IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -
Jos mikään ei kuse nyt niin ehkä viimein saa olla hyvässä seurassa viikon kuluttua tuli mahdollisuus ilmi kiitos erään tosiystävän <3

Ei juhlita vielä koska ei mitään varmaa mutta alustavasti on suunnitelmat joten toivotaan parasta, edes hetken sielu sais levätä <3

ÖämHakuammuntaa, muttaLuonut: ÖämLauantai 29.06.2024 15:32

…mutta etsin yhtä tyyppiä 12 vuoden takaa.
Hit me up jos tunnistat itsesi tästä
Elikkäs..
..juteltiin päivittäin 2012 täällä galleriassa. Asuit jossain kaukana (pk seudulta, jotenkin muistelisin näin). Olit mua vuoden / kaksi vanhempi miespuolinen henkilö. Puhuttiin puhelimessa ja kerran puhuit mun äidin kanssa puhelimessa. Hämärä muistikuva, että sun nimi olisi alkanut J kirjaimella

Tomi1989PajatsoaLuonut: Tomi1989Lauantai 29.06.2024 15:26

Vois pelata

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Lauantai 29.06.2024 15:04

seurustelisitko minun kanssa?Torstai 27.06.2024 18:58, 18 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Tomi1989voitinLuonut: Tomi1989Lauantai 29.06.2024 12:44

Tony halmeella rikishin

mirrikeisariHyvästi elämä? 8)Luonut: mirrikeisariLauantai 29.06.2024 12:43

I Remember You as Humorous, Laughing, Musician, Huge Elvis Presley Fan. Cancers Took You Away, Thank You that I Had Met You, You Light Up
Me On My Struggle Moments Of Times, You Were Too Inspiration To Me Too, Don't Care What Others Think About You & Do You. I am Gonna Keep Doing My Things, I Don't Dim My Light, Not Gonna Dim It for Anybody, Even to My This Life's Family Members. Thank You Milvis Bear, I am Gonna Miss You Sometimes, May You Have Peace at the After Life. ~

Jack84XXEi ole hyvä tämäLuonut: Jack84XXLauantai 29.06.2024 11:06

Vaihteeksi joutuu karsimaan kuvaannollisesti kuolleita oksia eli ystäviä jotka eivät ole ystäviä koska pyrkivät huvikseen pahoittamaan mielen eivätkä yhtään ajattele kuin itseään ja nauttivat kun toinen alkaa voida pahoin, sellaiset ovat sadisteja ei ystäviä. Tuon takia en herännyt hyvän tuulisena lainkaan ja tänään ei huvita paljoa tehdä mutta leikkuri on heti valmiina jos joku erehtyy tekemään ratkaisevan virheen jota ei saa tehdä jos on oikea ystävä, olen kiltti ja mukava mutta rajat kun tulee vastaan annan ääneni kuulua ja ellei mene perille niin hyvästi en piittaa enää.

Samanlaista sontaa on siedetty vuodesta toiseen joten käytän oikeutta iskeä takaisin mutta en jää rypemään siihen pitkäksi aikaa.

Opetelkaa katsomaan peiliin jo itsekkin.

