IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

Jack84XXNäin kävi :)Luonut: Jack84XXTiistai 15.10.2024 18:04

Mä oon parisuhteessa mun ystävän äidin kanssa ja rakkaus on upeaa se löysi mut ja muhun voi luottaa :)

Tuleva on tuntematon mut. .jos et yritä et saavuta mitään :)

Yritetään yhdessä <3
Vaikka on tehty keittiön ajanmukaistava korjaus olevaan tämä ei ole sitä elän elintason suhteen paremmin koulutetun ja toimeen tulevan..

Sosiaalisesti ja taloudellisesti katsoen todellisuus on sama mikä on tämä siis lieväkehitysvammaisen asema...

Lomalle lähtiessä oli näin resurssit on siinä on uusi keittiö ja rajoittaa muuta elämää ennen kuin resurssit on aina...


Koska en ole siinä asemassa olisi järkevää tai kaukaa viisasta uskoa sitä siis totena tämä on näin..

Tämä johtaa tähän otetaan nyt olevasta siis jopa terveydentila ikääntyminen ja muut tällä hetkellä olevat syyt ja perusteet..

Ja siis tämä ei ole ehkä todellista..

Jotta elämän tilanne voisi edes nyt siis jollakin tavalla muuttua nyt toiseksi on vaihtoehtoja..



Yhtä todennäköinen kuin ne muut vaihtoehdot nyt on näin kuin on silti tämä on näin nyt...

Valokuva luuli minä olen hänen ystävänsä kaltainen julkisuus esti olemasta sitä mitä hän on etsinyt poistin itseni ja en..


Vaikka olisi viestinä todellinen tämä ei näin vain voi toimia koska tämä ei mitään muuta mahdollista mitään millä on nyt merkitystä..

Vain jos henkilö on todellinen tämä ei netin kautta niin ollen ole sitä todellista sillä en ole koskaan..

Netti on johtanut väärinkäsityksiin ja tähän se ei johda yhtään mihinkään millä on arvoa..


Huijarin tai hakkerin ja pilailuviestinä käytetty tätä sisältöä tässä tulee se sarja ehdollistavia henkilökohtaisia siis jopa vaatimuksia..

Elämäni muuttuisi jollakin sillä tavalla tässä tarvitaan siihen nyt jo todella syvälle käyvästi vaikuttava..

Kohtaaminen jotta ei ole paluuta aiempaan elämääni tarvitaan paljon siis enemmän jotakin aivan muuta..

Ei tätä mitä on jo kohdattu ja nyt ei suomessa ei ole niin merkittävää ja vaikuttavaa muutosta mahdollistavaa..

Säätiö on todella laaja sivustojen kokonaisuus jossa on paljon asiaa vaatii herättää huomion monissa ihmisissä..


Sitä ei ole tapahtunut ja tämä on epätodennäköisesti mitenkään sitä ja tätä ei tällä tavalla ratkaista..

Vaikka tämä olisi aidosti sitä mitä väittää olevansa..

Millä tavalla minä tai tämä kahdenvakuuseläkkeen talous on ihmisineen sitä mitä tämä ehdollistaa nyt..

Yhteiskunnallista uraansa rakentava elämän jatkumo..

Mitä tämä minulle tai toiselle on sitä minulla on elämän kokemus noin olleen 1980 ja 1990 sekä 2000 luvulla tähän hetkeen asti..

Monista julkisuuden henkilöistä ei he tätä ehdollistaneet koskaan koska ei suomessa ole sitä mahdollisuutta..

Tämä johonkin siis johtaisi tämän lähettäjä on vastuussa tästä en minä voi kuin ottaa tämän nyt esille..

Ei minulla ole resursseja tätä muulla tavalla käsitellä..

Tämän jälkeen tästä tulee jonkun käsissä uusia huijaus viestejä joku on lainaava tätä omaan käyttöönsä..

