IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat kuvamerkinnät

« Uudemmat -
Tämä päivä on taas eletty piakoin....Olen vain ottanut rennosti koitan vaan olla ja ihmetellä elämän menoa.Huomaan monen asian muuttuneen elämässä...Mutta elämä se jatkuu kaikesta huolimatta...Joskus mietin myös sitä että miten sitten jos jotain ikävää sattuu ja en kerkeä tiettyjä asioita tekemään ,joidenkin ihmisten kanssa jos kuolo korjaa pois yllättäen..Täytyy varnaan enen ikävien asioiden sattuessa pitää kaikki tehdä ennalta.Koittaa elää hyvällä miellä koska ,loppu pelissä ei ole kiva jäädä katumaan väärin elettyjä hetkiä...Tuossa viime vuoden lopulla kuulin että toinen mun entinen vihitty mieheni on kuollut .Vuosia sitten kuulma..Vaikka mulla oli ongelmat hänen kanssa kun elimme yhdessä niin kyllä se tuntui ikävältä...Siksi ihmiset rakastakaa läheisiänne kuin itseänne .Jumalakin kehottaa meitä tekemään niin.Paljon sattuu ja tapahtuu elämässä joten kannattaa katsoa vain eteen päin...Mukavaa tulevaa yötä kaikille...
Täs mun ilme koko kahden ensimmäisen jakson ajan.
Ruokolahti tanssilava vuonna 1989 elokuussa sunnuntaina sinne tuli vielä ihmisiä...

Ja olimme kuvaamassa niitä diakuvia ja miettii juuri siis että en ottanut paperikuvia..

Diakuvasta digikuva nyt silti vaatisi jo paremman ohjelman kuin siis mitä on nyt käyttää..

Ei vielä ole ympyrän sulkeutuminen..

Ohjelma on käytössä saa nähdä onko sen ohjelman tulos hyvä ja mihin lopputulokseen pääsen sillä ohjelmalla nyt..

Vuoden 1989 yläparveke Ruokolahdella tanssilavalla tilataidetilana rakenteita ja tilan jakoa retrokuvan luokkaa...


Paperikuvia ongelma on nyt siis se ohjelma jolla kuvat ehkä olisi hyvää ajanpatinoimaa retrolaatua...

Ja ketkä on paikalla en muista..

Monta vuosikymmentä aikaa ja olisin nyt silti kiitollinen jos joillakin olisi omia siis kuvia tapahtumista ja...Ja tapahtumia voisi paremmalla ohjelmalla paremman laatuisia kuvia siis diakuvista digikuvia ja paperikuvista digikuvia...

Kuvat on retrokuvia joiden siirtäminen diakuvista digikuviksi oli ja on nyt vaikeaa tarvitaan parempi ohjelma...

Koko 1990 luvun oli nähtävissä

Vasta yksi diakuvista digikuvana ohjelma on uusittava paremmalla ohjelmalla vuoden 1990- 1999 välillä...


Kyltinomaisia panderolleja pahvisia julisteita..

Ruokolahti 1997-2003 välillä aika jona olen tehnyt monia julisteita omakustanteina ja pohjustanut muutoksia...


Toistuvia aiheita alkaen vuodesta 1990 vuoteen 2010 asti jonka jälkeen olin tehnyt pohjatyön..

Vuosikymmen jos toinenkin niitä siis aivan 1990 -2009 asti samoja aiheita ohitse ajanut tuhansia ihmisiä....


Ohitse ajanut kesäisin tuhansia autoilevia ihmisiä...
Valvoin viime yön aamu 4 asti ei vaan tullut uni sitten ,millään...
Ja heräsin parintunnin päästä ja valvoin hiukan enen kuin aamu lääkkeet otin.JA käväsin hetkeksi nukkuu.Heräsin siihen kun tyttö ja pikku neiti heräs...Nyt olo ihan väsynyt söin hiukan ja otin ostooja porosiin vitamiini lääkkeet.Kyllä hetki taas menee kun palautuu,yörytmit meikäläisellä...syötin pikku neidin ja nyt ovat omassa makkarissaan...Harjasin hiukset ja jalkapohjat hoisin sähkö koneella ihan pehmeet ja rasvasin ihoa myöden kaikki ...Kyllä aina on tekemistä meikäläisellä .Enskuun 9 päivä viimesen viisauden hampaan poisto..Voi että iloitsen kun saan sen viimesen hampaan pois.....Voin sitten suunnitella poskiin lävistykset kun saan sen hampaan poistettua...Olen hyvin iloinen kun saan kaikki haluamani jutut tehtyä :)Nyt voisin ihan vaan ottaa rennosti tämän loppu päivän...Pikku neti nyt käy nukkuu päikkärit rattaisiin...Meillä on sisä päikkäti rattaat,missä neiti tykkää nukkua päikkärinsä...On ihan hyvä päivä ollut huomenna pesen pyykit,kaikki mää vaihdoin mun parissänkyyni kaikki puhtaat petivaatteet...Eiköhän tässä elämä voita taas kun ei liikaa ressaa asiolla...Jatkan taas kun on asiaa jaattavaksi teille jotka luette juttuja...:)

Have you seen the foking dragon in the kitchen.

