IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

- Vanhemmat »

_Iltsu_Maaliskuinen sunnuntaipäiväLuonut: _Iltsu_Sunnuntai 31.03.2024 23:56

Tänään on sunnuntai ja maaliskuun kolmaskymmenesensimmäinen päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kello 16:25 aikaan. Ulkoilu loskaisessa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut ruotsin kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja ruotsiksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa talvesta ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 18:30 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä talvipäivistä. Sää on talvista, kun lämpötila on päivällä ja yöllä pakkasella. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi lammasta ja perunamuusia. Hyvää sunnuntai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on talvi. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Nastakengät on hyvä olla näillä talvisilla keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette jäisillä tieosuuksilla. Tänään kävin kävelylenkillä keskustassa, kävin tänään myös ruokakaupassa ja minun luona oli tänään palapeli-ilta. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä. Hyvää pääsiäistä kaikille. Huomenna alkaa huhtikuu.

Jack84XXValopilkku se on pienikin :)Luonut: Jack84XXSunnuntai 31.03.2024 22:48

Kannatti eräs viesti lukea ajatuksen kanssa koskien tärkeitä asioita mitä ensi viikolla täytyy hoitaa ja tajusin nyt kunnolla mitä on tehtävä ja saan tehtyä eli siinä suhteessa ei ole suurta hätää, hienoa kun joskus malttaa olla rauhallinen :D

Pieni valopilkku se on myös valopilkku :)

Pepsiä otin tän kunniaksi koska vältän täysin nyt alkoa ja mieluiten jatkossakin koska siitä tulee vain pahaa joten pidetään pää selvänä :)
Ja ei haittaa jos joku toinen ottaa koska ei mulle kuulu, jokaisen oma asia ja elämä :)
Hän asetti tekemäni !

Panterollin taustalle mäntylammella 1990 luvulla joka oli esillä illan ajan ja vei tämän josta toinen kappale minulla itselläni tallessa..



Järjestysmiehet asettivat taustalle esiintymislavalle oli nähtävissä koko saliin muutama muu myös asetti sen esille..

Kirsi oli matkalla kohti itsemurhaan minulla oli ongelma myydä jotakin jostakin saisi rahaa joka mahdollistaa ?


Tämä on sitä tästä on jotakin jäänyt ihmisten muistiin ja tapahtumat on ja oli olin vain tehnyt näin..

Jokainen näistä siis tuotoksista..

Jo siis on jonkun toisen vastaavan lainen versio joka on jopa suhteellisen halpaa materiaalia..

Popeda kuin Tarja Ylitalo ja pari muuta vastaavaa..

Ja 1990 luvulla ne oli tehty näin ja tilassa oli jotakin joka vaikuttaa nyt olevaan 2000 luvulla ja nyt vielä...


Voi olla nyt tekisi vastaavia D-3 tulostin ja tätä aikaa ja siis jo sitä menetelmää myöten..

Lady Gaga..

Ja jonka lähettää siis postin mukana sinne..

Koska ihmiset ei todella usko ellei sitä siis ei näe ja ellei se ole fyysinen kappale..

Ja tietokone on kollektiivipsykologisesti huono menetelmä..

Yhdysvaltoihin..

Ja sillä jos pääsen kuntoutumaan ja palautumaan vuoden vaihde oli siis jo todella vastoinkäymisten summana..

Positiivinen mielen taso on nyt silti neutraali ja tämä ei ole...

Usein miten jopa on nyt pitäisi jokin se tulla todellinen tämän kaiken siis se vastakohta..

Jokainen yritys tähän on kääntynyt itseään vastaan nyt.

Tämä maksaa..

Vaikutus alkaa kotipihan läheltä käsin jo 1990 luvulla..


Vaikka olisin onnistunut kukaan ei juuri minua usko koska tietokone on niin hienoa teknologiaa tämän täytyy olla huijarin käsialaa..

Netissä mahdollista olla totta mutta vaikka tämä artisti fanittaa näin jos joku on hänen sivustolleen laittanut..

Useita satoja valokuvia kommentteja jo 2010 - 2019 välillä videoleikkeitä jopa toistanut tätä vuosia jo..

Aiheutunut tästä syystä...

Ja ei ole muuta kuin operaattorit ja avustajat ovat kertoneet tämä tekee tätä ja..

Ohjelma on itseasiassa jälkeen hajotettu en saa tästä itselleni mitään sosiaalista ja taloudellista hyötyä..

Toki he on myyneet tätä..

Jack84XXPääsiäinen eteneeLuonut: Jack84XXSunnuntai 31.03.2024 20:44

Tänään tuli syötyä todella hyvää kalaa kylmäsavukirjolohta ostin sen jokunen päivä sitten kun kaupan edessä oli kauppias niin päätin kokeilla ja oli 14 euron arvoinen plus puolet tarjosin toiselle ihmiselle :)

Mielialat vähän heittää ja uniongelmaa mutta en anna periksi yhtään kun vielä kaikki taas ok plus siinä suunnitelmassa pysyn mistä aiemmin kirjoitin koska se palkitsee vielä varmasti ja säästyy monilta ongelmilta siinä joten sisukkuus kannattaa.

Otin pikkasen lämmintä syötävää ja kupin kahvia koska minua ei ole kahvi haitannut unen suhteen ja nyt on ihan muu syy joka menee ohi siitä mutta toivon että tiistaina on akut täynnä jotta jaksaa hoitaa tärkeitä asioita ja eiköhän ne hoidu ku ollaan ajoissa liikkeellä, se onnistuu jos on jotain sovittua tai täytyy hoitaa mieluummin ajoissa nii kyllä järjestyy :)

Nyt ilta jatkuu :)
- Vanhemmat »