkorva ja kanatikku om nom nom.

bat-wmatchu meeri & Green outLuonut: bat-wKeskiviikko 15.01.2020 22:33

HORNA ON PUNAINEN, JA SALAMA ON SININEN. (Jos ruumiin säilöö hunajalla, niin sille tulee hour no ?) dream... kangastus... ei ole unta ... nir-va-na ... ei oikein mitään järkeä... pelkkiä kepeitä ja kauniita ajatuksia ikuisuudesta ja höpinöitä matematiikasta ( - jos yrittää tavoittaa jotain faaraoiden Egyptiläisten aivoituksista. Paitsi että se on kyllä totta, että sekä muumiot että pyramidit oikeasti säilyvät kauan ja tekijät siten tavoittivat ainakin meidät tai "ikuisuudesta" saavutettu jo melkoinen pätkä).

___________________ 3 uuni uni (onko tämä muka u-ni :n paikka?!)
_____________________aamullahan sitä selvimmin unia nähdään
____________________ HOUR NO
1 horn-a ___ 2 horn ___ 3 hor-no ___ 4 SIENI? ___ 5 VERKOSTO net niit
1 zuorn-a __ 2 zuorn __ 3 zuorn-o __ 4 nousee ____ 5 solomu salama connect
___________2 jour? __ 3 giorn-o ___ 4 HERMO ___ 5 VERKKO connect
1 juur-a ___ 2 juur ____________________________5 raiteel, liis
1 root ______________________________________5 sini

6 luu ______7 kapi/main
6 SARVI ___ 7 PÄÄ _______________9 tuhka? _____ 10 car-rot
6 a-sti Limi ___________ 8 time ____ 9 multa ______ 10 wara
6 Jäämeri? ______________________ 9 murta _____ 10 siiL, siin-i-NEE
____________________ 8 kulmaa __ 9 silmätön
____________________ 8 ha-ni ____ 9 kudottu,teet _ 10 kaphu
_____________________________________________ 10 ti ka pu
_____________________________________________ 10 de kap-u


Jos on neulottu, niin on miljoona silmää... eikös neulomiseen liittyvä sana ollutkin birjoona. Piir jono? Liis yhdistää lukea ja kirjoittaa. ... "Kaksi kantapuuta - biljoona silmää" .... 2 vaakapuuta: piirtää jonon väliin ...
Kudottu 9 on silmätön kuin olmi 9, ja teet niinkuin punottu ja teet niinkuin foinikialaisten 9 kirjain, sekä suora ret niinkuin 4. Ehkä fenix joka suoraan 4 ylös nousee, voi olla kudottu 9 (eritteestä9 ?) Neulottu on pelkkää silmää, ei suoraa lainkaan.
Jos Jäämeri on 6, on horna Sahara! Mitäs siitä seuraa: sa-hara = harasta 1 taaksepäin, eli 2=hara, johon numeroon voi sijoitella atrainta ja atri:a. Se on myös väli. Ja valley. 2:n välissä. Sana "Hara-pa", sen pitäisi olla 4 tai 9. Jos se on harawas harava, sitten se olisi ehkä 8, harva niinkuin rare. Hetkinen... SIINÄKÖ ne silmukat ovatkin?!! Minä luulin että ne ovat jossain niinkuin verkossa!

Harawa, ixi birjoonasta, kan, ... valo ... nirvana... [harwas negi ixi kahtena ja kaxi ihtenä... mitä... migä helmeedhin thelmeenitön?...] ... imara ...


Pää-, keskus, sydän 777 <-- senkö takia Teotihuacanin kaupungin keskellä olevan pyramidin kupeessa lukee 777 ? Lukee siinä muitakin numeroita, mutta nuo lukevat ainakin, kuvana.
Jos 7 on val(=akseli) ... siitä seuraa, että 2=laakso=väli. Siitähän taas seuraisi se, periaatteessa, että 7 olisi jokin iso vuori ??? "Keskus-vuori" ??? Mitähän Machu Piccu mahtaa tarkoittaa? Onko sarvi-vuori kenties? Machu on siellä, jossa juuri sanoin sarven olevan. Kierteinen kuin 6:n kultainen leikkaus. Piccu viittaa pi-ku :uun, Piin vastapäätä olevaan. 1:llä heittää. Ei heitä, jos pi = bi. Silloin se olisi sarvi-vuori, match-u bi-cu. (Jos valley on vuoren vastakohta.) ... tai "Value-bäälli-kö". Ahaa, päällikkö = valley-kö. Huippu.
... päällystö of the hoot ... hoot sia annaa 666.


______________________________________________
Lähdin tuosta 3:sta liikkeelle, ja jätin siihen oudot ideat, jotka valtasivat 2:n alankin, ja joilla, tässä 3:een laitetuilla asioilla, ei välttämättä ole paljon tekemistä 3-sanojen kanssa. <-- alleviivasin, ettei kukaan rupea väittämään, että paskaa puhuisin. Mutta aina löytyy jotain uutta. Muistaakseni kaivoin Intialaisen tulenjumala Agni:n innoittamana kerran esille knii liik leek liiku -sanoja. Akseli Liikkuu Irti = 78. Etunimiä ja paikannimiä välähtelee koko ajan, jos näitä kaivelee. Uusimpia Aino 2, Iimil 3, Emilia 2?, Emili3 ?, Mirja 7?, Onerva 4 Sophia7. Intiaanien nimeämiä osavaltioita helposti putkahtaa esiin. Ja Suomen paikkakuntia. Ehkä on sattumaa, että 3+8:n voi lukea: "Kuluu pitkä aika Kuu irtoaa" ? Voi lukea myös 8 valo lyhyt aika 3 pitkä matka. "Matsu Meeri" on kuulemma Sumerin maan nimi... Kappas, tuossa on virhe: 7:ssa pitäisi lukea BII LAUNA, eikä BII ALOUNA. Launa=aloun. Launa on lunasta taakse askel. Baskien tekoja, laittaa "taakse-A" keskelle sanaa. Lukeeko 5:ssä, että ZIR-TA POWER... ällistykseksi siellä lukee vaikka mitä. 8:ssa on hyvin vanha UAPAA AIKA, joka myös tarkoittaa vapaa-aikaa. Ihminen on YARDanut kauan. Kuvasta näkee, miten sanat avaavat ikkunan hyvin kauas iltanuotiolle. Hassua... 1, 6 ja 10 voi näyttää jopa siltä, niinkuin olisi ratkaistu perimän salaisuudet jo kauan sitten. Eivät he tyhmiä olleet, vaan kaikkea muuta.