bat-w---Luonut: bat-wPerjantai 27.01.2023 14:39

MUUTU TAI KUOLE = 661
6= muuttuu ja muokkautuu rajojen sisällä. Esimerkkejä: val-u (=valos). Ko-i-ra muokkautuu vaikka lampaaksi tai tottelee. Muddu myddy mytty solomu salomu saloma - ei muokkaudu paitsi muddu muuddu muuddus ... <-- ruotsalainen järvi ja oliko myös japanin 6 jossain sanakirjassa joskus? Jos 6 olisi ammoniitin kuva, niin muutu tai kuole -ajatus, elämän ykkös-sääntöjä, olisi ollut muinaisten ihmisten ajatus ammoniitin suhteen, mikä ajatus onkin kai oikein.
Kuolema ja olema ovat sama sana. ku-olema = 6, olema = 1. Olema ilmiselvästi kuuluu olla OLEMO. Sukua sanalle 3 gi-lem, ja 4 rem-em "muista", sekä sanoille KOLOM KOLOME KOLME.
Sanasta "kuolema" tulee sana "kuole", kun se muuttuu 6:sta 1:ksi.
(Ku poistetaan, niin saadaan ole:ksi 6. Se on loogista, sillä tietääkseni ola-tervehdys tai tervehtiminen on 5. Nyt vasta huomaan, että näkemiin saattaa olla sama kuin ne-ky-meni. Joo, se on sama kuin 5, näkyy, se näkemiin. Nimittäin 10= ei näy, vuu nee, vee nee. 10= kyy menee. (Viittaako se... bakteereihin? Ne eivät näy, tarttuvat taaretu kun kädet kohtaavat ja käteen tartutaan tai kun kaikki ihmiset menevät "yheen", niin tarttuvat? Sen takia, jos haluaa ne näkymättömät veks, nii syytä tilikitä pihkalla ja sen #?§ :n sellakalla raot, jos meinaa tehdä tin/ten vainajalle... ja sama kyy menee häntineen ja jättää kyyn, näkymättömän... He tiesivät, yhtä ja toista.)
O-lem-o =1. Lem-o=10. Lem=9. Remem=4, Lem-u=8. Lem-i =4.
3 "gi-lem" aakkosten 3. kirjain.
3 = tie. 8= eit.
Ymmärrän sen, että 3 on tien risteys, ympyrän 3:een osaan jaettu ympyrän kehä. Mutta miksi se on myös "pylväikkö", jokin vanha "KOLOM" keskeltä Afrikkaa?
3 on Afrikassa myös u-ku, "ennen kuuta" (tai suuta, mun). Sen merkityksiä ovat vanha, unohdettu, savi, kaiut ... Muista on kyllä 4, ja 3 olisi siten "muistaa". No sehän liittyy sanaan "unohdettu". Savi liittyy ainakin "olemoon", koska molemmat ovat 1. Kaiut kuuluma. Pii-kivi... siis tarkoittaako se jotain sellaista, että on huudettu tai taottu, ja kuultu kaiusta, mitä on vastassa? Voisi se tarkoittaa etäisyyttäkin, kun äänellä viipyy tulla takaisin. Ajattelinkin 3 olevan myös "kuuluu"... kuuluma ja kuluma on ajan kuluma eli matka ... ja 8 on jaard karttaa kiertää ... 8 on myös valo. 3 ja 4 ovat läheisiä.
3 voisi viitata äänen nopeuteen ja siihen, että sen avulla voidaan laskea matka. 4 voi viitata painovoimaan, sillä siinä katsotaan jalanjälkiä ja sanotaan että meni mene enem tartu taaretu sidoksissa. (on siinä paljon muutakin, niinkuin pystysuora, hiiri ja rotta, oikein oikeus laki).
4 ja 1 ovat läheisiä siten, että molemmissa on merkitys lävitse, niissä on materiaa maana ja savena jonka läpi jalka painaa jäljen, suu jonka läpi ruoka menee, lävistys tappamisena tai asumuksen ovena, ja lävistys kun aamu sarastaa valon tullessa ilman läpi.
"Pylväikkö / tie". Kuin kilometri-pylväät... samassa kuin auringon nousu amun/amur ja ympyrän kehä: Stonehenge. Kysymyksessä niin vanha numero 3:n nimi, että löytyy Suomesta ja keskeltä Afrikkaa. Harva ja hieno. Harva ja erilleen. Sattuma. Eikös Ruotsissa ollut pylväät ... tämähän ei ole läheskään niin vanhaa kuin olemattomien eläinten jahtaaminen, vaan kuin eilen.

9 TARETA: 4 MENE 10 TIIVIISTI 5 YHTEEN. Kun on kyse elämästä ja kuolemasta.

Palataan sanaan "LEM", 9. = nem. = e-nem. Enem-mä = 4, moor mool, meer mer.
Halaako (hug) vesi sinua, kun uit tai hugut? Ja samoin yön pimeys.

Utareet ovat varmaankin olleet ennen "uteraat", eli taaretu = tartu -sana takaperin. <--> "ympäröi isompi" ... vai "jaettu osiin" rum, huone.

Sana "ka-ksi" 2, on tullut sanasta xi / ksi, 6. Tai siltä se ainakin näyttää. Että hyppy vinoon ksi:stä. Silloin yksi on tullut myös siitä, "hyppy vastapuolelle xi:stä", eli kuuluisi "iksi". Sana "yksi" on tuon ja toisen sanan, "utsi" (tappaa, läpi, aukko, uksi, ovi), risteytymä. Taitaa olla keihään kuva.

