IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
12.11.2005
Tilastot
Käyntejä: 163 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »
14.03.2011 17:10 @HATTIWATTI olisolis ! 83 sit voidaa perustaa sellai ystävällsiten mummeleiden ruumiiden hampaidenpesijä- yhdistys 88DD sit jos jollai on oieki hiano hammas nii voidaa vaikka ottaa taltee takanreunalle :----)
@RAINBOWKINGI Joo ! 8'') ois söpöö. Mut entä jos se ei luovukka siitä hampaasta? ;o kolautetaanko kävelykepillä?
HATTIWATTI niih olis :3 joo kolautetaa tai sitte jollai kovakskeitetyllä ristikkolehellä >8Dd
RAINBOWKINGI Joo >:) tapetaa se >:o
HATTIWATTI joo eikä kukaa osaa epäillä kahta herttaista mummeliraasua :4
RAINBOWKINGI nii jokka tykkää bingota kamalasti :--)
HATTIWATTI niimpä niimpä :
) sitte sillä bingottajalla menee meihi hermot ku voitetaa aina :<
RAINBOWKINGI nii ja sit se onki joku kriminaaliveikko joka on pukeutunu vaariks JA SIT MYÖHÄÄ TULEVAISUUDES SUN KUOLINVUOTEELLA SAAN TIETÄÄ ETTÄ SE OLI SINUN RAKASTETTUSI !! D: sit oon tosi mustasukkane ku se oiski ollu tosi kaunis vaari :x sit me tapellaa taivaassa ;o tuun sieltä Helvetistä aina välil moikkaa sua : )
HATTIWATTI joo mulla oli sen kaa eritääin kuumah kesäromanssi 8''Dd älä oo mustis, en taho tapella :----) etkä sä minnee helvettii joudu ! >8D
RAINBOWKINGI awww mä luotan suhu, en oo mustis ♥ :3 ja en joudukkaa ku juoksen Saatanaa karkuu ja eksytän sen kirjastoo ja lyön sivistyssanakirjalla päähä nii et taju lähtee ja sit Jumala suojelee mua suurelta pahuudelta ja ottaa mut turvaa :---)
HATTIWATTI ihih hyvä, sit ollaa kaikki iha happymeal :----)♥ joo hei juokse ja lyö mwahahah, mä voin si hakee jonku kestävän koiranvaljaan ja laittaa sen koirankoppii yöks >88D patsi et meil ei oo koiraa eik äsiis koirankopiikka : O
RAINBOWKINGI ei oo meilkä mut vuokrataa :)
HATTIWATTI joo >8D.. siis koira vai koirankoppi ? 88D
« Uudemmat - Vanhemmat »