IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
19.11.2005
Tilastot
Käyntejä: 3 872 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
94 jäsentä
Tyttöjä: 87 (93 %)
Poikia: 7 (7 %)
Keski-ikä
26,6 vuotta
Otos: 52 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,8 vuotta
Ylläpitäjä
Nooralogical
Valvojat
Norayah

Jäsenet (94)

matriisDelfeusindi]TricenschwarzedenvilmaveronikaTheJonsku95Roguer_AliceNooralogicalALSCANDYchiyuxoxsaikoZevryybluediamondRei_desuAgarwaenwen
- Vanhemmat »

RuksuMITÄS HEMMETTIÄ?!Luonut: RuksuLauantai 09.07.2011 19:14

No niin siis...tänää on ollu ehkä yks oudoimmista päivistä mitä oon kokenu HYVÄSSÄ mielessä. Olin aamulla ihan mielettömän huonolla päällä, tuntu et kaikki menee ihan perseelleen. Äiti sai mut suostuteltua sen kanssa kauppaan ja otin laukun mukaan (kuten aina) ku tulin takasi ja siirsin laukkua siinä auton penkillä nii huomasin et sen alla oli plektra. Kirosin ku aattelin et taas mun veli on pudotellu plekujaan ympäriinsä ja nappasin sen sit siitä ja vilkasin äkkiä et mitä siinä lukee. "Tour 2011 Vampire Saga"- teksti kiilteli siinä pinnassa ja sit mulla alko pikku hiljaa sytyttää. Vilkasin toiselle puolelle ja Tsunehiton nimihän se siellä luki. Sit purskahdinki jo ihan hysteeriseen itkuun ja äiti ihmetteli et mikä nyt tuli. Sit ku sain selitettyy kaiken sille nii se vaa nauro mulle ku olin nii hullun näkönen meikit poskilla XDD
Oon tosiaan kiitollinen et se pleku päätti tippua nyt eikä esim. jossai kaupungilla kadulle. Aika mieletön mäihä ku Tsunen juomapullonkin nappasin sillo keikalla. Mysteeriksi sitte jää että missä toi plektra oli koko tän ajan roikkunu.
Ei tunnu todelliselta... <3

Feather_--Luonut: Feather_Maanantai 23.05.2011 16:47

Der König der Dunkelheit & 無垢なる薔薇の祈り ♥Oli muuten ensimmäinen keikka, jossa mä taisin itkeä aivan tunteiden huuruissa.

Halasin melkein kaikkia jätkiä,se tuntu epäansaitulle.
Sain Tsunehiton ja Ruizan plektran.

Kiitos ihmisille keikasta, oli aivan mahtavaa. Vaikkei sitä keikkafiilistä ensin ollutkaan.
Nonii, nyt on keikka takana ja mielettömän hyvä fiilis lukuunottamatta sitä haikeaa oloa mikä meinaa väkisinkin puskee päälle.

Keikka-aamuna tultiin bestiksen kans Glorian lähettyville noin puol seittemän aikoihin. Aluks oltiin mäkkärin kulmilla mut sit tajuttiin et Glorian vastaiselle kadulle tulee koko ajan lisää porukkaa. Siinä vaiheessa ei huomattu et ihmisii ois ollu muualla oottamas ku siellä, joten mentii sit sinne missä muutkin. Vähä kyllä ihmeteltiin kun eikös ihmisten ois pitäny olla siltä kadulta kokonaan pois...

Noh, sitte sinne kauemmas muodostu uus porukka ja meille sanottii et pitää tulla pois jos ei haluu et joutuu jonon perälle. Mentii sit ihan suosiolla sinne kauemmas pois kadulta ja käveltii seittemältä Glorian eteen kilpaa sen ekan porukan kans...eli riidoilta ei taaskaan vältytty. Oltii kuitenki tyytyväisiä paikkoihimme ja siitä se pitkä jonotus sit alko. Harmitti ku oli niin kylmä mut onneks oli hyvää seuraa ettei yksin tarvinnu siinä väristä.

