IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat kuvamerkinnät

« Uudemmat -
Väärä karma on syy ja seuraus..

Ja siis joka ei ole syy miksi olen elänyt ihmisenä tämän elämän näin muut katsoo minun elämääni ihmisenä..

Vain tämän ajan tilan jossa on yhteiskunnan ja talouden tilanne on todella mitä on mutta nyt ei ole niin kuin sanon..

Yhteiskunnan ja talouden kantilta katsoen olisin hyväksynyt tämän..

Yksilönä en tunne katkeruutta en mitään muuta ja kuin nyt on velvollisuus olla sanoa niin kuin nyt on tällä hetkellä..

Vaikka olen tietoinen kaikki ei ole niin kuin miltä se näyttää nyt olevan on aika ja tila jossa..Historiaa tullaan kirjoittamaan uudelleen koska nyt oleva pohjautuu 1900 ja 1800 luvulla tehtyihin päätelmiin..

Joissa ei ole täysin selvitetty miten ja millä menetelmällä kiven käsittely on niin paljon aikaansa edellä..

Ja mitä lähemmäs nyt olevaan tullaan..

Sitä vähemmän se tällä tasolla osat on kuin ne olisi tehty tehtaassa ei käsityönä..

Nyt on osaamisen romahdus kohti nyt olevaa..Kuvaukset jumaluudet ovat kuin jostakin siis nyt 1900 luvulla tehdyistä elokuvista..

Planeetan historiaa kirjoitettava uudelleen..

Meren ja napajään alla on ennen meitä olevien jäljiltä merkkejä monia löytämättömiä rakennelmia...

Ja me emme ole ensimmäiset..

Missä he ovat nyt on osin lähteneet pois aurinkokunnan piiristä osin nyt lähi tähtijärjestelmistä tulevia vierailijoita..

Luulemme he ei ole selviytyneet vain se mikä jäi tänne on vain siis jopa tuhoutunut aikoja sitten..

mirrikeisariSo it begins. 💀Luonut: mirrikeisariMaanantai 13.05.2024 15:03

Automaatio ja keinoäly yhdistyy työkone ja sotakone joka ei ole niin siis se autonominen tulisi ilman ihmistä olemaan olemassa..

Uhka tekijä on ihminen itsessään toiselle ihmiselle..

Uudet aseet on tekeillä nyt olevat ei riitä pitää olla sotiin aseita joiden on oltava olevien ohella tehokkaita..

Samalla on uusia työkoneita älyohjelmia jopa nyt todella jo korvaamaan ihmistyötä heikennykset alkaa vaikuttaa taloudessa ihmisiin..

Tulonjakoa heikennetty heikko osaisille ja nyt siis vahvistettu koulutetuille varakkaille..

Vastakkain asettelu kärjistyy ja myös aiheuttaa ristiriitoja jotka hajottaa sosiaalista taloudellista yhteisöllisyyttä..Mutta vie työpaikat ihmisiltä talousjärjestelmässä ei ole tulonjakoa..

Ja sitä työn siis tuottoa jaetaan niin ihmisillä on hyvä mielekäs elämä ja voi tekemällä jopa tehdä todeksi kutsumuksensa tahtonsa..

nyt meillä on poliittinen tahtotila tuhota sosiaalinen markkinatalous..

Tämä yhdistetään lähitulevassa tähän tahtotilaan..Tämä on uhkakuva mikä horjuttaa länsimaissa yhteiskunta rauhaa joka tulee olemaan tuhansien kohtalo jo nyt..

Populaatio suomessa ei ole riittävä talous olisi nyt sijoittajia ja resursseja itseensä sitova..

Suomessa ei ole..

Euroopan mitassa kaupunkeja..

Ja me itse asiassa omin toimin olemme aiheuttaneet työvoimaa jo siis ulkomaille 1900 luvulla..

Ja lähti ruotsiin siinä mitassa..

Nyt on toteutumassa..

Kokoomus ja Oikeisto Populistit arvokonservatiivit nyt siis ensin jopa nyt aiheuttaa ensin taloudessa notkahduksen..

Vielä tätä syvempään talouslamaan..