Katsoin paikan nimiä sen järven ympäriltä Afrikasta, jonka rannalla ihmiskunnan kehdon on sanottu sijaitsevan. (Eikös uusin tieto ole, että kehto on Euroopassa...)
Olikohan se slovenia, jolla kielellä saa hyvän käännöksen: "makasin nurkassa". Joku on matkannut sen järven luokse ja sitten pitkin rantoja, ja nimennyt paikat. Makasin nurkassa tarkoittaa että nimeäjä teki kodan ja nukkui siinä sillä kohdalla järveä. Sanat matchäävät myös tanskankieleen, ja muihin, olikohan hollanti yksi. Olikohan kota niinkuin suomen kota myös. Tutkailustani on viikkoja, niin en ihan muista.
Tai sitten mielikuvitukseni lensi, eikä kukaan nimennyt paikkoja sen mukaan mitä teki.... paitsi että sanakirja kyllä laukoo että makasin nurkassa eli kulmassa ... tarkoittaako se pohjan muotoa vai kotaa sivusta päin, vai sekä että? Ihminen on kuin jokin vyötiäinen, että pix, yhtäkkiä virittäytyy pallon... - kiteen muotoiseksi pimeän yön ajaksi.
Sen järven keskellä on, onkohan parikin saarta, yhdessä on tulivuori. Kuinkahan suosittua on ollut saaressa asuminen? Saattaa tuntea olevansa turvassa. Cebun kieltä Filippiineillä muistaakseni puhutaan saarirykelmän keskellä olevassa saar... vai oliko Cebu sen saaren nimi. ("...sepustaa"...?? heh)


________________________________________________

TEKEILLÄ UUSI KARTTA.

________________________________________________

Järjestys on mielestäni hyvä. Symmetriaa tulee yhä paremmin esiin. Ness:n, Auroran, ja oudot aavistukset voisi tietenkin jättää poiskin, mutta ei ole kummoista syytä niitä toistaiseksi paikoiltaan hävittää. Kuvan on/oli tarkoitus olla väliaikainen, alkeellisen kuvankäsittelyn vuoksi. Tämän järjestyksen löytäminen vei minulta monta vuotta. Palat pienenevät, siellä on jo 1,5 tai 3-4 mm paperinpaloja. Englantia ja suomea sekaisin, ja onhan jokin nimi latinaksikin. Meritähteä voi kaivella huokoseläimen uumenista.Maapallon eliöitä rakennettiin ohuista lehdistä, niinkuin itse planeettakin. Merituppiyhdyskunta rakentaa yhä tupet ohuista näkymättömistä läpinäkyvistä "lehtisalaateista", ja Alppien jätti-"meritupen" yksiköitä on rakennettu ohuista lehdistä, jotka asettuivat muutama pitkä lehti aina päällekkäin ryhmään, samoin kuin "helisevät" toisiansa hipoen lasimaisen näköiset, obabinian nyky-sukulaisen sulat muutaman sulan ryhminä. Syvänmeren madot ovat sulkineen ja taipumuksineen asettua 90 asteen kulmaan kuin sulkainen jätti-juuri etelä-Amerikassa, mielestäni samaa perua kuin Alppien luojat.
En osaa selittää, enkä tiedä, kuinka porifera voi olla limasientä, joka taas pystyy hajoamaan pikku-osasiin ja heittämään halutessaan kuperkeikkaa "matona", eräät, jotkut - ei se ole porifera se kuperkeikan heittäjä, vaan viereinen/läheinen olento - tai kuinka punaleväjuurakko voi näyttää taskuravulta, ollen kai limasientä, kuin elävää maata. Elämän eli aineen temppuja, punalevän temppuja, sellaiset, ja risteytyksiä.
Ihminen ei varsinaisesti koostu pienistä kopioistaan, mutta eivätkö limasienet = poriferat koostukin pikku-ukkeleista, joilla on samanlainen takki kuin sillä isolla itsellään? Tai vähän sinne päin se on. Joistakin pikku-ukkeleista ne koostuvat. Ikäänkuin valmiina hajoamaan pikku-rakentajiksi??, en tiedä, pystyvätkö ne siihen. Siellä ne lymyävät, pikku-olennot, joita nimitän snaakeiksi. Niiden esi-isät kai puhalsivat sisältönsä yhteiseen munaan, jota minun silmissä näyttää tapahtuvan galaksin keskustan luomisessa. Eivätkö muuten puhaltaneetkin, pistimellä, joka osoittaa alas eteen? ... tai jollain liittimellä/sammal-puhaltimella, joka näytti siltä, joka lakan marjan päältä aukeaa.