Keikka tosiaan myöhästy puol tuntii ja jonottaminen pidenty tunnilla, mut sit ku pääs sisälle nii oli ihan mahtava fiilis. Ostin t-paidan, liput ja sit myöhemmin julisteen. Päästiin unelmapaikoille Tsunehiton eteen toiseen riviin. Siinä vaiheessa oikeesti tuntu et nyt se jonotus sitte palkittiin. Oli ihanaa. Keikka oli mahtava! Joskin Asagin mikki oli soittimiin nähden liian pienellä niin ei meinannu oikein kuulla :/ Mutta kaikin puolin nautin keikasta sairaasti.

Just ku aattelin et tää ei voi tästä enää paremmaks muuttua niin nappasin Tsunehiton juomapullon <3 Sen jälkeen viimeistään olin ihan paratiisissa sillä hän sattuu olemaan ehdottomasti lempparini bändistä. Olin myös ihan hemmetin ilonen että bestis sai myös kyseisen basitin juomapullon kiinni joten voitiin sit molemmat hehkuttaa sitä toisillemme ilman et jommalle kummalle ois tullu paha mieli.

Mieleen jäi myös hyvin se kun Hiroki tuli lopuks meidän eteen tervehtii faneja ja pörrötti mun hiuksia viel entistä enemmän sekasin mitä ne siinä vaihees oli XD Nimmarit sain, ikävä jäi ja kaikki bändiläiset oli aivan mielettömän mahtavia...Toivottavasti pääsevät viel tulevaisuudes Suomeen koska tämä tyttö aikoo olla satavarmasti siellä!

Tuossa se nyt oli, hyvin hyvin hyvin tiivistettynä mutta en oikeen meinaa saada mitään järkeviä ajatuksia päästäni täl hetkel joten ihme et sain noinkin paljon kirjotettuu. Yukihana on puhunut.

AissiEIIIIILuonut: AissiTiistai 10.05.2011 21:55

MISTÄ NÄITÄ RUIZOJA OIKEE TULEE? HITTO VIE JO KOLME KAKSOISOLENTOA BUSTATTU.

ps. Pitäiskö sen olla "Ruizoja" vai "Ruizia"?

Ruksu???Luonut: RuksuMaanantai 09.05.2011 21:34

Oon kattomassa D:n liveä koneella ku äiti tulee huoneeseen:

Äiti: Tuolla pojalla on nätit kasvot. Ihan Anna Erikssonin näkönen! *Osoittaa Ruizaa*
Minä: o____O"...

Nii että moikka vaa kaikille.

``Tiina_^^[Ei aihetta]Luonut: ``Tiina_^^Perjantai 06.08.2010 00:06

VALITSE 5 LEMPIYHTYETTÄSI
aloittaen parhaasta
JA VIIDELTÄ LEMPIYHTYEELTÄSI,
5 PARASTA KAPPALETTA
aloittaen parhaasta !

D


01.EDEN
02.Yami no kuni no alice
03.Dearest you
04.BIRTH
05.Kuuchuu teien

the GazettE


01.Guren
02.Cassis
03.filth in the beauty
04.REGRET
05.DISTRESS AND COMA

Nightmare


01.Raven Loud Speeeaker
02.Star [K]night
03.HATE
04.Lost In Blue
05.Flora/Konoha kummatki hyviä ^^

An Cafe


01.Smile Ichiban Ii Onna
02.Bondz~Kizuna
03.Escapism
04.Snow Scene
05.Hidden Track

LM.C


01.Rock The LM.C
02.88
03.John
04.Marbles.
05.Oh My Juliet

Tää oli Hemmetin Vaikeeta :D


RUIZA ON ILMISELVÄSTI SUKUA MURSULLE!!
Joo aika random unen näin viime yönä :DDDD
repeilen yhäki sille 8DDD

ja alustukseksi voin sanoa sen verran, että kiitän kaikesta tuan ja minun eilistä mesekeskustelua.. jossa mm. hyppi asagi :D ja asagi/hide-zou paritus.. josta tietenkin tulee lähes ensimmäisenä mieleen särkymätön ja älä katso taaksesi :D

no mutta joo tosi tiivistettynä kerron..