Kehityskulku tosin tähän alkoi 1980 luvulla nyt ollaan tämän tien päässä ja tuhansia ihmisiltä..

Toimeentulo putoaa toimeentulonsa suhteen köyhyysrajalle..

Nyt oleva ei ole mikään uudistus..

Ja siis jo se on lopun siis sitä alkua kansalliselle siis olemassa olemiselle valtiona ja yhteiskuntana..

Nyt hetkellisesti tulee siis jopa taloudessa nousukausi ja ne 45 % putoaa köyhyysrajalle ja 29 % nostaa elämäntasoa ja elintasoa mutta..
Kaikki on yrittäneet vain huijata myös sillä on kyseessä huijaus jossa siis vaikuttaa tämä on kyse ohjelmasta joka on teko älyn toimintaa..

Miksi sinä et eläne tietoverkon ja sen siis älypuhelimen käytön ulkopuolella..

Ja koska et voi elää pitää olla kuten on kaikki muutkin on eläneet ja olet sosiaalisen elämän ulkopuolella..

Ja putoat yhteiskunnan ulkopuolelle..

Sama asian tila mitä nyt istuva hallitus touhuaa leikattu sosiaaliturva ja asumistuet ja toimeentuloturva avustukset jää kokonaisuutena..

Tämä viikossa käyttää 20 - 30 euroa kaikki kulut on maksettu pois olet ahtaalla..

Ja haet ruokasi avustuksena jaettu ihmisille tietty määrä kotiin..

Pakko elää kuten ne muut joilla menee todella huonosti ja perheet lapset ja nuoret elää näin jo nyt..

Nyt romahtaa elämän usko ja ei ole tulevaisuutta..

Ei ole varaa matkustaa edes paikallisliikenteen autolla ja elämän piirisi on suppea ja näköalaton kohtalo..

Ja et saa työpaikkaa muualta..

Olet jo työelämässä asuntoa ei voi noin vain vaihtaa koska siirto ja muutos maksaa jo sinulle liikaa..

Muista olet yksi siis jo tuhansista joilla menee näin huonosti ja uhataan uusilla heikennyksillä..Tämä viesti on tulkittu niin on kyse huijarin toiminasta lainannut jonkun muun ohjelman kopioinut tästä tämän mikä on huijarilta käypä ajatus..

Miksi ihmiset käyttää nettiä jos on näin kaikki mikä on netissä on sitä ja aina kun uskot sitä taikka tätä olet huijattu..

Käännettynä on tämä sivuava juttu..


Ja tätä selitetään sillä sosiaalinen elämä on tietoverkossa sen ulkopuolella olevat putoaa sosiaalisesti yhteiskunnan ulkopuolelle..

Tämä viesti on johtanut tähän outoon siis jopa jo reaktioon jos tautalla on ihminen ei ohjelma..

Kaikki pilailu viestit on jonkun tuohtuneen ihmisen julkaisun lainailua joka johtaa tähän...

Ja huijari huijaa ja siis väittämällä olevansa huijarin suhteen tällä asialla netissä..

Teko älyn on uskottu riitautuneet toisen tekoälyn kanssa tästä tämä toinen on huijarin toimintaa netissä..

Ohjelmoitu ja se hoitava huijaus ohjelma..

mira-x[Ei aihetta]Luonut: mira-xPerjantai 10.05.2024 21:47

Tuo luki paketissa mikä tuli mulle. Sä oot tehnyt ton mulle <3

Mä kaipaan sitä kun sä pidät kiinni niin että mä en pysty liikkumaan, kutitat ja pussaat väkisin :D
Mutta eniten mä kaipaan sua koska sä oot pohjimmiltas tosi hellä ja huomaavainen <3