saattaa olla jokunen virhe... kyllä ne siitä vähitellen karisevat ... Afrikkalainen "kaikki yhdessä", on-ke-li-a, 8 ... siitä seuraa, että enkeli on 9:ssä, samassa kuin salama. Angel taas menee 4:een, tulilinnun ja kuninkaan numeroon. Samalla kelo=10, ja kela/kerä=8.
Minun pitää tsekata sanat valu value arvo laatu latu ... <-- 2 viivaa, niinkuin nurkissa alkaa olla.
1 & 6 = 2 kaarevaa. 5 & 10 = 2 suoraa. Kuka teki hienon? Tarkoittaako 1-1 onu-bis varmistusta ? Kuka teki hienon? Miten tuli hieno? Nurkissa on elämän peruspilarit. 1-5=kädet. Sisäelimiä on ainakin 3:ssa ja 7:ssa. Jos 7:n bendumin asetus liitetään 2:n silmään, saadaan taittovirheet. Jos 9 liitetään 2:n silmään, saadaan sokeatäplä. Jos 4:ssä on hermo/nerv, saadaan 3+4=akupunktio (pii-nerve). Jos 2:ssa lukisi "hukku", ja 2 olisi silmä, niin eikös nimenomaan silmästä näe, jos kuollut tukehtui? Onu-bir tutkii... kuolemansyyn tutkija. Tai se on anubis, mutta se "onubir"... ois 1-1... uno-ha... onu... uno... onuh-bis 45 ... paikallaan asti, unohtaa asti, vanha asti ... anu enu inu - bis, maa-ala maanviljelys maa +5 (tai 4) ... voisiko se olla muuta, joku ihmeen aahnu... semmonen koiran nenä jokin ... vanhat palat koota asti-limi ...456
Näitä linkkejä ei kai saisi laittaa. Poistan kohta.
Tämä kartta vaatii kokonaisuuden hahmottamista samalla kun näkee osia. Tässä on Lego-elämän "Matrix"-pinta. Sen yläosa on koillisessa. Sinne osoittavat kaikkien alustojen, maljojen, ammeiden ym kengänpohjien päällyspinnat. Ne eivät osoita tänne laisinkaan, vaan näemme ne sivusta.
Eläviä lentokoneen hylkyjä, joiden lampunhenki-häntä kasvaa kiinni vasemmalla. Ammeita, joitten lampunhenki-kanta kasvaa kiinni vasemmalla. Merihevosia, joitten häntä on kiinni vasemmalla. Kaikkien "päät" osoittavat oikeaan alanurkkaan. Yksiköt lienevät jonkin lajin "nukkuvia kissoja". Ovatko ne hyvin alkeellisia, kun ovat niin outoja ja oudossa asennossa? Australialaisten riemuksi, kuvassa on oikealla yli puoli kilometriä pitkät "anomalocariksen" valkeat pihdit.
https://www.google.fi/maps/@64.0198822,27.8148804,2090m/data=!3m1!1e3?hl=fi
MINÄ TODISTAN TÄMÄN VIELÄ, MITÄ EDELLÄ SANOIN. Ne näkyvät, mutta onko kukaan katsonut???

Siinä on ylinnä kirahvin päät, niiden alla on harmaa pöllö, .... :) Taitaa olla itse anomalocariksen pihdit tuolla alimman pikkukuvan alareunassa, valkealla yksiköllä: Pihtien pituus näyttäisi olevan yli 200 metriä. Tämä on kauhistuksien dino-puutarha. :) Ei se ole kuin elävää maata. Kantsii lukea kuvaan kirjoitetut tekstit, ettei luule, että minä hourin.

bat-w---Luonut: bat-wTorstai 09.01.2020 09:41


Mikäs siellä ison makuupussin oikealla puolella on, jalkopäässä? :) (Tod.näk. jokin sammal-mässykkä, jonka silmät eivät saata olla oikeasti niin samassa kohdassa keskiviivaan nähden, kuin miltä näyttää.) Ison makuupussin päältä, sen rakennus-osaset, kiinnittyvät kuin erittäin haaroittuvalla istukalla limasuonen seinään vasemmalle. Tai ehkä tarkemmin katsottuna kiinnittyy isoa makuupussia reunustava ja siinä kiinni oleva limasuoni sinne ison limasuonen seinämään, luulisin. Limasuonet rakentavat oikealla olevia pinkkejä sieniä, aika paksujen vaaleanharmaitten limasuonien kanssa. Yksiköt on tässäkin suorastaan ympäröity sillä suonella, samoin kuin 'halkeama'. Lisäksi jokin sammalmainen liaani viimeistelee makuupussin keskiviivan. Näin liaanin tarkennetussa kuvassa,joka ei sitten paljastanut mitään muuta erikoista. Makuupussilla on sammalmainen vetoketju, josta lähtee pari isoa lehteä "kissan silmiä" kohti, ellei muussakin kohtaa ollut pieni lehdykkä tai pari.


