IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
21.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 209 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

Wobbuffet.the end(=Luonut: WobbuffetMaanantai 07.06.2010 02:30

'' pv-kirja. 5.6.2010

pelkkiä haaveita kannan sylissäni
näitä haaveita kannan läpi koko elämäni
Haaveita siitä mitä meillä joskus oli.

^ pelkään että joudun liian nopeasti oleen tuota mieltä. ikävä rakas..
alkaa itkettään ku haluan sinun viereen niin paljon,, ajattelen vaan koko ajan sitä ku sanoit että ''mikään suhde ei toimi jos ei pysty puhumaan asioista'' , en kestä ilman sinuu, en osaa ajatella itteeni kenenkään muun kanssa, aina tuun ajatteleen sinuu, pelkään että ku meillä menee poikki, joudun elämään liian kauan pääsemättä sinusta yli. kulta, kiitos joka vitun hetkestä, en halua päästää sinuu menemään, rakastan sinuu liikaa, niin paljon että sattuu.
Haluan soittaa sulle, mutta en viitti, ei sen kuuluis sillai mennä,,
pystyin ennen eilistä, mutta,, en tiä.
haluan vaan sinut,, pelkään ettei mikään muu tee minuu onnelliseksi, tiän sen. älä viitti tehä tätä minule, , et edes ole vielä tehny mitään, mutta tiän, vaikka en haluaiskaan uskoa niin, tuut tekemään, koska ei olla ikuisuutta yhdessä,.
ja sinussa ei ole vikoja, jotka vaikuttais tähän suhteeseen. jätät minut vielä. mutta haluun nauttia kaikista hetkistä sinun kanssa.
Rakastan sinuu , koko sydämmellä.''


tuo oli siis eilinen merkintä,,
en vaan ois voinu uskoa että asiat tulee niin nopeaa.
huomenna ois tullu se 3 kk,
mutta ei sille voi mitään.
en vaan tajua miks vielä tänään sanoit että rakastat minuu. jos oikeasti oisit tarkottanu sitä, tällain ei varmaankaan ois käyny, mutta parempi kait sitten näin.
vituttaa vaan se että en voi uskoa tätä todeksi. en osaa ajatella että en tuu enää varmasti ikinä halaan sinua tai nukkuun vieressäs ja näkemään ku nukut ja että katot minua silmiin ihan vieressä,, en tajua miks tällai edes kävi, haluaisin käsittää kaiken nii ois niin paljon helpompaa. kaikki sinun ihanimmat viestit oon säilyttäny , niitä voi sitten katella ja mietiskellä mitä sillon joskus ajattelit minusta. en tuu selviämään sinusta.

She walks in beauty, like the night of cloudness climes and starry skies, and all that's best of dark and bright, meet in her aspect and her eyes. If i know what love is, it is because of you.

Didn't last too long.
_______________________________________________________
« Uudemmat - Vanhemmat »