https://www.youtube.com/watch?v=7CZbpH5gFxE
Tänään pitäisi olla vähän viileämpi päivä mikä ei haittaa mua yhtään eilenäkin tuntui että kohta mä sulan. Kävin sähköpotkulaudalla ajelemassa ja samalla lildissä ostin 6 tölkkiä laitilan limua mitkä oli tarjouksessa maksoi vaan 4 euroa. Pakko juoda edes jotain kun näin kuuma ollut kylmä limu on silloin aika hyvää. Onneksi olen nukkunut nyt hyvin kaikki viime yöt makkarin ikkuna on ollut aina koko yön auki että tulee viileämpää ilmaa huoneeseen. Heräsin tänä aamuna viideltä ja join äsken aamukahvit hetken päästä otan aamulääkkeet. Ihanaa kun lomalla ei ole mihinkään kiire voi vaan olla. Huomenna pitää käydä kaupassa menen sähköpotkulaudalla taas niin pääsee sillä nopeasti. Repun otan mukaan niin saan siihen pakattua ostokset. Kohta vaihtuu taas kuukausi nopeasti tää kesäkuu on mennyt ja nyt alkaa heinäkuu sieltä se syksykin alkaa tulla, mutta keskityn vaan kesään enkä mieti vielä mitään syksyä. Aijon katsoa netflixiä tässä viikonloppuna kun on aikaa New Amsterdam sarjaa eteenpäin kohta katsonut sen ekan kauden todella jännittävä sarja mihin olen jäänyt koukkuun. Housea ja The good doctor sarjoja pitäisi myös katsoa eteenpäin vielä on monta House kautta jäljellä olen siinä toisella kaudella ja kausia on 8. Onneksi rantabaari sarjaa tulee koko kesän nyt kun salkkarit jäi kesätauolle. Elokuussa alkaa taas salkkarit ja menee jännäksi koska Aaron muisti palautui ja on taas paha ihminen. Haluan niin nähdä mitä se nyt sitten keksii siinä sekin oli hyvä että Jiri palasi takaisin se on yksi mun lempi salkkarit hahmo.
Taidan nyt avata keittiön ikkunan niin tulee viileää ilmaa tähän keittöön koska olen koneella tässä. Alan kuunnella nyt jotain hyvää musiikkia ja siivoilen vähän tätä keittiötä.
Haluatko kokea kasinon jännitystä vaarantamatta lompakkoasi? Hyödynnä ilmaista pelirahaa ilman talletusta 2024, joka antaa sinulle mahdollisuuden pelata ja voittaa ilmaiseksi! Tämä on loistava tapa tutustua uusiin peleihin ja ominaisuuksiin sijoittamatta omaa rahaa. Tartu tilaisuuteen ja nauti pelaamisesta ilmaisilla bonuksilla, jotka voivat sisältää ilmaiskierroksia ja pelirahaa. Kokeile onneasi riskeeraamatta raha-asioitasi ja ehkä saat oikeita voittoja!

Jack84XXYksinäisyysLuonut: Jack84XXLauantai 29.06.2024 00:47

Raastavaa, repii kaiken verille sisältä eikä ota loppuakseen.
Sitten vielä eräät ei fiksut tapaukset nauraa kun toinen potee tuskaa, siinäkö on järki kohdillaan? Eivät taida tietää mitä on tuska samoin kuin sellaiset jotka saa kaiken ilman vaivaa, kaikki sellaiset pois minun elämästäni pysyvästi.

Saattaahan tämä jatkua ikuisuudenkin mutta ei kannata ihmetellä jos olen kireä yms, omat keinot vain eivät tunnu olevan tarpeeksi. auttaa saa, pahentaa ei.

_Iltsu_Kesäkuinen perjantaipäiväLuonut: _Iltsu_Perjantai 28.06.2024 23:55

Tänään on perjantai ja kesäkuun kahdeskymmeneskahdeksas päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kun tein töitä mökillä. Ulkoilu aurinkoisessa säässä tuntui ihanalta. Lisäksi olen opiskellut italian kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja italiaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa keväästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 00:00 aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kesäpäivistä. Sää on kesäistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi liha-makaronilaatikkoa Hyvää perjantai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on kesä. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä kesäisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kahvilla Akkalan kirpputorilla ja uimassa mökillä. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Huomenna tulen mökiltä pois kohti Joensuuta.

Jack84XXIllan menoLuonut: Jack84XXPerjantai 28.06.2024 21:22

Otin vähän unta aiemmin kun lämpö uuvuttaa ja sitten pistin 2 pihviä paistuun tuolla pannulla on todella hyvä paistella kun ei tartu yhtään kiinni ruoka siihen ja on kansikin, ei olut kallis mutta toimii mainiosti ainaki miun keittiössä :)
Pihvit oli hyviä ja päälle kuppi kahvia ni johan pärjää tässä hyvin ja tietty olisin mielellään tarjonnut toisen pihvin jollekulle jos en olis yksin mutta kun oon ja se alkaa olla todella tylsää pitkän päälle :/
Kurjuus kun kaikki upeat ystävät asuvat kaukana ja niin miekin se välimatkan kirous aina ei ketään lähempää... :/
No kerran Viitasaarella oli yks ja oli ns suhde. . Ns siks koska siinä ei ollut kuin yksipuolista lämpöä ja miun piti kustantaa vaikka mitä, joo ei tule kysymykseen että olisin vain ja ainoastaan maksaja yms turha toivo, osaan olla huomioonottava ja kiltti&antelias mutta käyttää ei kannata yrittää sillä menetät miut samantien, homma ku toimii ni se toimii molempiin suuntiin ei vain toiseen ikinä.