Nyt niitä löytyy, nukkuvia kissoja. Koko voi olla mikä tahansa. Muoto vaihtelee, mutta yleensä se on pitkula-paketti, sivuilta tulee nauhat yhteen keskelle niin, että näyttävät kyynärvarsilta, jotka osoittavat vinosti alas. "Nukkuvan silmät" ovat tuossa ainakin ylös osoittavista koloista alimmat. Paketit yleensä kapenevat "päästä" poispäin. Ja keskiviivaan valmistetaan aukkoja. Joskus ikäänkuin ahtauden vuoksi ne voivat olla myös kapeita ja litteitä kuin kala pystyssä. Jos kartassa on sellainen mutturainen/kulmikas limajoki - ovatko ne sitten entisiä vai nykyisiäkin jokia - niin saattaa sen viereltä kasvaa rivissä maa-pötkylöitä. Monimutkaisempia asioita ovat: mikä litteä leveä kulkee naamojen yli ja saa ne mustiksi? Makaavatko joesta kohtisuoraan kasvavat pötkylät joka toinen pää poispäin ja joka toinen jokeen päin? Valmistetaanko paketti joka suunnalta yhdyskuntamaisesti... on se varmaankin niinKIN, ja varsinkin niin se on. Sellainen ilmiö, kuin tuon valkean naaman valmistus, että sopivaan kohtaan päätetään valmistaa tuo alue. Joskus jollakin se voi olla täysin pyöreä, ihan kuin tarra lätkäisty muuten epämääräisen näköisen kasvuston päälle, ja ne osasivatkin piirtää paremmin. Turkooseja jään näköisiä sammalensäkki-ympyröitä, kallioon kivettyneet. No kyllähän nämä kaikki pitäisi olla tiedossa jo? Ei välttämättä, 1000 km pitkää maa-pötkylää ei usko todeksi. Kun ei sellaista ole. Vaan on. Estääkö maan nykyelämä tuon alkuelämän? Vai elävätkö suuret maamassat yhä? Se rakentaa ja elää siellä missä on tilaisuus ja mahdollisuus.


(Maan väri ei muutu, mutta Google muuttaa karttojaan.)


periiköhän minut vielä hukka, kun en kysy mistään lupaa ottaa näitä kuvia... voi kauhia.
Ihan kuin jokin tekisi kiekon tapaisen, valamalla! "Nukkuvan kissan" käsiparitko ne ovat, jotka kiekkoa alhaalta pitelevät? Jos kiekot on tehty aina valamalla, niin ei sovi yhteen sen kanssa, mitä muutama päivä sitten kirjoitin. Venäläisen Yorgian pyörylät näyttävät ennemmin kalvoilta... jos siinä on ollut kalvo... ja täyteainetta ohutta kakkaraa varten jossain välissä... mutta ei ollut mitään kakkaraa, tai jos oli, niin se avautui keskeltä (kuin Alienin muna).
Löysin jotkin sammalmaiset puolikaspallot, kuin jotain sammal-linnunpesiä peräkkäin, ja kannenkin on kasvattanut, "puolikaspähkinän", johonkin pesistä = Cephalozia macrostachya :lla. Näyttää hyvin paljon Yorgialta.Kaksipäinen lehti, joka osoittaa keskustaan, on niitä samoja, jotka rakensivat Alppien vuoria. Tarttuvat laella toiseen samanlaiseen. (Luulisin)
Uusi vuosi kääntynyt taas,kohta ois synttäritkin,enskuussa (40v) jo mittariin,vaikka olo tuntuu 20:iseltä ;),ei muuta kuin ryppyvoiteita enempi naamaan :D,kilot tippuu entisestään,kun alettiin ylimääräisiä lääkkeitä purkamaan pois,jospa tuo turvotuskin häviäis *toiveikkaana* :). Tässä iltaa viettelen musaa kuunnellen :).

Kuunsilmä...Luonut: KuunsilmäTiistai 07.01.2020 14:41

bat-wLimasuoni. Bakteerin tekijä.Luonut: bat-wSunnuntai 05.01.2020 09:06

5. tammikuuta, 2020.
Otin silmän käteen ja katsoin nyt tarkasti, miltä Yorgiat näyttävät. Yorgia-lätkät näyttävät olleen bakteerien ja SleepingCats:ien kaltaisten, = kylkiluumaisesti rakentuneitten pötköjen keskiviivasta pitkin "ruumista" avautuvien aukkojen suojia. Anomalocariksen suun kaltaiset aukot, että ensin pieni sormuksen kivi istuu hakasten sisällä, vinoneliömäisessä kolossa. Aukkojen alla kypsyy ja turpoaa jotain, joka työntää reunahakaset sivuille isoksi ympyräksi. Niiden keskellä oleva alue, hyönteis-rakennemaisesti uurrepintainen, laajenee ympäröivästä kudoksesta erottuvaksi pyöreäksi alueeksi, yhtä leveäksi kuin oli itse emo. Emopötköjen/ "bakteerien", pituus on ollut 110 cm vähintään. Aukkoja on ollut vähintään 4, 5:kin näkyy. Kuvasta ei äkkiä pysty sanomaan, jatkuisiko emopötköjen pituus ylös tai alaspäin kuvan ulkopuolellekin vielä. This is final, Yorgiat ovat olleet tätä, mitä nyt sanoin. Yritän erotella pötköt kuvasta joskus. (Lienee bakteerien tuntijoille tuttu juttu, sillä netistä voi nähdä helposti, että kolibakteereilla on keskiviivan pesiä pitkin mahaa muutama, varsinkin siinä päässä, jossa naaman näköinen osa ei ole.) Yorgia-kuva ei ole tässä. Vaikka Yorgia ei taida ollakaan kiekko, vaan paremminkin muutaman ohuen sulkuläpän yhdessä sulkema alue, (veikkaan sulkuläppien vastaavan ns. anomalocariksen suuksi-väitetyn sisäosia, koska jos se on päältä samanlainen, niin on sitten sisältäkin - olisivatko olleet samanlaisia kalvomaisia joustavia osia, kuin särkikalan selkäeviä?) niin kiekon vertaus bakteeriputken suuaukkoon on oikein. Samoja aukkoja. P.S. Kuvan alaosan valtavassa kourussa on varmasti maannut joskus kiekko, labradoriitti-kiekkojen kaltainen. Kunnon tulppa. Meni vuosia, ja meni nyt puoli iltaa, yö, ja puoli päivää putkeen, mutta minä ahkeroin, koska tiesin että vastaukset ovat nähtävillä.


