IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
26.12.2005
Tilastot
Käyntejä: 291 (1.7.2008 alkaen)
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 9
Keski-ikä
22,6 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,6 vuotta

Jäsenet (9)

LaurzinaDiablotar_Iidah_jen-nutiiaGrauhhjjennaaa-Tanttara^NapaxNepsyy`
« Uudemmat - Vanhemmat »

zehi•Luonut: zehiTiistai 15.11.2011 22:23

585663.jpg

wilmaleksandra-Luonut: wilmaleksandraLauantai 25.09.2010 18:51

sori, mut meikä vie.. :P

KamitaHesassa~Luonut: KamitaKeskiviikko 25.08.2010 02:45

Viikonloppu meni Hesassa~

Näin Mitjaa<3 oli ihanaa nähä pitkästä aikaa :3 hirviä ikävä on jo nyt oikeesti aaaargh ;_______; ihana olet<3

käytii Linnanmäellä, olihan siellä ihan kivaa hieman sato.
Sitten..
koin rakkautta ensisilmäyksellä! Löysin aivan ihanan, punamustan kauluspaidan<3 *w* - ja kalliin semmosen..90€ heheheh 8''DD joka eijollu semmonen vammanen raskauspaita tms --'

mutta olihan se pakko saada kun kerta kerrankin löyisn >w<

mincky<333aahhLuonut: minckyLauantai 07.11.2009 22:02

vittu eieieieieiiei HALUUN MOPSIN HETI!!!!!!!
vittu eilen saatana oli NIIN ihana mopsi ettt vittu!
vittu saatana!n voin laittaa rahaa mun mopsiin<3
RAKKAUTTA ENSISILMÄYKSELLÄ<33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

ps. häviö ja voitto, meni ihan vitu hyvin pelit kuitenki!
pps. loska paska :S

-HIM-Cariño Español Luonut: -HIM-Tiistai 01.09.2009 20:59

6.11. - 13.11. '09 &lt;sydän&gt; &lt;cool&gt;

Everyday is a holiday
Get your tickets right away
Love, love, love
Is the Greatest Show on Earth
Mut äiti ei antanu tuua sitä meille :(
</3
Päivä -6: Tyttö on lomailemassa perheensä kanssa toisella puolella maapalloa, Venezuelan lämmössä, kun käy tapansa mukaan katomassa sähköpostia hotellin tietokoneella. Hän yllättyy suuresti saapuneesta sähköpostista jonka lähettäjä on hänelle aivan outo. 6 lausetta ja tyttö on hämmentynyt, joku on bongannut hänen kuvansa netissä ja päättänyt kirjoittaa sähköpostia. Tyttö päättää nopeasti vastata, eikä vastaus jää muutamaan lauseeseen, pikemminkin se on nopea elämänkerta. Jos poika ei tätä säikähdä niin tyttö ihmettelee ja uskoo että tästä voi tulla hyväkin juttu.

Päivä -5: Tyttö menee varsin innolla hotellin koneelle ja ihmetys ja ilo on suuri. Tuo tuntematon poika on vastannut. Eikä hänenkään vastauksensa ole kovin lyhyt. Tyttö raapustaa omaa vastaustaan välittömästi ja ehdottaa jo tapaamista, kunhan ensin kotiutuu Suomen maahan.

Päivät -4-2: Tyttö palaa kotimaahan ja sähköpostien vaihtoa jatketaan vielä muutaman viestin verran ennen kuin puhelinnumerot saadaan vaihdettua. Tyttö on myös varsin kärsimätön tapaamaan tuota vierasta ja aiemmin torstaille sovittu ensi tapaaminen vaihtuukin jo keskiviikolle.

Päivä -1: Tyttö ja poika tapaavat. Poika on kertonut jo lähtevänsä tapaamaan mielenkiintoista tyttöä. Tyttö on vain menossa ystävättärensä kanssa lenkille. Todellisuudessa on sovittu tapaaminen ärrän kulmalle. Ja sinnehän kumpikin saapuvat, poika hieman myöhässä, tyttö etuajassa. Pari tuntia he istuvat vain autossa ja juttelevat ennen kuin poika heittää tytön tämän kotinurkille. Seuraava tapaaminen on sovittu seuraavalle päivälle.

1. Päivä: Tyttö herää aamulla ajoissa ehtiäkseen isänsä kyydissä naapuri kaupunkiin. Pojan päästessä koulusta he tapaavat. Lyhyen kävelyn jälkeen tyttö ja poika menevät pojan asunnolle ja viettävät illan siellä. Illan joka päätyy suudelmaan ja jonka jälkeen on selvää että lauantaina tavataan, tyttö tulee pojan luokse yöksi.

2. Päivä: Tyttö ainakin alkaa olla jo ihastumassa kovaa vauhtia ja tekstiviestejä satelee puolin ja toisin tiuhaan. Tytön äitikin totuttelee ajatukseen että tyttö lähtee melko vieraan luokse yöksi.

3. Päivä: Poika noutaa tytön tämän kotoa ja samalla esittäytyy tytön vanhemmille. Poika ja tyttö käyvät saman päivän aikana vielä tytön isovanhempien luona tapaamassa tytön kummipoikaa ja tätiä. Myös pojan vanhempien luona vieraillaan illalla. Kun viimein päästään olemaan kahden tyttö ja poika tekevät yhdessä pitsan ja katselevat televisiota ennen kuin aletaan yhdessä nukkua levitetylle vuodesohvalle.