Voi Kaikkeus ja Universumi. .olen rukoillut asioiden puolesta, toivottavasti en turhaan <3

Ja tiedoksi niille jotka luulee että marisen tekemättä asialle mitään olette kovin väärässä :)

ATTEntionNämä ovat kivoja :)Luonut: ATTEntionPerjantai 28.06.2024 18:51

Millainen herätyskello sinulla on?
- Biologinen kello herättää, ei siihen mitään vekkaria tarvita.

Oletko sosiaalinen?
- En oikeestaan, koska aspergerin syndrooma.

Oletko koskaan tappanut eläintä?
- Siis ötököitähän ei tähän lasketa? Nojoo, olihan pentuna se yks kalakeissi...

Jos saisit muuttaa maailmaa, miten muuttaisit sitä?
- Murhaajille/raiskaajille/pedofiileille kovemmat vankeustuomiot!!!

Mitä lehtiä luet?
- En mittään vakituisesti... oman paikkakunnan sanomalehteä, Apu-lehteä ja Alibia aina ku sellasen käsiini saan.

Pidätkö enemmän rajuista vai hellistä tytöistä/pojista?
- Rajusti hellistä ;)

Millaisia naapureita sinulla on?
- Monenlaisia :)

Kurkku vai tomaatti?
- Kirsikkatomaatti/luumutomaatti

Tahtoisitko muuttaa maalle?
- EN! Kotikaupunkini ja sieltä kotilähiöni = <3

Kuka on sinulle elämäsi tärkein ihminen?
- Vanhemmat, veli ja muut läheiset & ystäväiseni <3

Onko sinulla vihamiehiä?
- On montakii... mut niiden elämähän ei mun persettä kutita.

Onko sinulla erityisruokavaliota?
- Ei ole, tai no ohan se aika erikoinen ku mulle kelpaa kaikki paitsi poliisin virka ja pienet kengät :D

Oletko ihastunut?
- En just nyt, mutta on aikoinaan tullut ihastuttua vaikka kehen :)

Kuinka hyvä olet koulussa?
- Öh, mikä koulu? Onko se jotain syötävää? :D

Nautitko saunasta?
- Jep! Aika harvoin vaan tulee saunottua, vaikka se kivaa onkin.

Kenen seurassa tulet hyvin toimeen?
- Omanlaisteni "omituisten höpöttäjien" ;D <3

Tykkäätkö ottaa riskejä?
- Riippuu mistä roikkuu

Ärsyttääkö jokin?
- Ei tällä hetkellä mikään, mutta yleisesti ottaen valehtelu, vasikointi, kaksnaamasuus, kiire, vittuilu ja toisten asioihin puuttuminen saavat veren kiehumaan.

Millainen olit lapsena?
- Kiltti ja viaton pikku täystuho ;) energinen ja joskus todella villi!

Mikä oli lapsuuden toiveammattisi?
- Noin 3-vuotiaana se oli TURISTI, vaikka eihän turisti ole toki mikkään ammatti :D heh voi mua! Sit vähän isompana lapsena diakoni, tai joku lääketieteen/eläinlääketieteen ammatti.

Mitä harrastat?
- Laulaminen, kirjoittaminen, dataus, musan luukuttaminen, lenkkeily, ihmisten vaklailu ;)

Mikä on sinulle tyypillinen ominaisuus?
- Innostuminen, puheen pölötys, nauraminen, joskus turha hätäily

Tykkäätkö matkustaa?
- En ulkomailla. Joskus on mukava tehä pikku reissuja kotimaassa.

Oletko väkivaltainen?
- Osaan olla jos on tarvis.

Kutsuisitko hautajaisiin sen henkilön, joka on eniten vaikuttanut elämääsi?
- Kyllä ja en... Riippuu todellaki että missä mielessä vaikuttanu!!!