Yorgia-ympyröitä luova kylkiluu-pötkylä, ikä 0,55 miljardia vuotta, on sukua tuolle kilometrien pituiselle rakennelmalle, joka on keskellä kuvaa, ja jonka suurimman ja ylimmän aukon "lautoja"/kylkiluita merkitsin keltaisilla viivoilla. Ja on myös sukua kaikkien aikojen bakteereille. Lisäksi voi todeta, että ruumiissaan olevan aukon muodon perusteella ns. anomalocaris on samaa sarjaa. Ikä n. 0,53 miljardia vuotta. Tässähän voi ruveta vähitellen rakentamaan elämänpuuta. (Kävin läpi elämänpuuta, ruskolevissä on jotain ruusukemaisia säiliöitä, sopivasti perätystenkin sijaitsevat, jotka muistuttavat Yorgian pesiä.)

bat-wmurta siilLuonut: bat-wLauantai 28.12.2019 11:01

Nämä vanhaakin vanhemmat bakteerit eivät kyllä vahvista Elämä-pieneni -teoriaa. En nyt noitten takia vielä lannistu. Samanlaista kuin paljon isokokoisemmat elämät. (Bakteeriputkien suu muistuttaa myös Pirunpesä-koloa ja sitä, millä tavalla kolo on asettunut johonkin sitä ympäröivään. Myös ainakin NÄYTTÄÄ siltä, kuin putken suuta reunustaisi vaaka-nauha - toisaalta hämäävä raidallisuus saattaa johtua ohuista tummista, jotka kulkevat vaalean reunan yli.... Ja vielä: jos putken suu muistuttaa reunoineen labradoriitti-kiekkoa (mahdollinen punaisen pultin katto on oikealla ylhäällä ja osoittaa alas), niin makaa myös Pirunpesän pohjalla pohjan kokoinen kiekko. En tiedä liittyykö se mitenkään tuohon putkeen. Ja vielä: Himalajalla on jätti-"Singing-Standereitä", putkia, jotka muistuttavat noita bakteereja.) Pinkki kuva: Europa-kuusta. Hieman samanlaista kuin Pirunpesän ympäristö kartassa. Värikkäitten sienimäisten kasvien kukkivat kunnaat.
Jos iso uusi elämä on samanlaista kuin pieni vanha, niin sehän tarkoittaa, että vaikka aikaa kului välissä ikuisuus, ei eroa ole tullut. Mitäs se sitten tarkoittaa? Kun kerran muuallakin on suurta alkeellista elämää, ja kun mekin täällä olemme ison sisässä, ison elämän sisällä, niin elämä voi olla pientä ja isoa yhtä aikaa, ja sama rakenne voi olla yhtä aikaa ison ja pienen kokonaisuuden osa. Aine rakentUU elämäKSI AINA. Ei rakenna jotain jota ei ollut, vaan rakentuu koska elää.


Bakteeri-putken suuaukko on kuin viistosti leikattu varsi, ja rakentuu "kylkiluista", joista ainakin ylimmäiset tarttuvat toisiinsa. Toiset kaartuvat samaan suuntaan, kuin veneen pohjalaudat, oletan, koska Io-kuussa(kin) on valtavan kokoisia vihreitä sen kaltaisia vaillinaisia veneitä, että veneen puolikkaan pohjalaudat ylettävät sitä pitemmälle, mitä alempana ne ovat, ja ylimmäiset lyhimmät. (Ehkä nämä ovat niitä 3,5 kilometrin "Sleeping-Cats":ejä? "Naamallisia", "silmät" kiinni, harvat kylkiluut sulkeutuneet naamasta alaspäin vuorotellen vinosti alas. Minä tarkistin: kolibakteerilla on naama, silmät kiinni, ja V-kaulus, sekä samanlaisia juttuja alaosan keskiviivassa kuin nukkuvilla kissoilla: jotain niinkuin "lisääntymis-pesiä".) Kuvan 4 miljardia vuotta vanhojen bakteerien V-"kaula-aukko" näyttää siltä, niinkuin kangas leikattu, ja se on kantattu raidallisella kanttinauhalla, kuin labradoriittikiekko. Kanttaus on tehty niin, että mukaan on ulotettu muutama muu "kylkiluu-pari", koukattu alas kuin mailalle pieni varsi. Se näyttää tosiaan kuin ompelutyöltä. :) Risteyskohdassa näyttää hieman myös siltä, kuin reunaa olisi virkattu. Hassu juttu.