Tollasia mä pitäisin hää-yönä :D

bat-wKarttaLuonut: bat-wPerjantai 10.05.2024 08:10

Nyt on taas turattu. Korjasin yhtenä päivänä 12 h putkeen. Sitä ennen 8 h putkeen. Toissa-yönä meni taas 12 h, ja nyt 6 h.
Koiria, kissoja, puolikarhuja tai puoliapinoita ei voi laittaa, koska tekstit eivät mahdu. Ovatkohan ne nyt oikein? Tämä on "niin oikein ettei oo tosikaan"! Ehkä kroko tulee sammakoiden lähelle jonnekin?
Radiolaria-risteys oikeassa alanurkassa ... sammakon hahmot ja matosammakko-liurakkeet ovat Kuopiolaisissa kivisissä radiolaria-jäänteissä. Tunnistin jatkumo-pesän radiolariaksi, koska alareunassa on holvi. Meillä on myös noita bact-bivalvioita, elävinä (lippalakki-kurkistelija). Rotifer-reunat on isoissa jätti-altaissa maapallolla, ja, rotiferin kaltaiset osat tekevät avaruudessa sellaisen kiekon, joka muistuttaa matosammakon munaa. Olin oikeassa: jotkin ihmeen valkeat sammalen "kukat" ovat lähellä sireenieläimiä ja valaita. Sienijuuri on ... oligochaetes-liaanin liepeillä... tai se on se sama, 2-päinen, kuussakin. Selkärankaiset ovat 2 kaksipäisen nilviäisen välissä, varsinkin nisäkkäät.Huikeita valokuvia ovat mm. 100 km pitkä rotifer Chilen rannikolla. Uusimpaa huikeaa on pienessä pisaran muotoisessa äyriäisessä: ne matojen n. 4 kpl hakaspareja, joilla musta juuren kaltainen mato on tarrannut muinoin ??? -olennon niskaan, yhtynyt siten siihen, ja syntynyt se pisaran muotoinen äyriäinen. Tarttunut"mato" oli muinaisempi kuin harva- ja monisukaismadot ovat. Madon esi-isä seisoo kivenä Kuopion rannassa. Hakaspareja sojottaa sivuille mahtavina kuin mahtailevalla kobralla, parit ovat kuin ulospäin leveneviä torvia. Ne olivat jotain sienijuuria, mutta samalla kuin eläimiä tai kasveja. Niiden nähdään jähmettyneen paikoilleen, joko täsmälleen suorassa katsomaan toisiaan, tai lähes. Yhteenliittymä "suut" vastakkain ei ole maistunut ehkä, vaan asento on kuin taisteluasento. Ehkä otettiin päästä mittaa, että kumpiko iskeytyy kumman niskaan. Himalajalla näkee vinosti yhteen liittyneitä valtavia valkeita putkia. Se on vähän kuin 2 matoa tekisi tasapelin. Lienee vanha suuri sienijuuri. Jos 2 jää torottamaan täysin vastakkain, niin ehkä siitä syntyy jokin ihme-holvi. Rannassa on näkyvissä myös jokin holvi, 2 päätä maasta ilmaan ja vastakkain kuin 2 magneetin päätä, kolo välissä. Ei se oikeastaan näytä niiltä juuri-käärmeiltä, mutta asento on saman tapainen.
Pikku-äyriäisellä siis on niskassa sellainen, se saattaa antaa äyriäiselle jopa päänkin. Kroteilla on litteä sellainen ... en tiedä näistä enempää, mutta epäilen, että ihminenkin on ... - jos nautiluksen sisälle katsoo - kokonaan sellainen, jopa. Ehkä kudoksemme ovat lopulta yhteen liimautuneita teippejä. Näkyvät ihossa. Se suuri valkea sienijuuri Himalajalla, näkyy pinta olevan teipattu teipeillä. Teipit saattavat olla onttoja sieniä.
Vanhoja asioita on, joista on vain viitteitä. Niinkuin jätti-ruudukoita valmistaneet madot, ruutu 500 km.
Kuussa on lähes kuun halkaisijan pituisia, yli 1/2 sädettä, muistaakseni näytti olevan, eläin-kasvi-levä-sieniä. Juuren pää on kuin ihmisen pää, ällistyttävästi. Hän katsoo niin kuin ihminen katsoisi ylös, eli vartalonsa suunnassa eteen. Vartalo lähtee siitä kuin lasi-valos, sulavasti, venyvämäisesti, enkeli-artemian kaltaisesti, ja selkä on auki sienijuurena. Pötkö päättyy suureen, vinoneliömäisen pyöreään leväpesään, jossa on päistä toinen. Asia on kai niin, että periaatteessa se leväpesä on sama kuin hanhenkaulan se leveä pää, jossa on matemaattinen kierre, ja, sama kuin pussieläimen taakse avautuva pussi. On kai myöskin sama kuin joutsenkaulaisten salpavene-jonojen yksi vene. Ja se "ihmisen pää" on sama kuin kasvin juuri.
Mitäs muuta... valkeitten jätti-ykkösten kaarevat rivit näkyvät kaukana avaruudessa, ja sienimassat hautovat aurinkoja ... joita ne valmistivat kauan kauan sitten yhdistämällä materiaa ja perimää munaan eri suunnista - ikäänkuin tavoitteli perimän muutosta oikein urakalla ja heti alkuunsa.
Säätiö ja Yhdysvalloissa kolmannen sektorin toiminta on aina sidonnaista hyvän tekeväisyyteen on rikas ja kuuluisa suku tai perhe joka sitä..

