IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
18.8.2005
Tilastot
Käyntejä: 804 (1.7.2008 alkaen)
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 2 (50 %)
Poikia: 2 (50 %)
Keski-ikä
29,1 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,7 vuotta
Ylläpitäjä
yx

Jäsenet (4)

Kraven^memma^asta112yx
« Uudemmat - Vanhemmat »

TurhatietoNenänkaivuu horoskooppiLuonut: TurhatietoTorstai 27.08.2009 00:38

Neitsyt 24.8 - 24.9

Mitä tehokkaaseen ja tarkkaan kaivamiseen tulee, huolellinen Neitsyt jättää varjoonsa kaikki muut tähtimerkit. Neitsyttä ei saa kiinni siitä, että räkäpallo jäisi roikkumaan pidemmäksi aikaa hänen nenäänsä. Puhtaus ja järjestys kuuluvat olennaisena osana tähtimerkin luonteeseen: heti kun nenään ilmestyy jotain, ulos vaan saman tien! Ei sen puolee, että Neitsyt hoppuilisi. Vain paras lopputulos kelpaa - ei liian kova, mutta ei myöskään liian juokseva. Neitsyen täydellisyydentavoittelu tarkoittaa käytännössä sitä, etteivät sormet viihdy kauan pois nenästä. Etsintä jatkuu koko ajan juuri sen täydellisen räkäkokkareen löytämiseksi. Kriittinen neitsyt tutkii yleensä perusteellisesti joka räkäpallon ennen kuin hankkiutuu siitä eroon. Yhteensopivia tähtimerkkejä ovat Kauris, Härkä ja toinen Neitsyt.

Leo Tolstoi, Peter Sellers ja presidentti Lyndon B. Johnson syntyivät kaikki tämän tähtimerkin alla.

Kirjasta:
Roland Flicket
Nenänkaivuun nautinto; Tekniikat kautta aikain.

TurhatietoNenänkaivuu horoskooppiLuonut: TurhatietoMaanantai 03.08.2009 16:18

Leijona 23.7 - 23.8

Tuskin mikään tähtimerkeistä nauttii nenänkaivuusta yhtä paljon kuin Leijona. Juhlien ehdoton valopilkku löytyy lappamasta pikkusuolaisia suuhunsa samalaa kun toinen käsi tunkee väliin räkäpallukoita. Hän on niin autuaan omistautunut asialleen, ettei häntä voi kuin rakastaa. Ulospäin suuntautuneen Leijonan voi bongata puuhailemasta häikäisevän nerokkaasti räkäpallojen kanssa - hän vetää rään ulos kuin kuminauhan, pyörittelee siitä pikku pallosia, nakkelee niitä ilmaan ja nappaa ne sitten kiinni tai potkaisee jonnekin. Loistavaa seuraa, jos olet vasta aloittelemassa nenänkaivuu-uraasi. Monet näyttelijät ja poliitikot ovat Leijonia.

Mussolini on hyvä esimerkki väärille poluille eksyneestä nenänkaivaja-leijonasta.


Kirjasta:
Roland Flicket
Nenänkaivuun nautinto; Tekniikat kautta aikain.

TurhatietoNenänkaivuu horoskooppiLuonut: TurhatietoSunnuntai 28.06.2009 02:58

Rapu 22.6 - 22.7

Nenää ronkkivan Ravun tunnistaa jo kaukaa. Rapu vitkuttelee aina liian kauan, ja päästessään vihdoin asiaan räkä on todennäköisesti koppuroitunut liikaa. Lopputulos? Näpit jämähtävät nenälle aivan liian pitkäksi aikaa. Rapu katoaa kadunkulman taakse tai peittää kasvonsa nenälinalla sinä toivossa, ettei kukaan huomaisi kaivuuta. Turha toivo. Tähtimerkin hallitsevana taivaankappale on Kuu, ja Rapu kokee vetoa veteen ja mereen. Kun katsot tarkkaan, huomaat monen merimiehen, sukeltajan, kalastajan ja majakanvartian kaivavan nenää Ravulle ominaisella tavalla.

Kaksi kuuluisinta Rapua olivat Julius Caecar ja Windsorin herttua.


Kirjasta:
Roland Flicket
Nenänkaivuun nautinto; Tekniikat kautta aikain.

TurhatietoNenänkaivuu horoskooppiLuonut: TurhatietoSunnuntai 31.05.2009 23:17

Kaksonen 22.5 - 21.6

Kaksosen hallitseva planeetta on merkurius, mikä tekee tähtimerkin alla syntyneistä nopeaälyisiä ja hyvin kekseliäitä. Kaksonen ei hukkaa tilaisuutta kaivaa huomaamattomasti nenäänsä! Kanttiinin ruokajonossa, teatterin lippujonossa, tai kenkäkaupassa kokeilemassa uusia kenkiä - jos nenässä tuntuu räkäklöntti, Kaksonen käy kimppuun nopeasti ja taidolla ennen kuin ehdit suutasi avata. Kaksonen elää usein kakasoiselämää, ja jäädessään kiinni salakähmäisestä nenänkaivuusta keksii salamannopeasti selityksen teolleen tyyliin "Hitsi, kun nenääni kutittaa tänään".