HÖPÖKIT... EI OLE MIKÄÄN IHME, JOS SIINÄ KALLIOSSA ON NOINKIN "SUURI" / PIENI KOLO :D
Enkä usko että olisi enää ketään, joka väittäisi, etteivät nuo kalliot ole olleet eläviä. Musta on vähän mysteeri. Se on kuin elämän läpi sokeana ampuva kuolema. Elämän esi-isä, joka jäi kehittymättä. Tuo "peukalopesä" oikeassa yläkulmassa: sieltä lähtee musta pari, joka läpäisee "kallion". Kallio oli elävää höttöä silloin.


Musta lanka osoittaa elämääkin: välittömästi Europa-sanan vieressä klo 11:ssä: Mustien lankojen päissä on siniset sammal-säkit. On ne eläneet yhtä lailla, mutta se on minusta äärimmäisen alkeellisen näköistä, musta kaksoislanka. Mitä varten siinä roikkuu 2 paria vierekkäin, aivan kuin pinkin altaan persuksestakin roikkuu 2 paria elämänlankoja = 2 lehtipesää. No se lisää ja monimuotoistaa elämää: ajattelee lähtevänsä vieraisiin. Ne tekevät niin, mutta samalla toinen jäisi haihattelemaan, jos sille ei ole paria. Olen kyllä nähnyt sen yhden kahdentuvan. Rantakivikossa sekin näkyi valokuvissa. Yksi kasvatti 2 haaraa. Väänsi sitä elämänköynnöstä, kirjaimellisesti väänsi. Se on dna:n esi-isä. .. Eikun paketit yhtyvät.. liaanin päässä on supokas (tossu), ja ne menee yhteen. Ensin ykskin ajaa seinän läpi, tavatakseen kumppaninsa tuossa pinkin seinän tällä puolen. Oho, reikä siinä seinässä on pyöreä, kuin ikkuna lentokoneessa. Ja kohtaajien päät ovat litteät, kuin sinisellä teipillä päällystetyt neliömäiset ankan räpylät. Ympäröikö Pirunpesää kaakossa 6-9 metriä korkeat, ison ympyrän muotoa tavoittelevat "Stonehenge"-pylväät? Ne on niitä hampaita, alkurihmasta nousevia.
(Miten ne nuo mustat näyttävät myös kuin periskooppi-piipuilta, jotka nousevat vaaleanpunaisesta lentokoneen hylystä? Kaikkea se Spedellä on teetättänyt, kun on mennyt tuonne kaivelemaan. :) Jolla on silmät päässä, aavistaisi mitä se suunnilleen on, mutta ei voi arvata miten suuria yksiköitä siinä on ollut, ja minkä muotoisia. Vaaleanpunainen jättipossu on yhdistetty pienillä putkilla seisomaan outoihin osiin... Mielikuvituksellisesti kuvailtuna: Vasemmassa alanurkassa vaeltaa pieniä munkkeja. Ovat menossa pirun pesään, tuota allasta pitkin. Isolla vaaleanpunaisella tiellä seisoo mustajalkainen hämähäkki, jolla on päällään musta lakritsikatto, ja panssarinaan nuken värinen uurrettu helmivene-vaunu... Kuinka tällainen maisema voi olla jotain Ei-mitään paikan päältä katsottuna? Ei mielikuvitusta: Vasemman reunan luumunvärisestä sammalen säkistä lähtee harmaa ohutsorminen limakäsi, joka tarttuu vaaleanpunaiseen käteen, joka kaartuu hyvin symmetrisesti ylös altaan perän alta. Unbelievable. ("Käsi" on käsimäinen, n. 3-sorminen, 15-metrinen juurimainen lima-uloke. Hei se on se kolmitiekättely.) Ei siinä ole luumun väristä sammalen säkkiä, vaan se on altaasta kasvaneen litteän kaariparin toinen kaari, kuvan vas. reunassa. Musta lanka lähti sen sisältä kasvamaan alas/etelään. Kantaen varmasti täsmälleen samaa perimää kuin oli palkomaisella kaarella.


Kukkainen kuopan reuna on Ylen sivulla olleelta hämärältä videolta otettu ja kontrastia lisätty. Heräsi eloon. Kasvitieteilijän unelma, varmasti. Lohenlihan näköinen, vaakasuorassa oikeasti, ison kuopan rakentajan pää tuossa oranssina, oikeassa alanurkassa. Kuopan yläreunan vaaka-"pantaa". Muutenhan kuopan seinät ovat suurta "pystylaudoitusta". Tulee kyllä mieleen väkisinkin, että tuollainen remmi oli jokin kasvin, sienen, ja madon välimuoto.

Valkeassa pitkässä "kukkaruukussa" on pyöreitä kapeahkoja torvia pystyssä. Ainakin niiden seinät rakentuvat ikäänkuin pystylaudoituksesta, vaikka eivät olisikaan samoja maljoja kuin se iso kuoppa.

Kun sanoin Europa-kuusta (näitä vertauksia muilla taivaankappaleilla nähtyihin alkaa kertyä jo aikamoinen liuta)... tämä elämä tässä pystyy rakentamaan monesta osasta ruukkuja, joiden suu on täydellinen ympyrä: sellaisia puolestaan on Kallisto-kuussa. (Pirun pesää ympäröi pyöreä "aita" ...) Kolon entistä asukkia voisi etsiä tuosta kolon ympäriltä. Yksi saattaa olla menossa pinkin altaan päällä kolosta poispäin. Ihmeellisiä rakennus-ihmeitä - se luo yhteyksiä ja kaikkea tarpeen mukaan, ja vielä sen lisäksi noudattaa jotain kaavaa jolla lisääntyy. Tuo yhdyskunta.