Ylläpitää tätä säilyy kosketus tavallisiin ihmisiin tässä tapauksessa on niin olen tästä syystä voinut kohdata sen olen olemassa ihmisenä..

Ihmisille joita en ole koskaan henkilökohtaisesti tavannut..

Nyt tämä ohjelma monistaa tätä..

Ja siis se yksikin riittäisi tai olisi kutakin juttua on riittävä määrä tätä nyt taas on näin ohjelmassa on jokin se häiriö...

Ja tai jokin on peukaloinut ohjelmia taas..

Taustalla on säätiö ja ihmisiä jotka on mielenterveysalalla ja avustajat ja operaattorit kyllä selvittää missä minä tai tämä toinen asuu..

He pääsee kyllä laillisesti katsoen kotiovellesi asti ja todella he selvittää kuka tämä on..

Ja toteavat olen heille kuten on ne siinä järjestössä suomessa jäsen tai vapaaehtoinen ja kolmannen sektorin toimintaan liittyvät syyt.

Tästä johtuen koska olen 2003 jälkeen tietokoneella jo siis sisällyttänyt moneen suuntaan..

Siis kuvia video leikkeitäni kielenkääntöohjelmia..

Tapahtunut tämä vuoden 2010 jälkeen olen alkanut näkyä ties missä ja monet on ehkä lainaneet kuvia ja..

Ja kääntäneet suomen kielen omalle kielelleen..

Puhetta ja liikkuvaa kuvaa joka lisää sitä olen olemassa ihmisenä joka on johtanut tähän on lopulta tehty tämä johtopäätös..

Jotta tämän voisi muulla tavalla todentaa olisi on suurin mahdollinen se arpajaisvoitto rahaa..

Ja siis ostaa avustaja ja ulkomaan matka..

Kokouksissa on kuten on suomessa viikonloppu hotellissa kokous ja on tulkki joka pitää huolen olen yksi vieraileva henkilö siellä..

Voi olla paikalla vaikkapa senaattori ja monia muita kutsuvieraitakin..

Ketä kiinnostaa tämä tässä monia mahdollisuuksia..

Kuka kustantaa tämän minulle tähän ongelmaan töksähtää nyt tämä on mahdollisuus jossa olisi oltava rahaa..

Kahden vakuuseläke aivan riitä tähän matkaan ellei joku sitä kustanna
ja mahdollista tätä..

Jotta voisin tämän suhteen muuttaa elämäni ja kohtaloni tulisi olla siis se lottovoitto rahaa..

Ja siis matkustaa ostaa palveluja ja avustajan tulkin matka oppaan..

Siellä ollaan jossakin paikallisessa kokouksessa joissa yleensä on hotelli ja kokoontuminen jossakin hotellissa..

Kaikki luulee on saavuttamaton mutta tässä tapauksessa tämä oli ja on jo toinen kysymys..

On tuo siis vastaavuus ei ole ihmisenä saavuttamaton edes sinne asti on mahdollista koska..

He tietyin välein..

