IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
17.11.2005
Tilastot
Käyntejä: 2558 (1.7.2008 alkaen)
Koko
83 jäsentä
Tyttöjä: 65 (79 %)
Poikia: 18 (21 %)
Keski-ikä
32,5 vuotta
Otos: 48 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,9 vuotta
Ylläpitäjä
Lahph5ohxa7vie3

Jäsenet (83)

|Nicksu|taikataneli-yltsi-e``a_Riiapiupaupou77hennnu`Bekkis--iiinmargs^-Hanna-^``anskuuuHanna|Karitsaaa-marierikahepotytsy99
« Uudemmat - Vanhemmat »

ArkiPäivänVarasIHMISÄRSYTINLuonut: ArkiPäivänVarasSunnuntai 14.12.2008 16:13

SORI VAAN, JOS MEIDÄN KAHDEN VÄLISET KESKUSTELUT ON NYT JONKUN ELÄMÄÄ TAAS VAIHTEEKSI HÄIRINNYT! OLEN TODELLA PAHOILLANI OMISTA MIELIPITEISTÄNI JA VARSINKIN SIITÄ, ETTÄ OLEN VIELÄ SATTUNUT KIRJOITTAMAANKIN NE KAIKKIEN NÄHTÄVÄKSI. MIELIPAHALTAHAN TOSIN VÄLTTYY, JOS LAITTAA SEN UTELIAISUUDEN KAAPPIIN.
ANTEEKSI, ETTÄ OLEN VAIN IHMINEN.

Olen saanut niin paljon paskaa niskaani, että yksi uusi lasti ei tunnu missään. Minulla ei ole mitään menetettävää, joten minua ei kiinnosta, jos joku ihminen ottaa mielipiteistäni itseensä. Ongelmahan on silloin hänen.
Omalla tavallani olen kuitenkin hieman otettu siitä, että minun elämäni ja mielipiteeni ilmeisesti jotakuta jollain, melko varmasti negatiivisella, tavalla kiinnostaa. Olen aina tiennyt olevani jonkun silmätikku ja se, että olen saanut minua vihaavan ihmisen kiinnostumaan tekemisistäni ja mielipitestäni on mielenkiintoinen tieto. Mielipiteeni eivät kuitenkaan muutu, joten ehkä elämästäni kiinnostunut ihminen saa vielä jotain moitittavaa minusta elämänsä ratoksi.

_ArkiPäivänVaras_
« Uudemmat - Vanhemmat »