IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
29.10.2005
Tilastot
Käyntejä: 1 101 (1.7.2008 alkaen)
Koko
10 jäsentä
Tyttöjä: 9 (90 %)
Poikia: 1 (10 %)
Keski-ikä
23,5 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 20,8 vuotta

Jäsenet (10)

Princesa--RiKSUhblond_pumaPistiäinen|Puppe|Miss_ImpossibleNaturelleCamisadoAzureshardSaga84
« Uudemmat - Vanhemmat »

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisieLauantai 12.04.2014 19:57

PÄÄHENKILÖNI, ÄLÄ RAKASTU SIIHEN MIEHEEN. SUUNNITTELIN SUT RAKASTUMAAN PRINSESSAAN, EI SOTILAASEEN.

jos Vita rakastuu Karteriin (niin kuin pahasti tällä hetkellä näyttää...) mun loistavalta, atm 95-sivuiselta tekstiltä, trilogian ensimmäiseltä osalta, putoaa POHJA POIS. RAKASTU KATERINAAN, ÄLÄ KARTERIIN. ET HALUA SOTILASTA, VAAN PRINSESSAN.

mitä vittua oikeesti. se on kivaa että mun hahmot elää ihan omaa elämäänsä, ja se on kans kivaa et oikeestaan vihaan prinsessaa, johon Vitan kuuluisi rakastua, ja rakastan Karteria, jonka kanssa se pussailee komerossa tälläkin hetkellä.

ei jumalauta, mitä täällä tapahtuuUUUUU
Näinpä kävi, että kulkiessani Jumbossa, päätimme ukon kanssa ostaa niitä kivoja Thai-cubeja. Käännyin siis pakkasosastolle Citymarketin puolella ja hoksasin Tuomas Reunasen päivystävän kärryjen kanssa jossain tiskin päädyssä. Tämän hoksasin kuitenkin vasta sen jälkeen, kun olin toitottanut suureen ääneen "saan kohta pissiksestä päähän kun kävelen niiden alle", viitaten kahteen nuoreen tyttöön jotka kulkivat melko naftisti edestä.

Tämän jälkeen häkellyin ja aloin hekottamaan ja käyttäydyin vähintäänkin kummallisesti. Tosin tänään on muutenkin ollut kummallinen päivä, koska esimerkiksi siivosin enkä tee sitä ikinä.

Sen siitä saa lapset, kun kasvaa aikuiseksi. Pitää ihan itse siivota ja julkkiksia tapaa ainoastaan marketin kapeilla kujilla. Siitä on gloryt kaukana kuulkaas.

Lisäksi huomasin että maailman makein koomikko (Jeff Dunham) on tulossa Suomeen.. Viime vuonna. Mursk. Siinä meni mun sunnuntairauha. Nyt on pakko hukuttaa surut Röyksoppiin.

P.S. "Parempi myöhään.." ei kyl päde tässä yhtään. Kuten irkissä todettiin: "nyt näyttäis siltä et ei milloinkaan, koska myöhään".

Nimimerkki:
Kuurasin Pönttöä

-tiiää[Ei aihetta]Luonut: -tiiääTiistai 16.02.2010 18:05

! ttiiia sanoo:
minusta se käy lenkillä:o tai sitten se onkin vain sen joku haamu tai se kuvittelee käyvänsä lenkillä ja sanoo muille et kävi lenkillä !
! ttiiia sanoo:
varmaa jaksa ees juosta, lol

mewi[Ei aihetta]Luonut: mewiTorstai 24.09.2009 18:31

kaaaikki käänty aivan päin helvataa

ei mee hyvi ny
« Uudemmat - Vanhemmat »