Kuningatar Victoria ja Yrjö V olivat kakasisia.


Kirjasta:
Roland Flicket
Nenänkaivuun nautinto; Tekniikat kautta aikain.

TurhatietoNenänkaivuu horoskooppiLuonut: TurhatietoTiistai 05.05.2009 01:34

Härkä 21.4 - 21.5

Härkä on tähtimerkeistä fyysisesti parhaiten varustettu nenänkaivuuta varten. Härkä on yleensä lyhyt ja leveä. Sormien paksuus saittaa aiheuttaa ongelmia, mutta toisaalta myös nenä on avara. Lyhyestisanottuna tavaraa riittää, ja se on helposti saatavilla. Myös Härän luonteesta on apua. Kärsivällinen ja käytännöllinen härkä ei hoppuile, vaan tonkii saaliinsa esiin taidolla ja kaikessa rauhassa. Kuuluuko hitaasti ja huolella tonkiva kynsi Härälle? Mikset ottaisi asiasta selvää - sen kun menet ja kysyt!

Karl Marx, yksi historian suurita nenänkaivajista, oli Härkä.

Kirjasta:
Roland Flicket
Nenänkaivuun nautinto; Tekniikat kautta aikain.

TurhatietoNenänkaivuu horoskooppiLuonut: TurhatietoSunnuntai 29.03.2009 21:14

Oinas 21.3 - 20.4

Oinasta hallitsee Mars-planeetta eli sodanjumala. Kuten arvata saattaa, Oinaan nenänkaivuulle on ominaista agressiivisuus, jolla hän survoo etusormensa sieraimeen ja pakottaa saaliin ulos. Hän ei välitä siitä, missä ja milloin ronkkiminen tapahtuu, tai joutuuko hän sen takia epäsuosioon, vaan jatkaa puuhaansa. Nyrkiisääntönä voisi todeta, että Oinaan tunnistaa nopeasti ärtyneestä ja punoittavasta nenästä.

Kuuluisia nenänkaivaja-Oinaita olivat mm. Otto von Bismarck ja Adolf Hitler.

Kirjasta:
Roland Flicket
Nenänkaivuun nautinto; Tekniikat kautta aikain.

TurhatietoNenänkaivuu horoskooppiLuonut: TurhatietoTorstai 26.02.2009 22:26

Kalat 20.2 - 20.3

Mikä ero Neitsyen sotilaaliseen täsmällisyyteen tai Leijonan villiin innostukseen! Kalat elävät unelmissaan autuaan tietämättöminä itsestään ja ympäristöstään. Juuri he ovat niitä, joiden nenät valuvat ja nenäliinat ovat unohtuneet kotiin. Juuri Kalat ratkaisevat ongelman pyyhkimällä rään omaan tai jonkun muun hihaan. Autuaan tietämättömät Kalat jättävät toisten tehtäväksi kertoa, mitä heidän sieraimistaan löytyy. Kalat ovat kyllä nenänkaivajien kärkikastia, kunhan joku kertoo heille tilaisuuden koittaneen. Välillä toivoisi heidän havahtuvan ja osoittavan hieman oma-aloitteisuutta ja esittelevän tietotaitoaan sen sijaan, että he vain tukeutuvat muihin.

Ei liene yllättävää, että Albert Einstein oli horoskooppi-merkiltään Kalat aivan kuten Buffalo Billkin.


Kirjasta:
Roland Flicket
Nenänkaivuun nautinto; Tekniikat kautta aikain.

TurhatietoNenänkaivuu horoskooppiLuonut: TurhatietoKeskiviikko 28.01.2009 22:23

Vesimies 21.1-19.2

Vesimies ottaa nenänkaivamisen vakavasti. Se ei ole mikään yllätys, sillä kekseliäs Vesimies on kokeilunhaluinen ja etsii uusia tapoja tehdä asioita. Ei siis liene sattumaa, että niin monet syväluotaavat kaivuutekniikat ovat juuri Vesimiehen täydellisiksi hiomia (esim. Arvuuttajan kierre ja Montyn myyrä). Vesimiehet ovat taipuvaisia tieteellisyyteen ja suhtautuvat jokseenkin vakavasti elämään. Jos bussissa vastapäätä istuva tyyppi tutkii poikkeuksellisen huolellisesti juuri nenästään kaivamaa saalista, kyseessä on todennäköisesti Vesimies. Voit toki nauraa hänen kömpelöltä vaikuttavalle tavalleen käyttää vaikkapa vasemman käden nimetöntä oikeanpuoleisesta sieraimesta löytyväänräkäpallon kaivamiseen, mutta kokeilepaitse samaa, niin nostat pian hattua hänen nerokkuudelleen.

Charles Dickens oli Vesimies aivan kuten Preussin Fredrik Suurikin.


Kirjasta:
Roland Flicket
Nenänkaivuun nautinto; Tekniikat kautta aikain.
« Uudemmat - Vanhemmat »