-toivari-Jaa. 🥐Luonut: -toivari-Torstai 19.01.2023 17:06

Ehkä tässä on ensimmäinen videopeli-adaptaatio joka ei ole täysin persraiskattu. 8)

SamiraHabibiILTAA TÄNNE IHMISETLuonut: SamiraHabibiMaanantai 16.01.2023 23:01

Päivä alkaa olla pulkassa.Aikas väayttävää on arki .Koitan elää elämääni ,valittamatta .Tämä huono tapa ei auta elämässä tuon taivaan vertaa.Siksi kannattaa vaan ajatella kaikki,parhaaseen päin.
Kävin Vanhemman poikani kanssa,lähi kaupassa enen kasia ja ostin hiukan hedelmiä ja maitoa,tyttären lapselle hedelmiä,viiliä ja semmosta normaalia.Nyt vain olen sängyssä elokuvaa katsomassa vain ja sitten ajattelin käydä kasvot pesemässä ja hiukan katsoa jonkun raamatun paikan ja käydä nukkuu...Aika raskas päivä ollut...
Jeesus rakstaa sinua
minä ja tytär
Aamu alkoi ihan loistavasti. Kävin kasvot ja hampaat pesee ja sen jälkeen siivosin , sänkyni ..Menin tyttären lapsen pepun ja kasvot pesee . vaihdoin kuivan vaipan .YRITIN SYÖTTÄÄ tyttöä muttei paljoa syönnyt.Tämän jälkeen laitoin kanat ja ranaskalaiset persunat uuniin nakeineen....Nyt istahdn kirjoittaa ,tänne miten jatkan tämän päivän kulkua...Katsottuani ikunasta lumet ,aika lailla pois sulanut...Toivon mukaan ei satais enää lunta...Talvi jos on loskasta ja liukasta ei kiva.....No mutta paras olla kiitollinen että ,saa herätä sängystä ja iloita että,on hengissä ...KOITAN KULKEA ILOITEN NÄMÄ ELONI PÄIVÄT VAIKKA ON PALJOM ERINLAISIA HAASTEITA ELÄMÄSSÄ....
Vuosien 1986 - 89 diakuvat on kohtuullisen hyvin käsiteltynä..

Puuttuu jokin resurssi ja sitä ei korvata nyt kierrätysmateriaalilla joka oli se käytäntö 1980 - 1999 asti...

Resurssi olisi ne jo kierrätysmateriaalit otin sen muovin paperin ja pahvin josta tehtyjä julisteita on..

Paavolasta revonlahdelle asti menevä juliste levitetty ympäri suomea ja postilaitoksen kautta levitetty ympäri suomea..

Niitä julisteita joita oli 1990-2003 eripuolilla suomea nähtävissä koska oli aikaa ennen sosiaalista mediaa !


Tiesi sitä vain jo asioimista ja sitä siis kierrätysmateriaalia sisältävällä ja sitä poistomateriaalia sisältävällä jätesäilöllä..

Kameralla otetun kuvan uusiminen jo oli kävin siellä siis..

Raahessa tai siis Oulussa..

Ja oli ne ja se käynti liikkeessä kehitetään ne filmit kuviksi

Soveltuva väline ja jolla saa tuloksia aikaan nyt puuttuu edelleen vaatii sen välineen tietokoneeseen..

Ja julkaistu on siinä todella tultu kaiken nykyisen yhteen siis selkeään ja pääteasemaan..

Mahdollistava siis se väline vieläkin silti puuttuu..

Diakuvista otetaan laadullisesti hyviä digikuvia joita on olemassa nyt ja paperikuvat pitää muuttaa digikuviksi nyt..

Ja..


Ja jos saisin tyhjää siis sitä kiitosta sen resurssin sijasta..

Jos ihmiset kiittäisivät kaikesta siis mitä minä olen tehnyt ja se olisi kuin isku vasten kasvojani..

Ja koska he ei kiitä ja he ei ole koskaan silti vain kiittäneet järjestämällä resurssin siirtoa..

Ja joka on aito vastaan tulo ja kiitos..

Ensinnäkin sitä samaa todella silti ehdollistaa työtön ei suoda pääsyä irti umpikujastaan..

Suomi on toiminut aina silti näin työttömän syytä..

Koska hän on siinä siis umpikujassa asemassa nyt ja hän on joko päihde tai siis se mielenterveysongelmainen..

Olettaa odottaa tulonsiirtoja joita ei ole myönnetty hänelle koskaan..

Vuosien 1986 -90 välillä yritin irrota lokeroinnista luokittelusta joka sulkee mahdollisuuksia pois elämästäni ja siintä !


Kela syrjäytti minut silti uudelleen 1990 jälkeen..

Ja siis kaikki oli vain nyt harrastelua ei ole otettu niin minun tulisi edes päästä suojatöihin..

Ihmisten kiitollisuus tai kiittämättömyys yhtä kakki turhaa koska se ei nyt korjaa ihmisen elämänmittaista traumaa pois..

Ikäkin on sitä vastaan mikään korjaisi sen...

Ja koska minä en tuomitse ketään mutta silti en myöskään ota mitään siis syytöksiä vastaan..

Resurssia ei ole et matkusta ja kohtaa lähimmäistäsi on realiteetti säätelee elämääsi tänä aikana on näin kuin on ?


Minun yhteiskunnallisella sosiaalisella asemalla taloudellisella asemalla
ei mitään voi korjata mahdollistaa nyt..

On minun syytä ihmiset vieroksuu ja hyljeksii minua..

Olen jotenkin liian puhelias ja persoonani sen ehdollistaa näin on tästä saan syytöksiä..

Vilkas ja puhelias siis läsnäolonikin siis karkottaa ne muut ihmiset..

Tätä syytöstä ja siis syyttelyä saan kuulla ihmisiltä minun erilaisuuteni
ja esille tuomieni ajatusten syytä..