___________________________________________________


Yritin taas selvittää sanoja suomalainen / hämäläinen / saamelainen (joiden sanotaan olevan sama). Hirveät listat sanoja, etu- ja takaperin.
Tässä on sen keräyksen satoa:

Helena ja Hannele näyttävät saman sanan vastakohdilta, melkein, jos katsoo:

vihreä (kroatia) zelenah - hanelez
vihreä (slovenia) zelena - anelez aniliini(n punainen)

Saamelaasnee - en sajemaas ... <-- Saijonmaa?
(saa-melas-nee ... "ei saa melassia" nahkaansa ? :)
sa melange [melaanz] sekoittaa nej. Ei sekoitus/ennen sekoitusta :llainen.
Sa me lai/raJ nee ... vaikeaa on lukea tuota. Olisiko se: "ennen maata (eli 10) & raJ-nee (ei-9=4?)" Jos 10=mer /\... 4 delta /\ ....

jelemees-sanalla eksyin jonnekin afrikkaan "indoda enkulu":uun joka on virossa "upea mies". Seemelej-NEE olisi sama, jos ne muuttaa vastakohdaksi. Näitä on paljon näitä seemeläis, jele-sele-sara-sala -juttuja, kirjoitan myöhemmin jos jaksan.

epämääräisiä kääntämisiä: hemelej muistuttaa takaperin sanaa Beetlehem. Beet olisi peittäjä taivas je. Le Meh olisi väännelty: Le Hem.
Ei siitä sen enempää.
Ha-malai-ne voisi olla ensin-ollut-tämänmaalainen, joka oli tämän maan asukkaita ennen. Tai Samallainen. Tai jotain outoa "Ennen malai(jilaisten) vastakohtaa shalam:ia". Tai jos otetaan ruotsin ha, omistaa, niin voisi olla "har land lainkaan":nen. Nen voi olla joko sen laatuinen, tai sen vastakohta! Minä tarkistin ne:n jollain "sininen"-sanalla, ja nee taisi olla vastakohtaa tarkoittava. Sininen = sini-ei, = iris. ööh... Jin saattaakin olla sanan "sininen" osa, sin. Siitä seuraa, että baskien jumala jain-ko olisikin 6, eikä 4, niinkuin väitin. Jos jain olisi sama kuin jin, ja jos jin olisi sama kuin zin ja sin. Se on 6, numeron 9 pari, jin & jang -merkissä. Eli siis 6 olisi sellainen vanha jumala, se ei ole ukkonen, vaan sen vastakohta. Vaka vanha väinämöinen, siis oikeastaan. Vakaa ja vanha. Sa-be-luna, sabelouna. Siinä samassa numerossa. Mitä se on? Sapluuna, muotti... ennen täysikuuta ja vielä ennen sitäkin, kun ei ole vielä kuun ripaakaan taivaalla. Matchu. Ennen kuin menee asettamaan beninsä domeen kosiakseen.
Vakaa ja vanha kuuluu vinkki 6:ssa, niin vastaus on 1:ssä: aleepoo(L), alapuoel, maa. Onko siinä jokin sähköjuttu, kun se pannaan ukkosen ja salaman kanssa yhteen jin-jang -palloksi? Tai 6 tarkoittaa jotakin voimaa. Ehkä se tarkoittaa lataamista? Jousen viritys ja laukaisu on seuraavassa numerossa. P.S. Menikö tämä taas sekaisin, kun väitän sinisen olevan 6 ... Jos sin on 2, olisi se jainko 7. Miksi ihmeessä laitoin sen 6:teen? No ulpukan vastakohta ainakin on a-ku-bluu... Tai ehkä sin onkin 3, niinkuin si ja pi ja pin? Jainko olisi 8. Ehkä jainko on "sanka" = set bendum = 7? Bendum on kaari, ja sanka on kaareva. Se voisi olla se. Baskien "jumala". Sanka. (Jos san,3, = jain/sain, niin se on myös sign, merkki. Tämä on aivan kesken koko homma. En tiedä voiko taakse askeleen ottava a olla sanan ja jopa tavun keskellä, niin että jinistä tulisi jain. Jos voi, olisi jainko silloin 6. Niin olin sen asetellut...)

Baskien "saspi" on väärin. Se tarkoittaa "ennen piitä" ,"ennen 3:a", = SA-PI, mutta heillä on se numerossa 7. ELLEIVÄT he tarkoita sillä VAS-PI -sanaa. Silloin se olisi oikein, "piistä vinoon vastapuolelle". JOS ... "sas-pi" olisikin jokin sellainen kuin suas-piikki eli koukku... sitten se olisi ... sama kuin SA-PI ja SÄPPI. 2. Samoin kuin 2 on japanin koukku "hykky / hukky". Sama kuin hukka eli wulf eli zwölf - oletan. Samalla voi todeta englannin kielen koukun olevan vaillinainen, kun siitä puuttuu ky- tai ka -loppu.
Olikohan se cebun kieli fiippiineillä, jossa on oikea muoto: SA-PI-TO. 7. "Piin vastapäätä, ja siitä yksi askel taakse".
Sitten on toinenkin kieli, jossa se on väärin. "Sa pi to ka" on myös väärin sanottu 7. Tavut viittaavat joko 1:een tai 3:een. MUTTA jos tuo on lause, "saa pyytää kanssaan", tai "saa pyytää jalKA maassa" tms, niin sitten se on oikein. :) Tai mitä kaikkea KA voisi olla. Ja KA maan elämänsä. Tai jostain toispuolelt jokkee pyytää vihollisheimosta vaimoa ka ke ki ker kier kieroon.