Nimi ja kuka on sen jonka nimellä tätä siis vain nyt silti vielä vastaisuudessa esitetään vaihtuu...

Nyt on näin..

Ja siis tämäkin tilanne voi olla toinen mutta tuskin tämä nyt silti tästä edes nyt kummenee...
Nukuin nyt viime yön onneksi hyvin taas heräsin tuossa viiden jälkeen jaksaa taas tämän päivän eilenä aika väsynyt fiilis kun olin nukkunut huonosti. Hyvät treenit eilenä salilla jaksoin tehdä tuli hyvä fiilis sen jälkeen. Treenasin tällä kertaa jalkoja ja käsiä olin noin tunnin salilla ja se riitti ihan hyvin. Tänään taas töihin saa nähdä millainen päivä on sitten siellä. Sain suuhygienisti ajan ja se on onneksi vasta tammikuun 8 päivä kello 12. Sinne on vielä muutama kuukausi joudun aina käymään siellä pari kertaa vuodessa no olen onneksi tottunut eikä hammaslääkäri ole kuin kävelymatkan päässä täältä. Tällä viikolla olen menossa ottamaan torstaina korona ja influenssarokotteet. Päätin ottaa ne niin on sitten jonkilainen suoja niiltä taudeilta eikä maksa yhtään mitään. Otan kohta nuo aamulääkkeet ja tänään käyn apteekista hakemassa nuo karpalokapselit niin on sitten niitä taas. Tästä tulee hyvä päivä on iloinen fiilis kaikki muutenkin hyvin tällä hetkellä ja nautin siitä.
Tää syksy ei todellakaan masenna mua paljon kaikkea kivaa tulossa niin aikakin menee äkkiä. Nopeasti se ensi vuosi sieltä sitten tulee ja mun synttärit sitten taas juhlitaan! Vietän mun synttäreitä parhaan kaverin kanssa niin kuin joka vuosi. Odotan myös sitä meidän laivareissua mikä on ensi kuussa. Toivotaan että nyt päästään sitten sinne.

_Iltsu_Lokakuun neljästoista päiväLuonut: _Iltsu_Maanantai 14.10.2024 23:57

Tänään on maanantai ja lokakuun neljästoista päivä. Kävin ulkoilemassa tänään kun pyöräilin Pajakadun päiväkotiin ja takaisin. Tänään otin myös valokuvia itsestäni ja otin myös maisemakuvia. Ulkoilu sateisessa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa syksystä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 18:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä syyspäivistä. Sää on kesäistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi omia eväitä. Hyvää maanantai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä syksyisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä keskustassa ja kävin myös ruokakaupassa. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Huomenna käyn ehkä kävelyllä jossain sopivassa välissä.