Menisitkö naimisiin sen henkilön kanssa, ketä ajattelit ensimmäisenä herätessäsi tänään?
- En menisi naimisiin KENENKÄÄN kanssa. Avioliitto on yliarvostettu käsite.

Kertoisitko suurimman salaisuutesi henkilölle, jota halasit viimeksi?
- Hän tietää sen jo :)

Muuttaisitko asumaan maahan, jossa kävit viimeksi?
- En harrasta ulkomaanmatkailua

Söisitkö koko loppuelämäsi ruokaa, mitä viimeisimpänä söit?
- Juustonaksuja! Eipä niillä kyl kovin pitkälle pötkis.

Laulaisitko karaokessa kappaletta, jota viimeisimpänä lauloit?
- Just laulelin tossa menemään Mistreat - Valkeat veljeni, kun ko. biisiä kuutelen youtubessa. Joo saattais jäähä karaokessa vetämättä :D

Suutelisitko henkilöä, jota viimeisimpänä ajattelit?
- Olenpa monesti suudellutkin... :)
Mitä teet kesälomallasi?
- Nautin kesästä ja elämästä aina ku vaan mahdollista <3

Käytätkö hajuvesiä?
- En juurikaan

Oletko riippuvainen jostakin? mistä?
- Tietokoneesta ja erinäisistä muista jutskista...

Mitä sinulle tapahtuu jos syöt karamellejä paljon?
- No eipä mitään ihmeempiä, korkeintaan voi tulla vaan öklä olo.

Pystytkö juomaan limsaa ilman jälkivaikutuksia?
- En juo limsaa (ja mitkä hiton jälkivaikutukset?)

Käytätkö deodoranttia?
- Kyllä, rexonaa tai dovea

Säilytätkö lahjapaperin jos se on mielestäsi nätti tai söpö?
- En, roskiin vaan

Oletko mielestäsi varakas?
- En, mutta en köyhäkään... Sellai keskiverto.

Keräiletkö jotain? Mitä?
- Muistoja ja kokemuksia!

Mistä ostat meikkisi?
- En meikkaa nykyään juuri minkään vertaa.. ohan nuita meikkejä tullu ostettua aikoinaan ties mistä, mutta siellä ne lojuu kaapin nurkissa. Luomuna mennään :)

Kuvasi Irc-Galleriassa on otettu puhelimella? kameralla?
- Sekä että. Nykysin käytän lähes yksinomaan puhelimen kameraa.

Omistatko korvareiät? Kuinka monet?
- 6x mut en pidä niissä korviksii enää...

Oletko saanut tärkeältä ihmiseltä koskaan mitään pysyvää? Mitä?
- Kauniin nimen vanhemmiltani <3 isältä etunimi ja äidiltä toinen.

Uskotko että joku rakastaa sinua?
- Tottahan toki <3

Oletko mielestäsi hyvätapainen?
- Riippuu miten hyvätapaisuus käsitetään :D

Kuka on "uhrisi" jota halveksut tai kiusaat?
- En kiusaa ketään. Kiusaaminen on ihan vitun arsesta.

Kirjoitatko päiväkirjaan?
- Noup, viimeks pentuna

Oletko pussannut poikaa ikinä?
- Toki, tai siis MIESTÄ!

Missä sinun pitäisi olla nyt?
- Tässä nyt

Voitko ihastua pojan ilmeeseen/hymyyn et poikaan?
- Eka kyllä yleensä ihastun mieheen, sit vasta muihin juttuihin siinä.

Kasvatatko viherkasveja? Omistatko edes niitä?
- Ei löydy meitsin kämpästä kasveja ainuttakaan, ne kaikki heittäis kuitenki veivinsä alta aikayksikön. En ole mikään viherpeukalo. Vai mitä kannabisviljelmää oikein multa venasitte? :D

Miten suhtaudut kun sinulle aletaan hyppiä silmille?
- Ei kukaan uskalla!! Ja parempi ku ei uskallakaan. Riippuu ihan siitä kuka hyppii silmille ja missä tilanteessa jne...