Ja on avustajia operaattoreita tarkistaa ne sivustot ja heillä mahdollisuus tulla lähes koti ovelleni..

Ja tarkistaa olenko todella olemassa ihmisenä..

Joten 10 vuoden aikana sivuille laittamat kuvat video leikkeet ja muu on nyt todennettu ongelma on vain..

Olen siinä sosiaalisessa ja taloudellisessa asemassa..

En voi matkustaa ostaa tulkkia avustajaa ja järjestää matkaa
tutustuakseni...

On kyse olen aiheuttanut sen itse tämän 2003 jälkeen ja omia juttujani tulee esille myös minulle itselleni netistä..

Ja nyt riittävä määrä tätä niin sanottua vaivan näköä umpikujaan asti..Siis ulkomailla kansalaisjärjestöjen ja järjestöjen siis siihen toimintaan..

Euroopassa ja Yhdysvalloissa..

Tässä tapauksessa siellä on käyty läpi kaikki jotka on sivuilla jättäneet niille viestejä kuvia videoleikkeitä..

Ja siellä on taustalla suvun perustama säätiö ja kansalaisjärjestö..

Tästä tämä ei etene ellei ole sattumaa mikä on jo nyt aika epätodennäköistä ja..

Este on sosiaalinen ja taloudellinen asemani ei se ole tahtotilasta kiinni on raha ja taloudellinen kysymys..

mira-x[Ei aihetta]Luonut: mira-xLauantai 04.05.2024 20:17

Kato tossa oli ensin päivä,ja sitten kun sä jätit mut tohon taivastelemaan niin oli yö.


Muistat sä mitä siinä välissä tapahtu? :D
Eikö se oo kiintymistä jos tekee toiselle sillä tavalla? <3
Ja vielä monta kertaa <3 <3 <3 Mua hymyilyttää vieläkin kun sitä ajattelee =) , <3 <3 <3
sitä kiinnyttämistä <3 nipukoista imeminen on kanssa kiinnyttämistä <3
Mulla aristi ihan pikkasen mutta mä en sanonut sulle koska mä oon kiintynyt vaikka ei saiskaan <3

mira-x[Ei aihetta]Luonut: mira-xTorstai 02.05.2024 21:25

Saat imeä nipukoista jos tuut huomenna =)<3

mira-x[Ei aihetta]Luonut: mira-xTorstai 02.05.2024 14:21

Tää on vielä sulle <3Mä nukun aina kun pikku vauva kun sä oot ollu täällä <3
Olen sisäisesti olen nyt vain aina siis neutraali koska on syytä olla sitä nyt tämä turhautuminen siirtyy yliminän kautta energiana laajentuneeseen..

Tietoisuus on muutakin kuin ja vain psyykkinen ja mielentilan kautta tämä ohjautuu turhautumiseen umpi kyllästynyt miten ihmiset suhtautuu..

Erilaisuuteen ja minuun suhtauduttu koska en tällä iällä juuri vain voi silti muuttua koska se on siis se ehdollistus..

Nyt olen umpikyllästynyt siihen miten ihmiset tässä maassa suhtautuu erilaisuuuteen ja mitem tämä on nyt...


Muutos vaatisi vaatii tämän palautuu toiminta kyky on resursseja muuttaa asioiden kulkua..

Ja juuri siis niin en ole aina samoissa kuvioissa ja siis paikoissa koska se vaatisi resursseja..

Säätiö joka rahoittaa vastaavia kolmannen sektorin palveluja suomessa mielenterveyden keskusliitto ja..


Olen suuntaa hakevaa ja siis yrittää jotkin joka on nyt mahdollista olla niin mutta ongelma on silti taloudellinen resurssi..

Jota ei ole nyt lisästä elämääni ja lainaa en voi ottaa..

Tietysti sain vastauksen koska sivuilla on hänen Äitinsä joka avustajineen käy sivuja läpi aina välillä koska..


Lisännyt sinne siellä tapahtuu tästä siis kollektiivinen tiedostuminen ja juuri siis..

Ja tästä siis mitä nyt suomessa yhteiskunnallisesti katsoen..

