IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
11.10.2005
Tilastot
Käyntejä: 616 (1.7.2008 alkaen)
Koko
19 jäsentä
Tyttöjä: 11 (58 %)
Poikia: 8 (42 %)
Keski-ikä
27,3 vuotta
Otos: 12 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,5 vuotta

Jäsenet (19)

4nni^MaxMayhemLilleLilohelmalyydiaAstaaaTalithaj0maardiccariSuvitus86RaaJ^^Advalbeautycake_neea87minttu---_tomtom_dAcktor
« Uudemmat -

Setha-Luonut: SethaKeskiviikko 01.08.2012 17:14

Se tunne ku en nää onnia kahtee viikkoo ja alkaa olo olla jo sellane että ÄÄHHH :D

no mutta viikko lomaa enää, sitte opiskelu ♥

Setha-Luonut: SethaTorstai 14.06.2012 18:24

ylypee lukiolaine :)
lukeminen, täältä tullaan ♥
ihanaa aatella et kolmeen vuoteen KUKAAN (toivottavasti) ei oo häiritsemässä mun opiskelua :)
pystyy keskittyyy ja ah. tätä mä rakastan ♥
Satuin pitkästä aikaan oleen ajatuksissa niin kutsutun jännän äärellä ystäväni kanssa.

Oon huomannut ajatusketjussani erään varsin eriskummallisen funktion. Ennen tekojani ja puheitani hyvin usein mietin vuorovaikutuksessani olevan henkilön näkökulmasta puheitani ja tekojani. Pohdin millainen vaikutus kyseisellä ajatuksellani on siihen näkökulmaan minkä kyseinen ihminen muodostaa minusta.

Mielestäni tämä kuitenkin on perseestä. Ja turhaa. Liian usein jätän sen perimmäisen ajatukseni tai tunteeni ilmaisematta, koska en halua tehdä tietynkaltaista vaikutusta kyseiseen ihmiseen. Vaikka todellisuudessa teoillani ja sanoillani ei ole mitään suurta ja todellista vaikutusta kyseiseen ihmiseen.

Kyseinen ajatusprosessi on rasittava, koska se seisoo tärkeimmän päämäärääni, oppimisen edessä. Miten ikinä voin oppia lisää mistään jos automattisesti verhoan perimmäisiä ideoitani oman mieleni sopukoihin. En saa mitään todellista objektiivisuuttani ajatuksilleni niin kauan kuin ne ovat vain oman pääni sisällä. Kaipaan lisää perspektiivejä, riippumatta siitä ovatko ne negatiivisia vai positiivisia, sillä ei ole mitään merkitystä, sillä molemmista perspektiiveistä on mahdollista kehittää ajatuksiaan entistä pidemmälle, entistä paremmiksi.

Ihminen on mielestäni noin neljän ja puolen miljardin vuoden evoluution kulminoituma, huipentuma, säteilevä, hehkuva, loistava, monimutkaisimpia bio-orgaanisia reaktoreita mitä Tellukselta löytyy. Meidän suurin ominaisuutemme mielestäni on tietoisuus.

Jokaisen pitää löytää omalle elämälleen merkitys, tehtävä, projekti, muuten heitämme hukkaan suuren mahdollisuuden. Mahdollisuuden oppia. Oppiminen ei ole koskaan osoittautunut itselleni vaaralliseksi. Pyrin oppimaan jokaikinen päivä uutta, riippumatta siitä mitä se on, tai mikä on aiheena. Tänään olen oppinut puhaltamaan tulta, tällä viikolla olen oppinut ympärillä olevista ihmisistä enemmän. Viime viikolla opin ajatuksistani enemmän. Viime vuonna opin ajattelemaan täysin uudella tapaa.

Kehitys on mielestäni loputonta, pysäyttämätöntä, mutta kehitystä on mahdollista hidastaa. Hidastaa niin, että se lähestulkoon pysähtyy. Oppimisnopeuteni on hidastunut merkittävästi viimeisen puolen vuoden aikana. Syy tähän on se, että koen olevani merkittävä.

Universaalissa mittakaavassa olen täysin merkityksetön. Vaikka olisin maailman kuningas, ja voisin tappaa kenet tahansa teistä yhdellä käskyllä, olisin silti täysin merkityksetön. Liidämme pikkuruisella kivellä tuhansien kilometrien tuntinopeudella avaruudessa. Kierrämme kahdeksan muun planeetan kanssa tähteä, jonka tunnemme nimellä Aurinko. Näitä tähtiä löytyy kuitenkin galaksistamme noin 200-400 miljardia. 200 000 000 000 000. Meidän galaksistamme. Koko universumissa on eri arvioiden mukaan noin 100-500 miljardia galaksia. Ja villeimpien teorioiden mukaan universumimme ei ole edes ainoa universumi.

Millään mitä minä elämäni aikana teen tai saavutan, ei ole universaalisti mitään merkitystä. Elinaikana täällä ei kestä edes silmänräpäystä(300-400 millisekuntia) universumin mittakaavassa.

