IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
15.10.2005
Tilastot
Käyntejä: 896 (1.7.2008 alkaen)
Koko
114 jäsentä
Tyttöjä: 24 (22 %)
Poikia: 90 (78 %)
Keski-ikä
29,1 vuotta
Otos: 73 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,9 vuotta

Jäsenet (114)

Skapa^Spete^LeuraGaRdArI^Jonsquheloisabileapina_tura_strutsiperkele111TokeJaketsi71siirpukkaAnshelmAndro_joint81|Whatever|
« Uudemmat -
Itselläni kävi taas eilen niin, että tiesin usein jo vastustajan kortit ennalta ja vältin turhan maksamisen.
Muistan kuinka eräänkin vastustajan korteiksi tiesin KQ ja nehän sieltä paljastuivat showdownissa sitten, siksi foldasin kun hän hetkeä aiemmin nosti ja säästin stackini.:)

Eli meidän kokeneiden/huippupelaajien on mahdollista lukea/tietää mitä vastustajalla on.
Sellainen ominaisuus kehittyy lahjakkaille pelaajille kun he paljon pelaavat, harjoituksen tuloksena siis, mutta vain harvalle.;)
Noviiseille ja klopeille juuri ansoittaminen on kaikkein vaikeinta.
Se siksi koska nuoret klopit luulevat että pokeri on pelkkää machoilua ja jatkuvaa korottelemista sekä bluffaamista. Mutta yllätys, se ei olekaan pelkästään sitä.;)

On hyvin tärkeää oppia myös passivinen peli ja vastustajan ansoittaminen. Suurin osa pelaajista ei opi siinä koskaan hyväksi. Varsinkin noviisit (nuoret klopit, teinipoitsut) haluavat vain lyödä, korottaa lisää ja lisää luullen sen toimivan ihan joka kerta. Mutta hei, usein on fiksumpaa pelata ansoittaen.;)
Ja juuri siksi he eivät vielä osaakaan pelata hyvää, huipputason pokeria.:)
Pelistä tulee paljon monipuolisempaa ja ennen kaikkea voittavaa jos osaa myös ansoittaa taitavasti.

Hyvä pokeri kun on vallan muuta kuin oman maskuliinisuuden uhoamista. Hiukan vanhemmat pelaajat joiden veri on jo tasoittunut pelaavatkin taktisesti sitä kaikista parasta Texas Hold Emia.:)
Pyrin antamaan enempi pokerivinkkejä aloitteleville Texas Hold Em pelureille tulevaisuudessa ja siksi aloitinkin tämän pelivinkkejä sarjan.:)

Eräs pokeriammattilaisena itseään pitävä eli Ville Wahlbeck kirjoittaa Unibetin blogissaan kuinka hän slow play kun hänellä oli taskukortteina ässäpari ja voitti potin itselleen kun se meni showdowniin asti.

Todelliset ammattilaiset (esim. WSOP voittajat tai tulevat sellaiset) eivät kuiteskaan koskaan slow play ässäparilla. Vaarana näet on tietenkin juuri se että joku saa suoran/värin jo flopissa, jolloin ässäpari on tietysti täysin arvoton. Usein varsinkin turnauksissa saa usein käteensä samaa maata olevat kortit ja silloin maksaa mielellään pienen korotuksenkin (olettaen että stackia siis jo löytyy hyvin) jos uskoo värin mahdollisuuteen. Aina tulisi pelata värin metsästäjät pois ennen floppia korottamalla reilusti jos on saanut ässäparin.
On kaksi paria jolloin tulee panostaa ja pelata äärimmäisen aggressiivisesti preflop eli taskukortit KK ja AA, sen sijaan voin noviiseja/kloppeja neuvoa että potentiaalisesti vahvoilla korteilla ei kannata lyödä kuin positiosta.