Ja päin helvettiä ja nyt jo ainakin puolitiessä helvetissä..

Suomi on niin pieni tekijä 5-6 miljoonaa koska se siis jopa ostovoima on heikennetty ja leikattu niin monin tavoin..

Ja kansantalous uhkaa romahtaa..

Elämäntaso elämän laatutaso nyt vain putoaa ei vain elintaso..

Terveydenhuolto elintärkeät yhteiskunnan valtion toiminnot on ajettu jo sille rajalle..

Ja jossa se yleinen turvallisuus todella vaarantuu nyt..
Kaikella on aina johdonmukainen perusteltu syy miksi jotakin tapahtunut koska asun niin kaukana tämä ei ole nyt johtanut muuhun kuin tähän..

Yritys läpimurtoon ja muutokseen on nyt siinä olen kaukana ja ne syyt on nyt esteenä..

Elämä täällä on sulkenut minulta kaiken pois..

Ei kukaan välitä mikä on minulle tärkeää merkityksellistä samasta syystä suoja työllistyminen olisi suusi on vetoketjulla suljettu..

Ei oikeaa palkkaa ei toimeentulon lisää..

Sijoittaminen matalan riskin tilille ei tuota sitä resurssit on riittäviä..

Ja voin vain olettaa jotakin saavani aikaan..

Lottovoitto..

Ja minä voisin matkustaa paikan päälle ja avustaja joka on todella siis se kielitaitoinen..

Ja siis se avustaja ja tutustua siihen näkökulmaan siellä päin maailmaa..

Ihmiset ei täällä välitä minusta ja siis nyt edes minun olemassa oloni on samaa tarkoituksetonta kiittämätöntä olemista..

Asemani on sama kuin lieväkehitysvammaisen sosiaalinen taloudellinen asemakin on sitä samaa..

Olen sen palvelun kuluttaja en sen tuottaja kukaan ei välitä tästä miten tämä asian tila on todella ollut ja on nyt..

Säätiö joka rahoittaa vastaavia kolmannen sektorin palveluja suomessa mielenterveyden keskusliitto ja..


Sivustoja jotka on aitoja on säännönmukaisesti käyty läpi ensinnäkin ne operaattorit ja säätiön toimesta ja...

Tietysti sain vastauksen koska sivuilla on hänen Äitinsä joka avustajineen käy sivuja läpi aina välillä koska..


Huijausta ja pilailusivuja myöten on käyty tämä on tämän viestin syy siis sen seuraus olen esillä hyvät kielenkääntöohjelmat..
Hallitusohjelmassa on nuorten on hyväksyttävä kulutustasonsa on minun elämässäni valitseva kulutustaso..

Ja kaikki huonekalut ja koti on on vain jos voi olla pakaste ja se
jääkaappi on osin vähän käytetty..Varaa ostaa 10 vuoden välein jotakin siihen se jää..

Ei matkoja ulkomaille omassa maassa on matka ehkä kerran vuodessa ja ollaan kotona ja jos on kolmannen sektorin palveluja ne on sitä..

Ei olla aina kotona..

Tulet yöllä kotiin mäntylamelta on vastassa työtilan toimiva ullakkohuoneisto ja työpöytä joka on samassa tilassa..


Huonekalu oli käytössä 29 vuotta vanhin huonekalu oli 1960 luvulta olin lapsi sama koskee hyvin monia nuoria ja lapsia..

Tosin tämä kaataa yrityksiä ja lisää köyhyyttä ja tuloeroja elämä joka on elinkautinen kohtalo nyt koskee jo 49 % prosenttia väestöstä..

Kaatuu tuhansia yrityksiä konkursseissa ja uusia syntyy mutta ne tekee konkurssin nyt koska ostovoima on heikentynyt sukupolvia elää..