Omistatko luotettavan ja mielestäsi täydellisen ystävän jota et voisi koskaan jättää yksin?
- Ei ystäviä omisteta. Mulla on kyllä monia rakkaita ja ihania frendejä, mutta kukaan ihminenhän ei ole täydellinen <3

Oletko mielestäsi hyvä aukomaan päätäsi?
- OLEN ;D

Toivotatko ihmisille hyvää pääsiäistä tai muuta juhlapäivää?
- Tietysti

Mikä on saippuakauppias väärinpäin?
- Saippuakauppias. No mikäs on sit väärinpäin "Atte kumiorava varo imuketta?" :D

Kamalin sairaus jonka olet sairastanut?
- No salee HIV ja kuppa ja klamydia ja kuus muuta ;D no ei vaineskaan! Varmaan ahdistuneisuushäiriö, ja sit ihan perus angiinat ja oksutaudit yms. on inhottavia :(

Haluatko jonain päivänä lapsia ja jos haluat, kuinka monta?
- En halua ainuttakaan lasta, en nyt enkä ikinä. Olen vannoutunut vela koska lapset eivät sovi mun elämäntilanteeseen. En voi ajatellakaan ottavani elinkautista vastuuta jostain itkevästä, kiljuvasta ja yölläkin valvottavasta penskasta, tai ylipäätään kenestäkään elävästä ihmisolennosta jos siis omaa itteeni ei lasketa.

Onko sinusta liikkunut ikäviä juoruja viime aikoina?
- Vitut vaikka liikkuiskin, MÄ EN VÄLITÄ!

Lävistyksesi?
- Ei ole enää. Kulmassa, nenässä & korvissa oli aikoinaan killuttimet.

Onko sinulla rusketusta?
- Juu kesäisin on ihan kiva rusketus kun oon niin paljon ulkona, vaikken tarkotuksella otakaan arskaa :)

Jos joutuisit luopumaan jostakin huoneessasi olevasta huonekalusta, mikä se olisi?
- En luovu mistään :D

Rumin näkemäsi vaate/asuste?
- Väärän väriset, tai muuten vaan tilanteeseen sopimattomat.. näitä on paljon.

Mihin kuluttaisit viisi euroa?
- No vaikka johonkin vichypulloon tai karkkipussiin :)

Katsovatko vanhat mummot sinua vihaisesti/oudosti?
- Eivät ainakaan vihasesti

Ensimmäinen sana joka tulee mieleesi nyt?
- Virtahepo :D

Mistä sinä tuollaisen sanan päähäsi sait?
- Tuli mieleen muistoja menneisyydestä.. heh.. kaikkee sitä tuli keksittyä.. ;)

ATTEntionOlenko, vai enkö ole...Luonut: ATTEntionPerjantai 28.06.2024 18:00

[x] esiintynyt.
[ ] matkustanut lentokoneella.
[x] matkustanut laivalla.
[x] matkustanut junalla.
[x] matkustanut raitiovaunulla tai metrolla.
[x] ollut sairaalassa yön yli.
[ ] ollut onnettomuudessa.
[ ] voittanut rahaa.
[x] kadehtinut toista.
[x] kannustanut tai kehunut toista.
[x] ollut tekemisissä poliisin kanssa.
[x] istunut poliisiautossa.
[x] huutanut toiselle.
[ ] ampunut aseella.
[x] käynyt museossa.
[x] käynyt huvipuistossa.
[x] juonut alkoholia.
[x] lyönyt toista.
[x] kalastanut.
[ ] ajanut mopolla tai skootterilla.
[ ] ajanut traktorilla.
[x] ratsastanut hevosella tai ponilla.
[x] valehdellut äidilleni.
[x] pidellyt elävää käärmettä.
[x] pidellyt elävää liskoa.
[x] pidellyt elävää lintua.
[x] nähnyt julkkiksen.
[x] kätellyt tai halannut julkkista.
[ ] uinut avannossa.
[x] tuntenut mielisairaan.
[x] siivonnut oksennusta lattialta.
[x] riehunut julkisella paikalla tai kotona.
[x] ollut virpomassa.
[x] ollut päiväkodissa.
[ ] rääkännyt eläintä.
[x] pelannut tietokonepeliä.
[x] lainannut rahaa toiselle yli kymmenen euroa.
[x] saanut jälki-istuntoa.
[x] ollut eksyksissä.
[ ] nukkunut koko päivän.
[x] poiminut kesällä mansikoita.
[x] nauhoittanut jonkun tietyn ohjelman.
[x] piirtänyt papukaijan.