Numerossa 7 kysytään, millä saa pidon, "sa pito", ja vastaus on toisen käden samassa sormessa: koukulla. (En tiedä, onko siellä muutakin vastausta, niinkuin jääpinnassa pitoa, tai matchäykseen vastausta niinkuin "love".) Vastaus on myös samassa kohtaa kuin kysymys: "asettamalla vääntymän". Tai kulman, niin saa osumaan, jos se on tähtitiedettä tai rakennustekniikkaa.

Huomasin, että sana "HUTERA" on 7. "Sa pito" on myös, ja etenkin: EI PITO. Se tarkoittaa, että ei ole sellaista pitävää vakaata otetta, niinkuin on maalla kuuhun: "8" - päättelin.
7:ssä on myös AHKERA (ha-qhera), UUTTERA (u-zera)... ne ovat siellä sanojen irt iart iarta hjärtä södäm mukana .... - oletan.

Numerotaulukon poikanen: Onkohan ha/sa/sha/za takaperin raj/rai/rashj? Onkohan lasi/lasj takaperin ruukku/zaar ? :)


2 __________ 3 __________ 4 ____________5 za-bas
sa-mu-raJ ____ muu-rain ?___ Ret / rek ______ TAWAS
____________ ikee / pii ____ mul / mur _____ LIIT / LIIS
______________________________________ RIID READ
tuur / tuul ____ zulo / tulo
_____________ Lash G(e)flash
_____________ rong / long
_____________ kuluu pitkä
_____________ kolom kulum

7 sJa-Lumas _ 8 Lumas _____9 ter zer ker ___10 zero
hu-tera ______ Moon ______ tor / tear _____ SA-BAT
____________ Kiekka ______ MUR-TA ______ SEAL / siil
_____________ Sulo-nen ____ mus-ta _______ tor-o
_____________ Jar /zaleG
saa pito ______ Muu(n)
fit / pit ________pito ________ irto
_____________ o-val / val-o
_____________ sera zara tara_ tar / ter _____ taaro


Entä jos muurahai on sama kuin samurai? Sa mur aj - ha mur aj. Paitsi että muurahaisen lopussa on nen. Että se ei ole samurai? Ainakin muurahainen silloin asettuu kohtaan Ahkera uuttera iartaa. Tästä tulikin hämähäkki-muuramuurahainen -laulu. Kun etsin hämäläistä, löysin samurain ja muurahaisen.

karvanuunuu💋👌✨Luonut: karvanuunuuTorstai 26.12.2019 21:30

Rahaa ei ole heti jos sitä on se menee heti tähän elämään ja elintärkeisiin perusasuoihin ei ole enään mitään unelmia toiveita mistään olemassa..

En ole masentunut en ole negatiivinenkaan mutta mitään arkielämän siis toiveita realistisimpiakaan vaihtoehtoja ei ole olemassa.

Sosiaalinen elämä köyhtyy.. Ja kun vanhat kuolee pois vanhenee ja siis ne nuoremmat ei välitä pitää yllä sodiaalisia verkostoja sinun suhteen..

Ja se elämä köyhtyy sosiaalisesti hengisesti ja sisäisesti sopetuu siihen on aina niin merkityksetöntä olla on sitä..

Siis aikaa ja tilaa on sitä samaa ainaista siis kuulumattommuutta ja ei ole kohtalon yhteyttä ei meneisyyttä ei tulevaisuutta..

Ja ei mitään muistoja mistään synny elämälle niitä arvosisältöjä..

Raha meni heti kun tuli ruokaan ja tarvikkeisiin elintärkeisiin menoihin ei ole unelmia ei ole näköaloja on aina sama...


Ei ole lapsia ja ei ole lastenlapsia ei ole kohtalon yhteyttä on näin sinun elämäsi aika ja tila on ainoa aika ja tila missä olet elät...

Ja vailla sitä mitä ei voi olla olemassa..

Suomi oli yhteiskunta ja valtio joka ei sinua ole mihinkään tarviinut sitä ei ole sinulle enään olemassa tässä siis sisäisessä maailmassasi..

Pakoon siutä siis ahdistavaa kohtelua kylmyyttä lakisääteisyyttä henkistä julmuutta laitoksia viranomaisia hallintoa pakoon..Työttömyyttä ja sitä pakoon teknoratia ja halinto oli ehdottoman jäykkää pilkun viilaamista elinolot ei kohene...

Niitä siis satoja turhia anomuksia täyttämällä..

Sinun lapsiasi vainotaan viedään luokkitteluun laitoksiin ja joissa heidän elämänsä pilataan ja tuhotaan lakisääteisyydellä kohtelulla...Ne jotka menetyivät sinun sukupolvesi aikana lähtivät ruotsiin..

Satatuhatta lähti pois tästä maasta ja siintä samasta syystä ei ole omaa sitä sosiaali ja työvoimapolitiikkaa..

On elikeinoja harjoittavia kiusaavia lakeja säätäviä teknoraatteja...

Ja sitä turhaa tyhjää jopa sitä henkistä ahdistusta ja ankeutta aiheuttaviä säädöksiä normeja..

Eristetään ne joiden osalle ei ole samaa Ihmisarvoa ja Oikeutta haluttu antaa kuin muille on annettu arvo ja oikeus olla !


Sosiaalipoliittinen ajolähtö ja pois sen siis jaloista pakoon ja karkuun sitä kohtelua...
Aamusella oli vielä lumet katolla.
Semmosta sopivaa jouluhommaa se. Ykski kulukija siinä leuka pitkällä kahteli, että "mikä saatanan tonttu siellä katolla hyppii ohtalampun valossa, vai olisko peräti se ameriikan pukki..." 🤔 Toinen taas kahteli pitkään että mistä se tervehys kuuluu ku huikkasin katolta. Vielä olis pihaväylät puhistamatta, ei oo paljo joutanu kinkkuja ja jouluevväitä syömään vielä.