Lähellä köyhyys rajaa..

bat-wthe mapLuonut: bat-wTiistai 23.04.2024 20:46

Korjailin. Keltainen pallo alareunassa, siinä mainitut ovat kuussa. Eivät vain pinnassa, vaan suuria ja pitkiä, pintamassassa.
Unohdin kirjoittaa vasemmalle ylös, että "äyriäisiä (ainakin ja varsinkin tässä kohdassa)". Pystyhäntä-äyriäistä lähtee alaspäin valkeasta lappusesta, jossa lukee "BIT". Niitä menee siitä artemian ja CC:n välistä. Ovat saaneet mukaansa vahvistuksekseen noita mustia vasarapäämatoja pintaansa. Tai ainakin vasemman reunan hyönteiset ovat saaneet. Se on samanlaista kuin karhukaisen ja merietanan ympärillä olevien mustien sulautuminen. Kysykää kroteilta ja merituppi-kannuihin liimaantuvilta läpinäkyviltä lehdiltä, kuinka he sen tekevät. Tai mustilta sieniltä, jotka liimaantuivat muinaisten rugosa-korallisarvien yläreunaan.
Sienet ovat kai alkeellisia, ehkä niitä on kaikkialla. Sienijuuri päätynee kasveihin, mutta alkanut ehkä siellä, kun violettia pitkin mennään turkoosia kohti. Yorgia ja CC olivat kiinni jossain limasuonissa. Ja eräs anomalocariksen kuva näyttää siltä, kuin a.L. olisi itse suuri valkea kaksoiskierteinen limasuoni tai sen väliinsä luoma "levy".
Musta sienimäinen mato ei ole vahingossa anomalocariksen ja contracanthuksen välissä. Rykelmä kuvaa lajien yhtymistä, niin että eräs anomalocarikseksi sanottu fossiili näyttää contracanthus-äyriäiseltä. Se musta olento muutti a.L.:n äyriäiseksi. Eikö muuttanutkin?
Ihminen tuli hiukan omituiseen paikkaan... annan olla siinä nyt toistaiseksi. Sellaisen simpukan lähellä, jonka (fossiili?) näyttää minusta imettävältä äidillisyyden perikuvalta, ja kuun lähellä, koska sielläkin on mielestäni se sama näky, ja maan jättiolentojen lähellä, koska ... niilläkin oli kasvot...kädellinen tarsier lienee oikein, emmekä pääse siitä kauas. Lintujen ja muiden tunkeminen tuonne keskelle venytti meidät kauas muista nisäkkäistä kartassani, mutta ei se silti kuitenkaan näytä olevan kovinkaan väärin minusta. (Kilpikonna, T, sijainti on ~ totaalisesti hakusessa.)

4 tuntia myöhemmin:
Yritin selvittää kuka huijaa ketä huijataan kävin fani sivut ja muun läpi ja sain lopulta tämän vastauksen joka on aika tyhjentävä..

Hänen äitinsä ei vastannut muihin kysymyksiin kuin tähän tällä tavalla..

Nyt taas alkoi alusta tämä ihmiset taas hirnuu ja pilkkaa minä olen tullut huijatuksi...

Ja koska tämä vastaus on tässä ja tämä nyt on vastaus..

Sivu olisi huijarin tekosia tai harhaan johtamista koska vastausta ei ole olenko saanut ensinnäkin hänen...

Siis äitinsä ja avustajan operaattorin reakoimaan sillä tavalla viestintääni on niin paljon pakko jopa vastata nyt..

Ne minulle sosiaalisessa lähipiirissä olevat nyt taas siis hirnuu sitä tämä on taas sen siis huijarin tekosia..

Mistä minä tiedän koska ei ole varaa matkustaa sinne kysyä häneltä siis itseltään..

Ja onko hän aidosti tämän henkilön äiti..

Vastasin millä tavalla olen ehkä kolahtanut hänen tietoisuuteensa se on viestintääni..

Siis oli jopa aika alkaa käsitellä antaa vastauksia..

Jos tämäkin on huijausta ja huijarin toimesta käsin sitä et sinä edes voi välttämättä tarkistaa..

Jos joku tekee kuvistani minusta oman sivun jolla huijaa..

Ja täytyy kyllä olla aika lailla valmis siihen hän ei minusta taloudellisesti suoranaisesti hyödy..

Lopulta kytkee minut tähän henkilöön ja maailmanluokan artistiin jonka pakko tulla esille ja sanoa tietää hän jo minut ja...