Tämän tuomitsemisen siis perustelu on sama ja ulkoiset syyt ja puitteet
on toiset..

Vastaavaa siis syytelyä saan kuulla aina kohdistuvan niihin jotka oireilee ei kykene sosiaalisessa tilassa olemaan oireettomia..


Tätä on aina kohdattu omalle kohdalle..

Ja kuin jonkun sen toisen kohdalle aina lapsesta alkaen...Syynä miksi lapsuudessa kun täytin 12 vuotta se ainoa kaveri jätti minut
ja elämäni yksinäisyyteen..

Oli paikalla kun näimme jonkin putoavan pelolle musta möykky..

Poistui jonka jälkeen näin kultaisen kuun kaltaisen kohteen vihannin suunasta..

Oulun suuntaa ruukin suunnassa matkalla puiden yläpuolella ja paikalla ei ole kuin minä..

Pelolla on nykyinen kotini putosiko tänne jokin meteoriitti..

Pakko valita hylkääminen ikäiset olisi voineet hyljeksiä ja siis vieroksua hänen elämäänsä..

Minun syytä on aina ollut koulutetun psykologin asenne ja käsitys syistä sama syytös kohdennettu..

Moniin siis lapsiin ja nuoriin joka aina tässä on..

Kohdennettu siis heihin aikuisena...

Miten suomi kohtelee lapsia ja nuoria on aina se siis oleva ja tuleva siis kansallinen siis se tulevaisuus..

Niillä ylevillä positiivisilla lupauksilla ei ole mitään merkitystä psykologit selvännäkijät niitä viljelee..

Ja ottaa niistä rahaa ja antaa tyhjiä sanoja tilalle..

bat-w---Luonut: bat-wPerjantai 13.01.2023 06:19

Tiedeohjelmien selaus jatkuu: "Vierailu Asteroidilla", kohta 21.55 eli eri aikoina kuvattu pinnan sama kohta vierekkäin. Mikään kivistä ei ole enää saman muotoinen toisessa kuvassa, Ei sitten MIKÄÄN. Hyvin harva, ei juuri mikään. Toisaalta muutos ei ole iso, paitsi joidenkin kohdalla on. "Kivet" siis elävät. Ne eivät siis ole kiviä. Ei minua hämmästytä, ei juuri mikään. Arvasin, että ne olivat jotain eläviä, kökkäleet senkin toisen taivaankappaleen pinnalla, sen, jotä puukattiin. <-- Oli kuin kipsiharsoista tehty, kokkareet ovat harsolehdissä, joita pintaan on lätkitty. Jos etsii "ensimmäistä eliötä" planeetan pinnalta, niin nehän ovat sitten niitä. Mutta siinä on saattanut tapahtua ties mitä kummia, myöhemmin. Kökkäreet ovat saattaneet planeetoissa yhtyä yhdeksi olennoksi jopa, = koko pallo, tai ehkä siitä on ensin tullut muna? Jos kokkareita ei vielä ole harsolehdissä, niin silloin ne syntyvät avaruuden harsolehtien joutuessa päällekkäin ja/tai painovoiman avulla. Epäilen, tai tarkoitan että muistan, että niitä on valmiiksi lehdissä. Mainitsin "törmäytys"-vuorokautena, että onhan siellä ympärillä lehtiä, ja että niissä rasvapaakkumaista "merimakkaran pintaa".
Jokin ihmeen "jähmeä limasieni" ?
On ymmärrettävää, etteivät kokkareet ole ymmärrettäviä.
Siinä sanottiin että petollinen, erilainen valo muuttaa... katsoin kuvaa 2 kertaa, ja kummallakin kerralla silmä sanoi, että siellä on selviä muutoksia. (Toinenkin silmä sanoo ... ja potilas itsekin.)


________________________________________________

Vaalea ehkä tarkoittaa kuollutta. Musta tarkoittaa elävää. Niin se on tuolla metsässäkin. Pikimusta vitivalkeilla osilla elää, Jos ja kun kuolee talvella, niin siinä kohtaa on keväällä harmaata tai ruskeaa.
... Huomaa pieniä symmetrioita (etsiessään levän keskikohdan "silmiä ja hyönteisleukoja"), katsoo kauempaa ja symmetrioita on lisää. Yksi mikä ainakin on selvää ovat mustapintaiset tai läpinäkyvät lehdet, useimmiten läpikuultavat kai. Tutkijat eivät ole tainneet niitä katsella tai hakea. Tässä ylimmässä kuvassakin kaikki musta on niitä.
Saman Avaruuskansiot Galaksit -videon kohta 9.47:
Alareuna on vähän kuin moukarinheittäjän häkki tms. Häkin yläreunalla tulee oikealta kouru-/lehtijatkumo, jonka verkkokeinumainen jatke onkin vähän kuin kukka. Siinä kuin uinuisi muutama musta iso hyönteinen, valmistettuna/luotuna. Sitten oikeasta ylänurkasta kurkistaa musta jättiläis-hyönteinen. Hän toistanee sitten viestiämme Save the bee. :D
Kyllä siinä kouru on, ja tupaten täynnä sitä mustan elämän alkua. On bii säästynyt.
Jos siellä jätti sanoo skideille, että katsokaapa nyt lapset: vain 1 galaksin kiepautus kului, ja nyt jo pönttö on täyttynyt sienellä. Tai siinä on jatkumo-riippumatto -vuoristorata. Kaikista rohkeimmille, rajan takana. Porukka ei uskalla sitten katsoa muuta kuin eteensä.