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Maanantai 14.10.2024 21:19

Joko olet ostanut nhl 25 pelin?Maanantai 14.10.2024 21:19, 7 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
Mukava ja rentouttava viikonloppu vanhempien luona ulkoiltiin äidin kanssa paljon todella kiva ilma oli aurinko paistoi. Poikaystävä kävi kylässä se toi mulle Daim suklaalevyn kiva yllätys se yllättää mut aina välillä suklaalla koska se tietää että tykkään todella paljon suklaasta. Saunottiin lauantai iltana ja syötiin pizzaa menin ajoissa nukkumaan ja heräsin sunnuntaina puoli kymmeneltä sitten lähdettiin aamusta äidin kanssa taas lenkille. Kävin sunnuntaina myöhemmin kaupassa kun pääsin kotia takaisin sähköpotkulaudalla ajelin taas koska oli hyvä sää ja pääsi sillä nopeasti kaupasta kotiin. Uusi viikko alkaa on onneksi vähän rennompi töitä ja salitreenejä sekä viikonlopun olen taas kotona. On levännyt olo niin jaksaa ja tuo viikonloppu piristi mun mieltä todella paljon. Mukavaa oli nähdä äiti ja isä näen ne sitten varmaan viimeistään jouluna. Mulla ei ole tulossa tylsää loppuvuotta kaikkea kivaa ohjelmaa tiedossa ja aika menee nopeasti. Vietän nyt paljon kavereiden ja poikaystävän kanssa aikaa mikä on ihan parasta. Pakko kyllä sanoa että nää kuukaudet ovat menneet äkkiä kohta on joulu ja synttärit alkaa myös lähestyä. Suunniteltiin parhaan kaverin kanssa että vietetään pikkujouluja sekä mun synttäreitä elämä yhtä juhlaa mikä on todella piristävää. Heräsin tuossa yhden jälkeen enkä saanut enää unta nukun sitten myöhemmin tänään kun on aikaa salitreenit illalla sinne olen menossa hyvällä fiiliksellä. Varmasti nukun seuraavan yön hyvin taas kun olen treenannut. Jaan viikonlääkkeet dosettiin niin karpalokapseleita pitää ostaa tällä viikolla kaikki muut lääkkeet riittävät ja mä hain hetki sitten leponexit. Alan tässä kohta pesemään pyykkiä mitä kertynyt taas
Onneksi tää maanantai on aina semmoinen rento päivä viikonlopun jälkeen aamusta ei tarvitse lähteä mihinkään saa rauhassa aloittaa uutta viikkoa.

_Iltsu_Lokakuun kolmastoista päiväLuonut: _Iltsu_Sunnuntai 13.10.2024 23:59

Tänään on sunnuntai ja lokakuun kolmastoista päivä. Kävin ulkoilemassa tänään kun otin samalla valokuvia itsestäni ja otin myös maisemakuvia. Ulkoilu sateisessa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa syksystä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 18:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä syyspäivistä. Sää on kesäistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi lohiwokkia ja salaattia. Hyvää sunnuntai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä syksyisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä keskustassa ja kävin myös ruokakaupassa. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Huomenna käyn ehkä kävelyllä jossain sopivassa välissä.

TenKaze97LOPETALuonut: TenKaze97Sunnuntai 13.10.2024 06:15

LOPETA LOPETA LOPETA

OLE HILJAA

OLE HILJAA

LOPETA LOPETA
LOPETALOPETALOPETA

lopeta

en halua

en halua

lopeta


en halua

lopeta


miksi et lopeta

TenKaze97kuuletkoLuonut: TenKaze97Sunnuntai 13.10.2024 06:12

miksi sinä et kuule minua

pystynkö rakastamaan?
olenko siihen tarpeeksi vahva
tiedänkö mitä rakkaus on?

jos voisin olla varma

miksi en ole varma?

sinä et ole se joka riisti minulta
mahdollisuuden rakastaa
etkä myöskään se
joka pidätti minulta rakkautta

olenko vain liian kaukana?
etäännynkö minä niin
että en tunne?
en tee sitä tahallani
minä lupaan

minä en vain kestä
niin monta asiaa ja tunnetta
minä en ole

se on se ongelma

missä olen?

siellä auton takapenkillä
minun äitini itkee
minä itken
minä itken

minä itken vieläkin
käperryn
minä kiedon itseni nipuksi
solmuksi
minä kietoudun
ja minä sulkeudun

minulla on kylmä
en voi liikkua
minä tärisen
ja totean
että en halua liikkua

minä en jaksa
minä haluan
minä en pysty
minä haluan
minä en halua
minä haluan
sitä
mitä en halua

TenKaze97minäLuonut: TenKaze97Sunnuntai 13.10.2024 06:04

olen täynnä

olen täynnä katkeruutta ja vihaa
musertavaa surua
kaipuuta
ja kipua

minä en rukoile
mutta anna armoa
sinä siellä jossain
onko minun pakko jaksaa?

onko minun pysyvä kipuni
kaipuuta siitä jostain
mitä en voi enää saavuttaa?
voiko kipua lieventää
jos ei ole lääkettä

voitko sinä lieventää?
vai olenko vain tuomittu
tähän todellisuuteen

minääni

magicurse[Ei aihetta]Luonut: magicurseSunnuntai 13.10.2024 02:43

lähetin steve lukatherille sähköpostia

magicurse[Ei aihetta]Luonut: magicurseSunnuntai 13.10.2024 02:08

toto se vie miehen polvilleen..... steve lukather sä oot se mies joka saa mut tuntemaan...............