En pidä sitä kuitenkaan negatiivisena asiana. Päinvastoin, mielestäni se vapauttaa minut vastuusta saavuttaa elämälläni mitään yhteiskunnallisesti merkittävää. Se vapauttaa minut vastuusta peitellä mielenkiintoani oppimista kohtaan elämäni kaikilla osa-alueilla. Pyrin pääsemään ajatuksesta merkityksellisyydestäni eroon. Se on taakka. Se on kuin ankkuri jota raahaan mukanani.

En tiedä tulenko koskaan katkaisemaan kahleita jotka liittävät minut tähän ankkuriin kiinni, ainakin toivon niin, sillä sen jälkeen voisin olla entistä vapaampi, oppineempi, onnellisempi, vakaampi, eheämpi, parempi.

Piis-aut.

GJN(・^・)Luonut: GJNSunnuntai 20.02.2011 04:26

子供のときに日本語の勉強の方法があったないけど、なぜ?
本当に怒って・・そして本当に悲しいです。

日本へ行くと生きると死ぬつもりです。

だから・・
日本語をもっと勉強したいけど、私たちの先生はもう教えません。。
EKI先生は私たちをもう教えません。(泣)

本当だ:日本語は難しいですが、勉強をやめません!

私の夢はいいのかな。。?
何時フィンランドから日本へ行くかしら。。

とにかく、私の友達に:
何時か会いましょう~
そのまえで、みんな元気でね~


day 17| asia josta vihaat että sinulta kysytää
day 18| päivittäinen rituaaali
day 19| 5 asiaa joista pidät itsestäsi
day 20| esieneitä/asioita joita sängyssäsi on
day 21| jokin epälooginen asia jota ajattelet tai teet
day 22| todella vanha kuva itsestäsi
day 23| 3 asiaa joita haluat tehdä ennen kuin kuolet
day 24| tuorein sinusta otettu kuva (ei web kamera kuvia)
day 25| lempikohtasi itsestäsi
day 26| kuva yhdestä arvistasi
day 27| tyhmin kuva jota olet ikinä nähnyt
day 28| listaa 5 asiaa joita olet hävittänyt ja haluaisit takaisin
day 29| ihmeellisin asia jonka olet oppinut tällä viikolla
day 30| tärkein kysymys mielestäsi
day 31| lempisana
day 32| kuva parhaasta ihmisestäsi
day 33| mitä kertoisit 7 vuotiaalle itsellesi jos voisit?
day 34| kuolema pano, naimisiin meno, lapsi mikä niistä?
day 35| onko jotain mitä pelkäät?
Mua ei oteta kumpaankaan hakemaani AMKoohon edes pääsykokesisiin, olen niin paska.

Itkettää, sillä en tiedä, pääsenkö edes Ikaalisiin, vaikka se on toisenasteen oppilaitos.

Mun pitäis olla iloinen siitä, että valmistun, mutta ainoa, mikä mun mielessä pyörii, on se, että olen niin huono, etten kelpaa mihinkään enää tämän jälkeen.

Valmistuin tuoltakin vain ihan nipinnapin.

..... .____.

JUSSTIINATATTADAALuonut: JUSSTIINATiistai 23.02.2010 15:01

hihii saksapaskaa ja ruotsipuotsia


ja TATTADAADAADAAAAAAAA:

YHTEISKUNTAOPPIA ELIKKÄ JUICEA UUMAMA

|[-windy-]|~~!Luonut: |[-windy-]|Keskiviikko 10.02.2010 15:19

Nyt haettu ainakin kahteen kesätyöpaikkaan, ja huomena ehkä katselen lisää noita paikkoja 8) (Kodin Terralle ja Kokkolan kaupungille<3)

Sitten katselen, millaisia opiskelumahdollisuuksia Tampere minulle tarjoaisikaan, Vaatetus artesaani kuulosti aika kivalta (joo, olen ammattialani uhri, olisihan se nyt hienoa sanoe että "moi, oon muuten Sisustus- ja vaatetusalan artesaani, beib~~<3")
Sitten olisi parturi-kampaaja, joka olisi mielettömän kiva, mutta johon mun ei kannata vielä mennä opiskeleen, koska haluun jonku ammatin ennenku alan purkaan tätä massiivista kiinnostuksenkohteideni valtavaa vyöryä olemalla jokaisessa iltakoulussa ja kansalaisopiston kursseilla, mitä koskaan järjestetäänkään ''D (Kero laittaa mun tugan sitten. yeah<3)

Vaatetusompelija kiinnostaisi, sillä haluan todellakin parantaa taitoani kankaiden parissa ja oppia uutta 8B Mutta sitten toisaalta Pinttiskin kiinnostaisi, ja .. ja... ja...RAAAR tätä valinnan vaikeutta >___<

Järkevimpänä vaihtoehtona kuitenkin näen, että jatkan tekstiilipuolella, että saan tekstiileihin paremman kosketuksen - ja auttaa cossi-harraustksenikin kanssa 8B<33

^Angel91^[Ei aihetta]Luonut: ^Angel91^Sunnuntai 24.01.2010 13:26

Tänään takas koululle... -.-"" :D
Tän illan missiot:
- Äidinkielen esseekoe valmiiksi
- Valmistelen enkun aineen, mikä kirjotetaan huomen aamulla
- Luen Nukkekoti näytelmän huomiseksi äikän tunniksi
- Popitan vtun hyvää musaa ja en stressaa koulusta
« Uudemmat -