____________________________________________


"Uusista tähdistä purkautuva säteily on kovertanut tähdistöön tumman aukon."
Ai minkä ihmeen aukon? Ei tuossa ole mitään koverrettua aukkoa! Lihaa ja verta kaikki. Tumma on tummaa. Mitään koverrettuja tai korvennettuja seiniä ei näy. Ehkä se on lyönyt siihen lämmityslamput... pesästä tulee ehkä ulos myöhemmin jotain - toisista kuvista päätellen ehkä jokin kuplan näköinen muna. Biologien pitäisi katsoa kuvia. Ylhäältä suoraan alaspäin osoittaa pieni pikimusta lehti, U:n/puoliympyrän/viuhkan muotoinen. Isot lamput näyttävät olevan varsilla kiinni punaisessa reuna-kudoksessa, ja niissä on varjostimet. Aukon, jonka myönnän, mutta en syövytettyä, reunoissa on isoja "imukuppeja". Lienevätkö samoja, kuin jotka lähes näkymättömät olivat kotiloa vasten, järvikuvassa... sanoin että se kotilo taisi olla herra Mustatassun syleilyssä/suussa. Ettei vaan aukko kuulu punalevä-olennolle, jonka yläosa on vasemmalla, ala oikealla? Kyllä, niin se on. Hällä iso harmaa oikea käsi. Edessään punaisessa kuopassa on ikäänkuin ympyrässä mustat kaaret. Eikös kuun punalevälläkin ole edessään jokin vastaava, en nyt tarkkaan muista millainen. Jokin sillä oli edessään. Merenpohjan punalevän kuopassa on mustia riukuja joissa on valkeita täpliä. Ihme jos kuvassa ei olisi punalevä. Jos iso valkea on sen pää, siinä saattaa olla "niveljalkais-silmät". Vai onko se kuvassa oikein päin? Missa pikkunassukan silmät ovat?! Punalevän paksu kaksoisköysi kulkee vaakasuorassa vinoneliön halki, Läpäisee ensin vasemmalla ison valkean osan. Keskeltä, kohti punaista, ja sieltä läpi jonnekin ulos tästä yksiköstä? <--Katsoin Ylen Areenan laajemmasta Galaksit pysäytyskuvasta. Entä jos oikea punainen alareuna on päästänyt sisältään tuon ison harmaan? Niinkuin Chilen rannikon punainen kudos päästi sisältään ison rotiferin. Reuna synnyttäisi pesään putkulan. Levän, rotiferin, bakteerin ja nilviäisen sukuisen, muunmuassa. 2 "lamppua" ovat kuin lokasuoja-varjostimilla suojatut, ja tänne päin. Paitsi että katsoin "revontuli-levien" koostuvan tuollaisista "lokasuojista", niin meressä on olemassa jotain lokasuoja-...-matojakohan ne ovat vai mitä, outoja, kuori vain pitkän yhdellä sivulla. Eivät ihan pieniä, kymmenissä senteissä mitattavia kai. Ehkä harmaa nökönenä on juuri syntynyt sienijuuri-baby? Siltä se ainakin näyttää!
(Se on varmaan säteily kovertanut neliöaukot rotiferin rintaan ja muiden muinaisten pintaan...)Paljon läpinäkyviä lehtiä. Ne ovat rakentajia, yhdyskunnan muurareita ja laastia. Sitä on maapallollakin, automaattisesti rakentavia ohuita lehtiä. Rakentavat ainakin merituppeja.

_____________________________________________
Oli pakko pysähtyä!

Ja koska ei ole muutosta ehdollistavia resursseja muutokselle ja elän nyt ajassa ja tilassa..

Ja jossa resurssit on oltava tai ei tapahtune mitään muutosta ei positiivista muutosta ei negatiivista muutosta..

Negatiivinen on sama energia positiivisen vastakohtana jotta se muutos voisi tapahtua on oltava taloudellinen ja sosiaalinen resurssi..

Kaikki kielteinen ja positiivinen on aina olemassa..

Sitä ei voi konkreettisesti tasapainottaa ellei ole resurssia tehdä muutos joka ei ole karmaa..

Ja joka ei ole syy eikä seuraus..

Samaan siis virheelliseen syyhyn ja seuraukseen osallistuu psykologi tai jopa se selvännäkijä ottaa rahaa..

Mutta ei voi osoittaa resurssia..

Luo valheellisen käytännössä ei toteutuvan positiivisen lupauksen joka on yhtä tyhjän kanssa ja vain ottaa itselleen resursseja..

Miksi taiteellinen luovuus pysähtyi 2010 luvulla on siinä sukulaisverkosto alkoi todella olla poissa ja katosi sosiaalinen resurssi..

Samalla oli nyt poissa siinä itsessään siis ne jo olevat resurssit..

Millainen minä en ole ihmisenä tai olen ei ole merkittävin syy ja seuraus
Jos joku sitä tässäkin asiassa moittii syynä ongelmiini..

Uskottelee minä muutun ja siis muutan itseäni ihmisenä..