When love breaks the promise
The heart has to keep
It leaves only truth here to find
When the spirit is crushed
And the hurt is so deep
Between you and I..............


mut kerro mulle mikä toi toton afrikka fiksaatio on alkaa menee vähä yli. plus twin peaks äijä viel videolle huhhuh rosenfeld. pakko kumartaa

_Iltsu_Lokakuun kahdestoista päiväLuonut: _Iltsu_Lauantai 12.10.2024 23:57

Tänään on lauantai ja lokakuun kahdestoista päivä. Kävin ulkoilemassa tänään kun otin samalla valokuvia itsestäni ja otin myös maisemakuvia. Ulkoilu sateisessa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa syksystä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 18:30 aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä syyspäivistä. Sää on kesäistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi lohiwokkia ja salaattia. Hyvää lauantai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä syksyisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä keskustassa ja kävin myös ruokakaupassa.
Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Huomenna käyn ehkä kävelyllä jossain sopivassa välissä.

ForeignprophetBBC ja MieheniLuonut: ForeignprophetLauantai 12.10.2024 17:42

Kundini halusi että tutustun tummaihoisiin miehiin seksin saralla. Asiaan kuului säännölliset BBC trainer video harjoitukset ja hänen preppaus. Sitten D-day..... Hämeenlinnan torin läpi korkkareissa, tangossa, topissa ja kaulapannassa. Siinä kulmalla pyöri aina Somaleita ja ne lähti perään ja huus et saako tytön ottaa...
Kirkon kulmalla ensin sain ensimmäisen kokemukseni ja toisen keskuksella, jossa olin vieraana viikon 🥵 Musta on isompaa.... Ja rajua sai vain pyynnöstä "N" sanalla, sain oikeaa kohtelua❤️ Kirkon kulmalla "pojat" sanoivat että Allah hyväksyy minut ja että olin heidän arjalainen primsessansa✌️ Ja he vain innostuivat kun tajusivat että olen trans. "Tää tyttö on oikee Valkolainen" sanoi yksi kun käytin "N" sanaa.... Tajusin että jäin koukkuun tähän IRL:kin. "Saako tyttöä kuvaa" Mikä on kuulema yleistä tässä BBC kulttuurissa. Suostuin ja he innostuivat. Minulla oli hame korvissa ja tangat sivussa kun sain ratsastaa mustalla oriilani ja imeä toista ❤️ He hurrasivat minulle "Hyvää tyttöä, hyvää tyttöä!". Tajusin että pääsin heidän jengiinsä. Kun siemenet laskettiin menimme maahanmuuttokeskuksen tiloihin ja olohuoneeseen mennessä katsoimme videolle ja menin ihan punaiseksi ja he pyysivät lisää jengiä mukaan ❤️ Tunsin oloni niin hyväksi kaikesta huomiosta. Käytin "N" sanaa taas ja minut vietiin hiuksista vessaan isoimman toimesta ja hän antoi parit läpsyt pakaroilleni ja sanoi että kiltti tyttö haluaa olla tuhma ja astui sisälleni ollessani kontallaani. Vessan ovi aukesi ja annoin luvan kuvata taas 🥵 he kysyivät kohteliaasti saako muu jengi liittyä, ja suostuin. He hierovat kehoani ja koskettelivat kasvojani, että sukivat hiuksiani. Tunsin rakkautta, tunsin itseni rakastetuksi jengin toimesta ❤️ Sitten minut otettiin kuumassa suihkussa, ja sain kohtelua jota en kantasuomalaisilta ole saanut ikinä. Jäin koukkuun. Suihkun jälkeen palasimme olohuoneeseen ja oli aika levätä. Sanoivat että aamuun pitää levätä jos haluan jatkaa ja halusin, ja haluanko otto herätyksen ja halusin. Koko yön minua himotti lisää.... Aamulla herään kun minua otetaan takaa ja saan suuhuni herätysyllätyksen. "Tyttö sut seivästettiin" ja kamera käy. "Vartaan" jälkeen minulle annetaan omaa aikaa ja menen aamutoimille. Vessassa huomasin peppuni venyneen, mikä ei ollut ihme.... Kuulema he merkkaavat omansa näin.❤️ Olohuoneeseen palatessamme he sanoivat että olen nyt osa heitä, ja että olivat ylpeitä rohkeudestani. Myin sieluni mustalle.... Päivällä vietimme aikaa, katsoimme TV:tä. Minut valittiin Josaf:in tytöksi, ettei työntekijät ihmetelleet ja koska hän oli vanhin. Muutama muu tyttö vilahti keskuksella ja illan tullen palasimme torille.
Torilla tajusin saaneeni tasa-arvon muiden kanssa, ja pääsin kulttuuriin. Myytit maahanmuuttajista murtui. Olisin voinut palata kotiin mutta, nolottaa myöntääkin, jäin todella koukkuun.... Kunnes mieheni soittaa ja on aika palata todellisuuteen. Nykyäänkin käyn moikkaamassa poikia torilla säännöllisesti. Ohjelmointini meni läpi taas ja opin! Viimeksi kun kävin moikkaamassa kundeja torilla, he olivat löytäneet uuden tytön! Programmeeini oli ylpeä minusta ❤️.