olin jossain päin japania jossain linnanmäen kaltaisessa huvipuistossa. siellä sitten (en tiedä miksi) heitin jonkun paperimukin maahan ja sit jostain seinän takaa mun eteen közi ja k... ja tottakai niiden mukana tuli sit asagi.. ja jostain kumman syystä sillä oli sellainen kaunis musta samettinen "trikooasu" yllään.
sit siin oli jotain randomii, et asagi kilee mulle miks sotken sen huvipuistoo ja plaa.. :D
ja sit közi ja k lähtee raahaa mua johonkin telttaan ja siel sit asagi pitää mua silmällä oikein kunnolla. pelkäsin.
ja aika randomii taas, mut yhtäkkii mul oli joku radiopuhelin kädessä ja aloin puhuu mun faijan kanssa :D ja se selitti mulle, et yuuto ja mikaru on tulossa pelastaa mua, et ei oo mitään hätää.
no sit mä en muista mitä tapahtu, mut jotain lähdin sielt teltasta, ku sain asagilta luvan mennä ulos ja sit se ja közi lähti vaan seuraa mua, k oli kadonnu johonki, ja sit menin johonki piiloon niitä :D ja ne löys mut sit sieltä mun piilosta (joka oli jonkinlainen kaappi :o) kiitos isäni, joka alkoi huutaa siihen radiopuhelimeen.
no sit közi kurkkas siis sieltä kaapin oven alta ja mä säikähdin aika hyvin (siin unes siis) ja sit ne repi mut takas sinne teltalla.
ja joo. siinä oli sit jotain ja sit jossain vaiheessa, ku oltii istuttu siel teltas jonku aikaa nii asagi alko ahdistelee közii ja sit oli sellanen pien *puf* ja közi muuttu hide-zouks :o
katoin siinä sit asagin touhui vähän silleen ":3 o_O :p pitäisköhän juosta.." mut jäin istuu siihen paikalleni ja sit jostain kuulu laukaus ja se teltta katos.
istuin yhtäkkii poliisiautossa :o ja mikaru puristi mun kylkee ja puhu jotain randomii, kauheen rauhottelevasti ja anteekspyytävästi.. huomasin, et mua oli ammuttu.. ja sit kävi ilmi et se oli mikaru joka mua oli ampuna ;____; siin tapahtu jotain ja mä kai selitin mikarulle jotain et ei oo sen vika ja sit mul oli taas yhtäkkii se radiopuhelin kädes ja isä huus siel taas jotain et mun ei pitäis kuolla tai jotain, et se on tulos sairaalaan ja et se tappais mikarun jos mulle käy jotain :o
ja sit mul alko sumenee silmis, mut sit äiti tuli herättää nii en tiedä miten se uni ois loppunu! ;____;

KayTheRutD ~ Tightrope PV <3Luonut: KayTheRutKeskiviikko 14.10.2009 03:51

Joo, katottiin tuossa äsken Ruderin kanssa D'n Tinghtrope PV ja sen making offi(ja vie HD TELKKARISTA <3). Ja arvatkaa kuka itki sen jälkeen! *naurahdus* No, D on ihana bändi <3 Ja rakastan todellakin bändin vocalistia Asagia! <3 Olin ihan myyty sille miehelle ku näin ensimmäistä kertaa sen kuvan... ^^ ja vielä enemmän sen jälkeen ku kuulin sen äänen! <3 *AH!* Rakastan <333 Mutt se on melkeen vanhuski... ;________; Njäääääääääh! Pikkuseikka xD Ja ei se oikeestaan niin vanhus viel oo ^^ Hmm... ja enhän mä oo kuunnellu D'tä ku ehk... ööö, jtn kuukauden max? Ett vasta löytäny oikeestaan ton bändin ja silti fanitan tyyliin yhtä paljon sitä ku Ruder, ja ehk enemmänkin emt. *kohauttaa olkiaan* D vois khyl tulla Suomeen :F

Mut joooooooh ^^ Mä jatkan Asagin kuvalle kuolemista <33333
おやすみなさい
ei luoja.. kannattaa mutista ääneen..

Minä: Yhyy ;____; tyhmä nettisivu, EI TÄÄ OO D'n biisi se on ASAGIN soolo!! D:
Riku: Oooo! Who's ASAGI? Is it somekind of mushroom.. Asagi sieni.. :ppp *hyräilee*
Minä: Ei D: ASAGI on D'n laulaja
Riku: Teen?
Minä: no houh -____-''


oiih *--* Jos ASAGI ois sieni voisin mennä vaan metsään ja poimia sen :D
- Vanhemmat »