Samalla väittää minä silti tee sen suhteen muutosta millainen minä siis olen työttömälle tämä on todella huono ehdollistus...

Lisää sosiaalista ja taloudellista ahdinkoa ahdistusta..

Resurssia ei ole et matkusta ja kohtaa lähimmäistäsi on realiteetti säätelee elämääsi tänä aikana on näin kuin on ?


Työtön ei tee muutosta ilman resurssia ei vain pysty tai kykene koska on ehtoja elinoloissa ja terveyden tilassa..

Palkaton työ on diaknoosin ohella yksi hallinollinen yleinen siis tämä perusteltu jo se oleva tuleva menettely...


Umpikujassa josta ei edes nyt irrottauduta koska tästä pitää huolen kyllä hallinto ja ne virkailijat hallinnossa..

Nyt ollaan siinä umpikujassa ja siis tilanteessa ja jossa ei ole mitään apua lakisääteisillä tukitoimilla..

Sähköä säästämällä ja kulutusta pienentämällä ei elinolot edes nyt kohene..

Ja siinä on se
umpikuja...

Ja joka koskee hyvin monia ihmisiä..

Äänestää jos äänestää ilmastopolitiikan nurin ainoa aktiviteetti pakon ja jo sen ahdistavan elämän tilanteen ottaa hallintaan ne..

Jotka saa sen kautta ääniä lisää..

Tapahtuu niin koko nykyinen poliittinen umpikuja on ja saa liikkeelle ne joilla ei ole sitä ajatusta ja näkemystä he toimisi toisin..Vaikka olisit kuinka korkealla tasolla hyvänsä ihmisyys on omansa lainen yhtälö ulkoisesti voit olla kuin...

Todella se siis huolimaton se renttu tai jotakin muuta..

Ulkoisella mielikuvalla siis ne pelaavat vain ottavat rahaa luoneet ulkoisen mielikuvan henkisyydestä he olisi tai on sitä..

Aidosti sitä olevaa vieroksutaan ja hyljeksitään ja kukaan ei näe muuta kuin sen siis luomansa ulkoisen mielikuvansa toisena ihmisenä..
Todellisuudessa jossa elämme nyt suurin muutos on tapahtunut!

Siis siinä asiassa ja syy ja seuraussuhteessa asioihin joihin aiemmin ei ole tieteessä..

Suomessa ei nyt siis koeta ufoilmiön edes sitä yliopistotason siis sitä jo perustieteelisiä tutkimusohjelmia merkityksellisinä..

Ja ne ei tuota taloudellista tulosta..

Tutkijat ei saa tästä niitä siis apurahoja he ei ota lainaa jotta he voisivat harjoittaa aidosti mitään..

Perustieteelllstä tutkimusta joka ei ehkä tuota suoranaisesti mitään niitä siis tuloksia..

Otettu ehdotettu jo1900 luvulla sitä suhtautumistapaa ja mihin sisältyy monimutkainen..

Siis se juuri tieteellinen lähestymistapa joka on esitetty..

Siis tämäkin tieteellinen näkemys ja näkökulma asiaan jopa nyt kuuluisi tiede yhteisölle...

Ja yliopistotasoisiin oppilaitoksiin..Ihmisen elämässä tässä ajassa ei ole tapahtunut sitä suurta tietoisuuden muutosta..

Ja koska jotakin on nyt vieläkin edelleenkin aina vastaisuudessa ohitettu ja siis salattu ihmisiltä..

Muutokset ei tapahdu !

Sitä ilman nykyistä todella suurempaa kollektiivista muutosta paljon siis nykyistä suurempi konkreettinen ufoilmiön kohtaaminen..

Ja joka on jo osin ehdollistunut tieteessä ja tiedeyhteisössä..

Aina on tapahtunut jonkin asteista muutosta mutta..

Ihmiset ei koe mitään ja he ei siihen edes kiinnitä mitään huomiota se ei heille ole sitä elämässä nyt valitsevaa todellisuutta..

Syy miksi siinä asiassa ei ole tapahtunut mitään muutosta on !

Me edelleen olemme nyt edelleen siinä käsityksessä..

Ja elämme planeetalla ja jolta siis käsin ei ole nyt siis vierailtu siis tätä kuuta kauempana..

On tieteemme ne teknologiset sovellutukset ja siis välineet ei ole nyt siis edes sillä tasolla olisi voisimme nyt havaita..

Noin sadan valovuoden päässä olevan planeetan olosuhteet..

Ja ilmakehän..

Ja kaikki ne mahdolliset asteroidin kokoiset kuut tai kappaleet joita on nyt jo havaittavissa..Me elämme edelleen siinä siis todellisuus käsityksessä ja jossa olemme eläneet 1900 luvulla..

Ja tämä ylläpitää nyt olevaa..

Talouden valtarakenteita ja me käytämme luonnonvaroja resursseja sotiin..

Ja aseiden kehittämiseen ja aseiden tuottamiseen..

Avaruustutkimukseen emme käytä yhtä tehokkaasti nyt resursseja kuin edellä mainittuihin tarkoituksiin..

Ja ne ei mitään silti tuota..

Tästä syystä kysymys miksi emme havaitse mitään..

Emme ole vieläkään silti vain panostaneet siis niitä resursseja niin tehokkaasti teknologisiin menetelmiin välineisiin..