Jos pelaa samassa pöydässä pitkään niin suosittelen myös aina itse lyötyjen preflop reissujen tulevan olla jota kuinkin samansuuruisia (suhteessa BB:eihin) aina, tämä siis on erityisen tärkeää turnauspokerissa.Eli kyl niitäkin löytyy, mutta kunnioitus täytyy ansaita, Ilaria tai Patrikia en pidä minään, kevyttä kamaa ovat. Mutta, arvostan hyvin korkealle Doyle Brunsonin jonka jo mainitsinkin aiemmin ja sitten tietty varsinkin Phil Hellmuth jolla on asenne siis todella kohdallaan ^^.:)
Vei Juha Helppiäkin aikoinaan kuin metrin mittaa WSOP:ssä.:D
Phil Hellmuth ehdottomasti parhaimpia pokerinpelaajia kautta aikojen.:)
On noita isoja turnauksia nyt tullut solkenaan niin kai se on laitettava WSOP tavoitteeks.
Tietty pelailen myös muita turnauksia minkä kerkiän.:)
Jonkun EPT:nkin esim. vois tietty käydä voittamassa jossain välissä.;)
Pelasin itseni 750000 dollarin texas hold em turnaukseen supersatelliitin kautta ja siitä tulikin sitten viikon pääturnaus. Hiukan sen jälkeen (tai toivon mukaan päällekkäin) onkin sitten vielä parin sadan tuhannen taalan turnaus.:)
Tyytyväinen voi olla koska maksoin vain muutaman taalan supersatelliittiin ja hankin lipun turnaukseen johon jo sisäänostokin on 215 dollaria.:)

Ja siis peli kulki ihan mahtavasti, jo ensimmäisessä kädessä sain täyskäden jo flopissa.
Lopussa (pari tuntia myöhemmin) sitten ansoitin erään tyypin vastaavanlaisesssa tilanteessa ja menihän se halpaan.:)

Kyllä sitten semmosia harmittaa jotka eivät itse ole koskaan voittaneet niitä, yhtäkään.
Heti kun luuserit tajus mut voittavaksi pelaajaksi, niin eikös se huono itsetunto noussut heti pintaan niillä ja sai nauraa niiden hupaisille viesteille.
Noh, se huono itsetunto nyt on suomalaisten miesten yleinen yhteinen piirre.
Mulla taas on itsetunto kunnossa. Mut voi kun ikävä jos joku luuseri tuntee itsensä surkimukseksi kun katselee kuviani ja huomaa mut aina ykkösenä turnauksissa, kyl se varmaan käy sen luonnon päälle.:)
Juuri voitin pokeriturnauksen Titanilla.:)
Nyt on hyvä fiilis, kyllä siitä saa myös rahan lisäksi kiksejä.
Heh, lauantaina tuli hiukan krabbiksessa pelailtua pokeria.

1. Älä koskaan enää pelaa texas hold emia krapulassa.
Hemmetin vaikea keskittyä peliin kun vähintään tuhat kääpiötä hakkaa pienenpienillä vasaroillaan päässä ja kaikki äänet kertautuvat tuhatkertaisesti. Krabbiksessa ei pelistä tule mitään, kun vieläpä asun lähiössä josta sellainen modermi keksintö kun äänieristys puuttuu tykkänään ja pokeri jos mikä vaatii hyvän keskittymisen.

2. Älä koskaan pelaa monessa pöydässä samanaikaisesti.
Tämäkin vaatinee hiukan perusteluja.
Kun pelaa monessa pöydässä samanaikaisesti, niin oman pelin taso heikkenee AINA. Pelin lukutaito vaikeutuu, saattaa jäädä hyvätkin kortit pelaamatta johtuen pelin nopeatempoisuudesta ja sitten tulee näitä vahinkoja että kun on tarkoitus mennä all in tai re-raise hyvlllä korteilla jossain pöydässä, niin tekeekin sen puolivahingossa jossain toisessa (ohjelma kun heittää pelaajan automaattisesti toiseen pöytään heti oman vuoron tullessa). Itse lähes "lahjoitin" hieman päälle 6 taalaa eräälle pelaajalle pelatessani kolmessa pöydässä samaan aikaan lauantaina ja vieläpä krabbiksessa.

Jälleen kerran voitin texas hold emissa kivasti taaloja, eikä siinä mennyt kauan.:)
« Uudemmat -