Jo perinteisellä Saijan joululadulla Joululenkillä ⛷ 🐶

tuitsu^^Hyvän joulun toivotusLuonut: tuitsu^^Tiistai 24.12.2019 16:26

Oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille!
❤️
Toivoo Tuitsu ja Mymmeli

karvanuunuu😍👌🕯🎄✨Luonut: karvanuunuuTiistai 24.12.2019 09:29

Whis-is-keyKlara vappen. 🌚Luonut: Whis-is-keyMaanantai 23.12.2019 15:47

Tekemäni virhe on kun minun sukupolvessa joutuu laitokseen!

Ja kun sinnulla siis pitää olla jo tietoinen valmius lähteä pois ja mennä ruotsiin yrittämään töihin pääsyä..

Sosiaalinen ongelmajäte jo ihmisinä valutetaan ruotsiin ruotsin valtion huolittavaksi..

Suomi ei tee mitään mikä sen mahdollistaisi sinulle ihmisenä..

Talous ja sosiaalipolitiikka ei ole työllistävää yhteiskuntaan sitouttavaa ja selkeää tai edes nyt mitäänb sitä mihinkään suuntaan ohjaavaa..

Hoidon perustelu on tämä sitä seuraavat 30 vuotta pohjautuu tähän syyhyn joka on näin määritelty joka ei ole totta edes.


Hallinossa säilytetty tutkinta on puolen tunnin viiveellä kehitelty asiakirja
jonka sisältö ei mitää terveystietoja sisällä..

Myöhemmin tehty psykologinen tutkintatieto..

Ja se neuropsykiatrinen siis tutkinta ja oikea tieto ja se muu on hävitetty aivosähkökäyrät tai niitä ei ole olemassa....

Tutkinta on sekasotku yhteen soveltumattomia tietoja korkea kuume ja sairastelu aiheuttaa oireita kiusaamisen ohella...


Toimet ja toimenpiteet on lakisääteisiä mutta lakia luetaan vaihtelevasti ja niin sinä varmasti syrjäydyt ja nyt ei ole mahdolista tehdä mitään..

Asia ei enään korjaannu töitä joihin sinulla on valmius ei enään ole..

Eristetään ne joiden osalle ei ole samaa Ihmisarvoa ja Oikeutta haluttu antaa kuin muille on annettu arvo ja oikeus olla !


Satatuhatta on menneen ruotsiin ja ulkomaille lapinlääni oulunlääni on autioitunut jo sotienjälkeisen ajan...

Mutta mitää sodiaalista ja taloudellista kehitystä ja työvoimapolitiikkaa ei ole siinä tapahtunut...

Mitään sitä ei ole tapahtunut kukaan tai mikään olisi aidosti ohjauttanut sinua hallinossa tai yhteiskunannan toimesta työelämään..

Ei halua edes sinua siis vain kouluttaa sinä et työllisty on turha toimi ja toimenpide..Ja siis kukaan ei voinut palata jos menestyi sosiaalisesti ja taloudellisesti ulkomailla..

Syitä ja selityksiä siintä mikä on mennyt vikaan on riittänyt hallinossa ja politiikassa koko elämäni ajan..

Vaikka ihmiset näkivät mitä kuka minä olen...

Sanotaan olen työvieroksuja sosiaalielätti menoerä veronmaksajalle sitä on kyllä hoettu selityksenä minulle elinkautinen jo..Yrittää lähteä....

Sitä sinut vain palautetaan haaparanasta monta kertaa vielä joko kotiin tai laitokseen vaikeaa osata lähteä pois..

Sillä ei ole sinulle sen jälkeen jos onnistut merkitystä aikanaan kaikki on monille vain järjestynyt jos olet fiksu etkä erehdy enään..

Ei kannata viljellä maata ja ulkomailta saa saman halvemmalla ?

Maatalous on elinkeino joka on veromaksajille se siis menoerä ja taakka josta ei pidä maksaa näille tuotantotukia...

Ja vapaata kilpilua kuluttajille ja takaa halvat edulliset hinnat..

Isäni elämän uhrasi tälle ja siis käsitteli niitä siis kasvinsuojeluaineita huonoilla suojauksilla välineillä jotka on kelvotomia..

Oli aivan harmaa henki pihisi poltti sitä tupakkaa jossa oli käytetty sitä samaa myrkkyä mitä levitetty vietnamiin..

Sama myrkky on levitetty tähän maahan maaperään ja ihmisiin..

Venäjän alueelta tuli myrkkyllisiä laskeutumia monille ja alueille moni siis sukulainen on tähänkin..

Ja on jo kuollut siintä ei puhuta vain tässä maassa..

Helpompi siintäkin jo syyttää niitä siis maahanmuuttajia..

Ja kuin katsoa peilistä sitä naamaa joka oli siinäkin mukana äänestäjänä äänestämässä ne valtaan..

Halpuutimme hintoja !

Tuhosimme oman taloutemme elämäämme kuluu aikaa meitä ei kukaan enään pidä valtiona ja kansana..

Ja venäjä ei meitä enään kunnioita millään tasolla...

Ja me emme mitään ole muuta erämaata tyhjää tilaa jossa ei ole ketään enään edes siis enään asumassa..

Minä en kadota ehkä elämänuskoani mutta en enään ole sisäisesti tässä mukana minulle ei ole enään tätä velvollisuutta edes olemassa..

Ei ole lapsia eikä lastenlapsia ei mitään kohtalon yhteyttä mihinkään sitä saa luulla se on mielenterveysongelma jos on tyhmä ja typerä..
« Uudemmat -