IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Autot ja muut kulkuneuvot
Perustettu
3.10.2005
Tilastot
Käyntejä: 4 146 (1.7.2008 alkaen)
Koko
157 jäsentä
Tyttöjä: 108 (69 %)
Poikia: 49 (31 %)
Keski-ikä
25,7 vuotta
Otos: 125 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,4 vuotta

Jäsenet (157)

SusseliiniLatemoroharzularzaxnamipusGN4RK1LL^^^^nikoSurusilmäjinalaurajohanna-||Tane^^stina^^velocity84anppari85[stop]||JonskeMini_Minnukka
« Uudemmat -

katjakristiina-Luonut: katjakristiinaPerjantai 09.05.2014 20:27

Ajokortin onnellinen omistaja <3
päivällä eka käännyin liikenneympyrästä vasemmalle sillonku siinä ajo muitaki, voi nolo!

JA SITTE MYÖHEMMI YÖLLÄ

nonni, hienoo miia! YÖAJELULLA: ajoin ekana, takana tuli tiia ja julia, niitten takana sampo med rasse,jussi ja mikko........ jättelin ne muut ja ajelin lepposaa keskiyön ajelua 76km/h tos kuljus, pauliinan alamäes sääksille päi menos.... kattelin et ihanku vastaa tulis poliisi, muttei kuiteskaa olis, eipä OUFAK!!!!!! vittu maija tuli vastaa ja katoin peilistä ku lähti perää-.- sydän hyppäs vähä kurkkuu ja ajoin liisan leipomon taakse(käytin viä vilkkua ku olin menos karkuu:D:D:tyhmäkö) sinne johki perämettää. maija käänty kuulemma sitte kiillon kohal takas kuljuu päi eikä pysäyttäny niitä muita. ei huhhuh mikä ilta!

GHIMäyfLuonut: GHIMaanantai 24.05.2010 20:30

Vois kyllä joku tulla mun kanssa ajelemaan kun se ei oikein luonnistu kun pelkään ajaa enkä saa itseäni raahattua ajamaan koska en halua tappaa ketään enkä siis ikinä opikkaan ajamaan koska pelkään ja VITTU.

Satsujinhanlalalaa ~Luonut: SatsujinhanTiistai 04.05.2010 18:35



mm inssi läpi

PeaceriWant ★Luonut: PeacerTiistai 09.03.2010 09:59

1. Ajokortin, kesällä~ ♥

2. iPhone 4, sit kun tulee (ehkä kesällä)~ ♥

3. Uuden Objektiivin, Nikon Nikkor AF-S 24mm f/1.4 ED

4. Apple Kannettavan, 17" ♥

SchadejjjjjesLuonut: SchadeTorstai 26.11.2009 14:12

Pääsinpäs ne läpi! >8DDD
Uhkauksia uhkauksien perään.

Hei, mä tiedän et oon saanut ajokortin muropaketista, ei ku sain sen kyl suklaapatukasta ku murothan eivät lihota toisin kuin suklaa.

Olen läski ja ruma.

Oonko mä muka kehunut itseäni sitten nätiksi joskus? No en todellakaan eli olen samaa mieltä kanssanne tässä asiassa, mutta ei sitä tarvii mulle jankuttaa koska tiedänhän itsekkin asian. :D

Kaikkien asiat olisi varmaan paremmin, josset näyttäytyisi ihmisten ilmoilla.

Tähän voisi sanoa, että Suomi on tietääkseni vapaa maa edelleen ja vasta sitten, kun mulle tulee liikkumiskielto ulkona lain mukaan niin pysyttelen neljän seinän sisällä. Mutta siihen asti liikun missä haluan ja milloin haluan ;D

Toisaalta mua ei pahemmin ole ihmisten ilmoilla varmasti näkynyt, koska olen töissä illat ja aamupäivät nukun/käyn salilla. Että salia ja töissä olon ku ottaa pois tuosta niin ei mua muualla näy.. paitsi tietenkin baareissa silloin tällöin.

Toisekseen tiedoksi vaan, seatti vaihtanut omistajaa ja jossei se saa uuden omistajan ajamana olla rauhassa niin kyttäasia tulee ja silloin katsotaan kuka nauraa viimeiseksi. Että parempi jättää se auto oman nojan ojaan, koska uusi kuski ei varmasti pahemmin tykkää saartamisista yms. Tiedän että poliisi asia tulee siitä takuulla silloin jos joutuu kokemaan kaiken saman, mitä mä oon joutunut kokemaan ;D

Että turha etsiä mua sieltä ratin takaa enää.. ;)

Mut ei miul muuta.

Sainpahan taas hyvät naurut ;D

m4kkeabababababbaLuonut: m4kkeTorstai 23.07.2009 12:09

teoriat läpi mhjöääääääääääääääääääääääääö =)))))))

MaraiaKoen pientä kutinaa...Luonut: MaraiaTiistai 30.06.2009 17:18

..jännitystä... ..kauhua... ..hermostusta...
Olen tässä tuuminut jonkin aikaa että voisin ajaa taas sen B-kortin voimaan. Mutta HELSINGISSÄ. Abua.
Riihimäellä se on niin helppo kun tuntee kaikki kadut ja siellä on vähän liikennettä ja vaan muutamat valot (vitsi se onkin käpykylä, huomaan sen vasta nyt kun oon helsinkiläistynyt enemmän). Kauhistuttaa lähteä opiskelemaan autoilua kun on sekopääbusseja ja sekopääpyöräilijöitä ja sekopääkävelijöitä.

"Yleensä tällaisessa tapauksessa joutuu laittamaan poliisille ajokorttilupahakemuksen ( 2xvalokuva, lääkärintodistus, 60 eur) vetämään, ja sen jälkeen teoria-, ja ajokoe. Ajotuntien määrään voit itse vaikuttaa. Eli jos olet joskus ajanut, ja sinä olet saavuttanut rutiinin ajamiseen niin ajotunteja tarvitaan yleensä 3-10 tuntia."

Voisin ehkä palauttaa mieleeni liikennemerkkejäkin. Sitä kummasti unohtaa kun ei ole 10 vuoteen tarvinnut yhtäkään katsoa.

Helppo nakkihan tuo on kun järjellä ajattelee, mutta sitten kun se pitäisi itse kokea. Hui.
En ole koskaan hyvä tilanteissa joissa joku istuu vieressä arvostelemassa. Minä hermostun jo kehityskeskusteluissakin ihan heikkopäiseksi asti.

En tiedä mitä sillä kortilla tekee mutta kyllä siitä loppujen lopuksi on aina sekä haittaa että hyötyä. Olenpahan tähän asti säästynyt kännikuskailulta (arvakkaa tarttisko ukko mut kännikuskiksi esimerkiksi kun raahaan sen sukulaisjuhliin jonne mennään autolla, eihän niistä selviä ilman hermo-olutta tai kahta).

Lindsay`[Ei aihetta]Luonut: Lindsay`Maanantai 08.06.2009 21:48

nyt on sit ajokortti taskus, tai no ajolupa.. OMG!! :o
« Uudemmat -