ATTEntionSniper - IsänmaaLuonut: ATTEntionPerjantai 28.06.2024 17:57

"Nyt puut tiputtaa lehtiään, haudaten alleen kaiken maanpäällä elollisen
Nyt vuodet vaihtuu, aika kuluu, suru on ainut ystäväin
Toivottavasti voin kohta nukahtaa

Joten, isänmaa, herätä poika suomenmaan
Liian paljon vääryyttä, liian monta kuolemaa
Joten, isänmaa, anna meille merkki taisteluun
Olet liian tärkeä, taistelemme sinut vapauteen isänmaa

Nyt sieluni on ankea, kun etsin oikeaa vastausta
Joka pelastaisi tämän maan
Kaikki mitä on voitettu, on kohta hävitty
Mutta siihen emme voi nyt kaatua

Joten, isänmaa, herätä poika suomenmaan
Liian paljon vääryyttä, liian monta kuolemaa
Joten, isänmaa, anna meille merkki taisteluun
Olet liian tärkeä, taistelemme sinut vapauteen isänmaa

Nyt kun maasta taistellaan, taistellaan kuka voiton saa
Ja silloin vasta sieluni rauhan saa
Nyt ihmiset katsovat toisiaan, eivät vainajat rauhaa saa
Pienen lapsen silmäkulmassa, hei kyynel kimaltaa!

Isänmaa, herätä poika suomenmaan
Liian paljon vääryyttä, liian monta kuolemaa
Joten, isänmaa, anna meille merkki taisteluun
Olet liian tärkeä, taistelemme sinut vapauteen isänmaa

Joten, isänmaa, herätä poika suomenmaan
Liian paljon vääryyttä, liian monta kuolemaa
Joten, isänmaa, anna meille merkki taisteluun
Olet liian tärkeä, taistelemme sinut vapauteen isänmaa

Isänmaa"

ATTEntionJääkärimarssiLuonut: ATTEntionPerjantai 28.06.2024 17:56

"Syvä iskumme on, viha voittamaton
Meill' armoa ei kotimaata
Koko onnemme kalpamme kärjessä on
Ei rintamme heltyä saata
Sotahuutomme hurmaten maalle soi
Mi katkovi kahleitansa
Ei ennen uhmamme uupua voi
Kuin vapaa on Suomen kansa
Ei ennen uhmamme uupua voi
Kuin vapaa on Suomen kansa

Kun painuvi päät muun kansan, maan
Me jääkärit uskoimme yhä
Oli rinnassa yö, tuhat tuskaa
Vaan yks' aatos ylpeä, pyhä
Me nousemme kostona Kullervon
Soma on sodan kohtalot koittaa
Satu uusi nyt Suomesta syntyvä on
Se kasvaa, se ryntää, se voittaa
Satu uusi nyt Suomesta syntyvä on
Se kasvaa, se ryntää, se voittaa

Häme, Karjala, Vienan rannat ja maa
Yks' suuri on Suomen valta
Sen aatetta ei väkivoimat saa
Pois Pohjan taivaan alta
Sen leijonalippua jääkärien
Käsivarret jäntevät kantaa
Yli pauhun kenttien hurmeisten
Päin nousevan Suomen rantaa
Yli pauhun kenttien hurmeisten
Päin nousevan Suomen rantaa"

ATTEntionMc Mane - Vahvin lääkitysLuonut: ATTEntionPerjantai 28.06.2024 17:56

"Side silmillä kädet kahleissa/
Elämän polku pursuaa jo valheista/
Silmät punertaa se johtuu aineista/
Pääkoppa alkaa täyttyä paineista/
Kädet tärisee silmissä elohiiri/
Päivän aamupala ruiskullinen heroiinii/
Pamit pöydällä venaa vetäjäänsä/
Joku sano että täl pilaa elämänsä/
Huumekielto kai se on vaan pelkkää propagandaa/
Vedän mitä tahansa vaik ei se kolahtaskaa/
Ihan sama mä tarvin mun päivän annosta/
R.I.P Jani Raappana siel Kambodžas/
Mä poltan spliffit ja kiskon ketamiinit/
Välipalaks sniffaan amfetamiinii/
Huumevelat saa mut aina ihan vitun suuttuneeksi/
Onneks pahan olon poistaa pikkuhiljaa subutexi/