Fermin Paradoksi on siinä me emme halua kehittää havaintovälineitä..

Ja menetelmiä tutkia planeettoja samalla ottaa sitä riskiä...

Ne tulokset voivat vaikuttaa nyt oleviin siis yhteiskunnallisiin valtarakenteisiin ja talousjärjestelmäämme..
Todellisuudessa jossa elämme nyt suurin muutos on tapahtunut asiassa ja syy ja seuraussuhteessa asioihin joihin aiemmin ei ole tieteessä..

Otettu sitä suhtautumistapaa ja mihin sisältyy monimutkainen tieteellinen lähestymistapa on esitetty näkökulma asian kuuluisi tiede yhteisölle..Ihmisen elämässä tässä ajassa ei ole tapahtunut sitä suurta tietoisuuden muutosta..

Ja koska jotakin on edelleenkin salattu ihmisiltä..

Muutokset ei tapahdu ilman suurempaa kollektiivista muutosta joka on jo osin ehdollistunut tieteessä ja tiedeyhteisössä..

Aina on tapahtunut jonkin asteista muutosta mutta..
Todellisuudessa jossa elämme nyt suurin muutos on tapahtunut asiassa ja syy ja seuraussuhteessa asioihin joihin aiemmin ei ole tieteessä..

Otettu sitä suhtautumistapaa ja mihin sisältyy monimutkainen tieteellinen lähestymistapa on esitetty näkökulma asian kuuluisi tiede yhteisölle..Ihmisen elämässä tässä ajassa ei ole tapahtunut sitä suurta tietoisuuden muutosta koska jotakin on edelleenkin salattu ihmisiltä..
Kaikki mitä minä olen ja nyt esitän olevani ei ole siis sitä mitä minä nyt jo todella siis olen!

Ja nyt tulen silti olemaan..

Ikääntyy elämä alkaa tulostamaan sitä mikä on elämäni kokonaiskuva
ja siirtyy eteenpäin..

Elämä elämän ehdot vain on ja palautuu siihen missä on tähän tultu...

Ja nyt vain ei tapahdu sitä muutosta..

Ja niitä virheitä jotka on tehnyt tai muut on tehneet sinun kohdallesi ei voi enään vain ohittaa..

Minun aikana oli näitä henkisen muutoksen ja positiivisen muutoksen ja kaikki on mahdolista jos teet sisäisen muutoksen..

Tämä johti elämäni umpikujaan...

Ja jossa nyt olen tämän elämäni kanssa tämä on ja karmallistuu tänne siis jälkeeni jää tämä vaikuttava...

Siis syy ja seuraus..

Tästä siis syystä muutos ei ole mahdollinen vaikka kuinka olen sitä silti yrittänyt saada aikaan ja tilaan..

Telepaatteja on paranormaaleja kykyjä on mutta muu on uskomuksia ja oletuksia joita sinulle kaupataan..

Ja otetaan jopa sinulta rahaa..

Olet työtön sinulla ei ole ehkä edes rahaa ostaa sarjalippuja ja maksaa tästä henkisen tiedostumisen kurssin lukukausi maksua..

Muutosta silti sinulle lupaava ottaa rahaa tästäkin..

Ja mihin sinulla ei ole rahaa siis
ei ole resurssia..

Sama on tilanne psykologin palvelujen suhteen ja siis minun aikana ne oli vielä yksi lisäsyy moniselitteiseen siis syrjäytymiseen..

Syrjäytyneitä kollektiivisesta ihmisyhteisöstä eritettyjä oli
kunnissa ja siis paikkakunnittain 3-10 henkilöä..

Oulussa oli enemmän sinne jo muuttaneina koskaan he ei tästä voineet irrottautua lait ja asetukset asenteet ei sitä mahdollista..

Sama ongelmana on tässä ajassa ajan tilassa sama ja sen se jo ulkoinen ilmentymisen olomuoto jatkumo..

Jo on hivenen toinen kertomus ja ongelma on silti aina sama..

Ohjautuu toisin kuin minä ikäiseensä niin sanottuun vertaisryhmään ja sen kautta..Moniin siis rikoksiin ja jopa huumeisiin..

Ohjautuminen kansalaisopiston ja ikäihmisten moniin ryhmiin taide ja keramiikka töiden pariin ohjasi juuri siis pois tästä..

Sitä sinut syrjäytetään silti sitä ei voinut välttää..

Ja se aika ja yhteiskunta sen lait säädökset käytännöt ihmisten asenteet ne kaikki syyt ei ole ohitettavissa edes nyt..

Juuri nyt tästä syystä minä lainaan itseltäni taloudelliset resurssit ei muuta mahdollista vakuuseläke siis ei riitä ja ....


Ja jopa silti tietyltä osin vain sitä siis jopa nyt vielä siis sitä tietoisuuden evoluutiota joka on nyt..Mikäli nyt siis elän vielä vanhaksi asti minä palaan niihin käsityönä tehtyihin teoksiini..

Ennakoitu vuoden 2023 muutosprosessi jopa lapsena ja nuorena läpikäyty nyt tämä on uudelleen aktivointia..

Nyt otetaan esille ne se mitä oli 1986 -89 tapahtunut luovana prosessina...

Väline kysymys nyt..

ÄÄÄYYÄÄÄ VIDDY MÄ KUALEN
« Uudemmat -