IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
8.10.2005
Tilastot
Käyntejä: 2060 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
109 jäsentä
Tyttöjä: 68 (63 %)
Poikia: 41 (37 %)
Keski-ikä
29,7 vuotta
Otos: 72 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,8 vuotta

Jäsenet (109)

petrawrPatteri_KooNoppalaatikkojamo69GAYCARROThancaroKe|mihappyvibesHemoPössisJAMESAURNathairaZerstörungpohjanmaa84jöhännänosferatu`leiche
« Uudemmat - Vanhemmat »

Cristiina`[Ei aihetta]Luonut: Cristiina`Perjantai 08.01.2010 18:41

;)

Saz-sanAntaa tul sit vaa.Luonut: Saz-sanSunnuntai 08.03.2009 23:23

Tiettekö mitä? Mä inhoon riitelyä yli kaiken, mut sekään ei oo kivaa, et sen takia mun täytyy jättää omat mielipiteeni sanomatta ja ylipäätään varoo, mitä sanon, koska yleensä oon eri mieltä lähes kaikkien kanssa lähes kaikesta. Ja sit en uskalla/viitti esittää omaa mielipidettäni, ku en haluu saada riitaa aikaan. Se on myöskin aikuismaista ja kypsää käytöstä.

Mut toisaalta se on viime aikoina alkanu rassata mua tosi paljon, ku joka puolella tulvii jotain juttuja, joista itellä ois vahva mielipide, mut sit et voi tuoda niitä julki. Niinpä mä oon päättäny ainaki jossain määrin taas avata sanaisen arkkuni, tulkoon sit mitä shittiä niskaan vaan.

Ja ai niin. Lienee parasta huomauttaa, että mä ratkaisen riidat mieluiten nyrkein/asein, että jos on jotain valittamista, ni sovitaan vaan paikka ja aika tasaselle/saunan taa, ni kyl mä tulen. Tai kyl mä voin sanallisestiki asian hoitaa, mut sit naamatusten. Tääl netissä on ihan turha tulla kenenkään mulle mitään kitisemään, koska hei pliis, oikeesti, hiukan silti melkein otan sut vakavasti, jos tietokoneen ja bittien turvin tuut mulle aukoon päätäs.

Mul on nyt vaan niin kova vitutus päällä, ku just tekis mieli vähä puhuu asioista, ni sit heti tulee kaikenmaailman porukollit naukumaan, et "Vittu, oot paska tyyppi, ku aattelet tollai." No huu. Oisinpa ees hakkeri, ni lähettäsin kaikille mouruujille viruksen koneelle, ni ei hetkeen aikaan tarttis sellastenkaan kusisukkien vittuilukommentteja lukea.
« Uudemmat - Vanhemmat »