KERTSI:

Huumeet aineet piikit ja napit/
Hyvänolon tunne ja pää sekasin/
Mut ei se kestä kauaa, matkalla hautaan/
Se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa/

Nistit ja narkkarit kuunnelkaa tätä/
Hyvinvointisuomen ansiosta nuoriso on mätä/
Ainoo ilo sniffaaminen sekä rännitys/
Parhaiten nauraa jolla on vahvin lääkitys/

Viina on viisasten luoma, ei juoma/
Sen huomaa kun sen taas lappaa huomaan/
Ei sen jälkee enää kävele suoraan/
Se tekee miehet pleijereiks, ja naiset huoraks/
Ruiskut ja nappulat elämäni pilarit/
Piriviivat nokkaan ja nielastaan rivarit/
Essoja perään kuhan kuuppa on sekasin/
Tötsyt, ostan pari gemmii velaksi/
Ryynit ja jyvät löytää kyllä niiden omistajan/
Enkelipölyäki saisin jos vaan olis varaa/
Tästä ehkä ei jää käteen muuta ku vaa reijät/
Ehkä mun tulevaisuus on ne pyöreet seinät/
Mut ristittiin huumeparonien kerubiks/
Jos ei velkoi näy nii ne peritään vesuril/
Nää äänet pään sisäl, kuuletko riimit/
Ei mua saa koirat kiinni ei huumepoliisit/

KERTSI

Pelkääjän paikka on aina nimensä veronen/
Niinku meikä kotikulman narkkareiden Herodes/
Parisataa lasis nuuskaan vauhtia vauhdissa/
Kojelaudan päältä tässä varastetus Audissa/
Vauhtia vauhtia kuskikin on pöllyissä/
Ajaa ilman käsii käärii itellensä tötsyä/
Tärinä pääl pakko vetää polletöötit/
Sytytän viel hitaasti illan viimesen röökin/
Vedän remmin käsivarren ympäri ja kiristän/
Tuikkaan ruiskun sisään suoneen ja samalla irvistän/
Pikkuhiljaa pumppaan aineen sisälle mun kehooni/
Perään lähtee huuleen satamillinen levozin/
Ja pari Tenoxii alkaa aineet jyllätä/
Huumeet kuskin lisäks ainoo luotettava ystävä/
Kuskilla on notkut auto lähtee käsistä/
Kaks nistii listan jatkeeks poissa ei kukaan ees välitä/

KERTSI"

ATTEntionKlamydia - Tosi miäsLuonut: ATTEntionPerjantai 28.06.2024 17:55

"Teollisuusvartija Kristoffer Mäkelä
Ihan ajankulukseen autossaan runkkailee
Mutta pilvilinnat romahtaa, kun LA-radio alkaa infoomaan
Lähe poika kiitämään, kirjastoa ryöstetään

Niin lähti taas tosi mies, tosi mies, tosi mies
Tosi mies, miesten mies
Tosi mies, tosi mies, tosi mies
Tosi mies, miesten mies, jee-ee-ee

Sekatyömies Kimalainen on kiljupöhnässä saanut kohtauksen
Piruuttansa hakannut paraatioven klasin paskaksi
Mutta Mäkelä paikalle ehättää
Pampulla noin sata kertaa mätkäyttää
Miettii homman varmaks teen
Pruuttaa kyynelkaasupullo Kimalaisen vasempaan sieraimeen

Tosi mies, tosi mies, tosi mies
Tosi mies, miesten mies
Tosi mies, tosi mies, tosi mies
Tosi mies, miesten mies
Tosi mies, tosi mies, tosi mies
Tosi mies, miesten mies
Tosi mies, tosi mies, tosi mies
Tosi mies, miesten mies, jee-ee-ee"
« Uudemmat -