jakutsa811Uusi blogi äänikirjoistaLuonut: jakutsa811Lauantai 12.10.2024 15:24

Moi

Arki on taas ollut kyllä tosi kiireistä. Kaiken työn ja perhearjen keskellä on ollut vaikeaa löytää aikaa harrastuksille (äänikirjat ja yleinen liikkuminen).

Hetken aikaa tätä IRC galleriaa käyttäneenä ajattelin myös laajentaa tätä blogiani toisaalle, kun tämä alusta tuntuu olevan kyllä tosi hiljainen. Pidän tuon minun luoman äänikirja-yhteisön vielä myös voimissaan - sinne saa liittyä seuraani :)

Perustinpa siis Lily.fi -sivustolle oman äänikirjoihin keskittyneen blogin, jossa käyn läpi eri audiokirjoja ja e-kirjoja, joita tulee luettua erinäisissä muodoissa.

Nappasin kokeiluun BookBeatin tarjouksen, kun sattuivat tarjoamaan 50 päivän ilmaisen kokeilujakson. Laitan tuonne uuden äänikirjablogin puolelle jatkossa uusimmat päivitykset siltä rintamalta.

Käykääpä tsekkaamassa: Blogi äänikirjoista


Terkuin
jakutsa

_Iltsu_Lokakuun yhdestoista päiväLuonut: _Iltsu_Lauantai 12.10.2024 00:01

Tänään on perjantai ja lokakuun yhdestoista päivä. Kävin ulkoilemassa tänään kun otin samalla valokuvia itsestäni ja otin myös maisemakuvia. Ulkoilu sateisessa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut saksan kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja saksaksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli aurinkoinen päivä. Nauttikaa syksystä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 18:30 aikaan. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä syyspäivistä. Sää on kesäistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi lohiwokkia ja salaattia. Hyvää perjantai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on syksy. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä syksyisillä keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Kävin tänään kävelyllä keskustassa ja kävin myös ruokakaupassa.
Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Huomenna käyn ehkä kävelyllä jossain sopivassa välissä.