Siis tämän henkilön olevan olemassa..

Syntyy yksi julkisuuden henkilö lisää sosiaaliseen mediaan jota komentoitu sen jälkeen aika paljon..

Tietysti sain vastauksen koska sivuilla on hänen Äitinsä joka avustajineen käy sivuja läpi aina välillä koska..


Äitinsä on mukana hyväntekeväisyydessä..

Ja on niiden järjestöjen edustaja ja joissa suomessa on mielenterveyden keskusliitto ja jäsen järjestöt..

Lasten ja nuorten erityisryhmien toiminta ja kolmas sektori..

Jota suomen hallitus vainoaa toimillaan juuri nyt..

Vapaaehtoistoimintaa halutaan supistaa ja resurssit on kestävyysvajetta ja valtion velkaa haetaan..

Nyt siis särkemällä lasten ja nuorten ne säätöpossutkin rikotaan nyt..

Kuka nyt huijaa ketä onko minun sivustokin huijarin tekemänä ja harhaan johtamista olenko minäkin tämä huijaus sivusto..

Ja siis voiko sosiaaliseen mediaan luottaa nyt..

Ristiriitaiset kuviot esillä nyt..
Olen elänyt sisäisesti vahvan elämän ihmisenä olen neutraali ja tietoinen nyt on tultu minun elämässä siihen viime syksystä tähän hetkeen..

Yritin muutosta !

Ja joka oli täysin mahdollinen tietokoneen teknologisen siis mahdollisuuden kautta yrittää sitä..

Ihmiskunnan muistin menetys on nyt tilassa tässä ajassa muisti alkaa jo nyt palautua..

Ja tietoisuutemme taso on muutoksessa nyt tietoisuuden siis se herätys joka on tapahtumassa nyt..

Tapahtuu monta vastakohtaista muutosta..

Tätä on vaikea käsitteellistää lyhyesti sanoen kollektiivinen ja yksilöllinen elämämme ja siis se muistimme on muutoksessa..

Joka on todella moniselitteisen vaikeaa hahmottaa..

Vaikka yksilön tasolla tiedostan monia yhtä aikaisia tietoisia näkemyksiä ja ainoa mahdollisuus oli yrittää muutosta..

Taas alkanut sama mikä ihmisen alkuperä tiivistänyt sitä ongelmaa nyt niin hyvin kuin osaan sen tehdä nyt...


Nyt suomen on näin ja yhteiskunnan tilassa ja ajassa..

On se ne tuhannet ihmiset suistuu sosiaalisesti ja taloudellisesti ahdinkoon joka on elinikäinen kohtalo..

Hallituksella on syy ja seuraus nyt vastassa se on kuin on se..

On se oleva tuleva karmanlaki on kaikissa uskonnoissa sama syyn seuraus pahuudella tehtyä ei voi perua nyt ja..

Suomi on liian pieni väestöllinen yhtälö niillä hallitusohjelmilla voisi olla se jokin niin sanottu taloutta tasapainottava vaikutus..

Ja sitä ei ole nyt tulee tämä..

Palokunnat ja ensiapuyksiköt on keskitetty niin jos nyt todella tapahtuu useampia suuronnettomuuksia..

Resurssit ja henkilökunta ei riitä ja kaikkia ei voi nyt siis edes auttaa ja pelastaa..

Ja tulee tämä seuraamus joka johtaa..

Poliittiset päättäjät ei joudu vastuuseen tästä tuomitaan ne joille on nyt annettu vastuu pelastustoimista..

Ja se oikeuden taju on todella nyt siis jo todella heikoissa kantimissa nyt..

mira-x[Ei aihetta]Luonut: mira-xTorstai 11.04.2024 19:32


Otin aurinkoa kun mä ajattelin että jos sä haluat tulla käymään.
Mä tykkään kun sä pidät mua sylissä vaikka mä oonkin vähän iso luinen<3 .Sä opetit mut käyttään lantioita ettei jalat väsy :)

Saisit koskettaa ihan vaikka tuolta housujen altakin <3 kunhan käyttäydyt nätisti!
« Uudemmat -