4. Päivä: Ensimmäinen aamu yhdessä vietetään oikein rauhallisesti ja kummallekin on selvää että nyt on kyse jostain vakavammasta. Ei todellakaan yhden yön juttuja, vaikka yöllä ei muuta tapahtunut kuin nukkumista. Rauhallinen aamu vietellään ja sen annetaan venähtää reilusti puolen päivän paremmalle puolelle. Illalla poika palauttaa tytön kotiinsa.

5.-6. Päivä: Tyttö tuskailee jo erossa oloa ja kiroaa alati kasvavaa puhelin laskua.

7. Päivä: Tyttö tulee jälleen pojan luokse yöksi.

8. Päivä: Tyttö ja poika menevät tytön kotiin yöksi vahtimaan tytön pikkuveljeä ja siskoa. Ilta on mukava ja etenee lautapelien ja korttipelien saatossa.

9. Päivä: Poika lähtee aamulla kouluun ja tyttö jää päiväksi puuhastelemaan kotiin asioita. Illalla poika tulee tytön kotiin ja noutaa samalla tytön tanssiharjoituksista. Illalla saunotaan ja valmistaudutaan heräämään seuraavana aamuna ajoissa.

10. Päivä: Tyttö, poika, pikkuveli ja koira lähtevät tytön isovanhempien seuraksi heidän mökilleen. Päivä on oikein loistava ulkoilla ja illan kruunaa aivan mahtava tähtitaivas. Romantiikkaa tosin verottaa tytön pikkuveli joka on mukana makailemassa laiturilla. Toki tyttö ja poika saavat hetken kahdenkeskeistä aikaakin.

11. Päivä: Tyttö ja poika jatkavat edellisen päivän ristikoiden täyttämistä rinta rinnan. Sunnuntain tähden lähdetään myös kotiin. Tytön pikkuveli ja koira jätetään tytön vanhemmille. Tyttö vain purkaa kassinsa ja pakkaa tavaransa uudelleen jatkaen matkaa saman tien pojan luokse. Illalla käydään vielä pojan vanhempien luona yhdessä.

12.–14. Päivä: Tyttö pysyy pojan luona ja yhdessä he käyvät pojan kaikkien isovanhempien luona vierailulla.

15. Päivä: Päivä vietetään erossa toisista, mutta niinhän se kuuluu ollakin.

16. Päivä: Tyttö menee pojan äidin kaverina siivoamaan pojan enon uutta rakennusta. Illalla tyttö ja poika siirtyvät tytön kotiin ja saunovat illalla.

17. Päivä: Tyttö esittelee kotikuntaansa pojalle ja he viettävät tunteja kävellen ulkoilmassa ulkoiluttamassa kameraa ja nauttien toistensa seurasta. Illalla palataan vielä pojan luokse
kaupunkiin.

18. Päivä: Viikonloppua jatketaan yhdessä ololla ja käynnillä pojan vanhempien luona. Yhdessä lähdetään jälleen myös ulkoilemaan. On myös alettu puhua josko tytön sänky tuotaisiin pojan luokse. Vuodesohva on osoittanut epäkäytännöllisyyttään jatkuvana yösijana.

19–21. Päivä: Vietetään yhdessä ollen, kunnes tyttö palaa illasta kotiinsa.

22.–23. Päivä: Nyt päästään taas viettämään omaa aikaa muutaman päivän verran. Tästä ajasta
tyttö käyttää paljon tavaroidensa pakkaamiseen.

24. Päivä: Tytön palattua serkkunsa ristiäisistä poika tulee tytön luokse yöksi.

25. Päivä: Tyttö ja poika vievät tytön sängyn ja suurimman osan hänen tavaroistaan pojan luokse. Tyttö tapaa myös yllätysvierailulle tulleita pojan kavereita ensikertaa.

26.–> Päivä: Päivät vietetään yhdessä ja saman katon alla asumiseen totutellessa.

|jannika|"Sydämeni osuman sai...."Luonut: |jannika|Keskiviikko 06.05.2009 18:15

Ei pitäis selata noita pelastetaan koirat ry:n sivuja... oon nyt ties kuinka monetta päivää tuijottanu yhden ihanaisen jässikän kuvia, sen surullisia silmiä ja maailman komeinta ulkomuotoo!! jos jäpikkä olis edes vähän pienempi niin olisin jo soittanu ja varannu sen itelleni!!

mutta kun se on niin iso...

mutta myös niin syötävän sulonen!!
ja asiaa ei yhtään auta kun jake sanoo että "sun pitää oikeesti soittaa siitä kun se sua niin paljon kalvaa". tiedän että kyseinen koira on ollu kotia vailla jo pitkään, ja koko ajan on mielessä että kun seuraavan kerran meen sivuille niin koiran tiedoissa lukee "lopetusuhka" tai vähintäänkin että "kiire".. poika kun ei ulkomuodoltaa ole mikään joka ihmisen unelma, vaan iso kömpelön näkönen rohjake... ja vielä niin vanhakin, että varmasti joutuu kotia odottamaan pitkään..

ellei sitten.... ;)

penniliiniRakkaus ensisilmäyksellä?Luonut: penniliiniPerjantai 20.03.2009 17:48

Uskotko sä rakkauteen ensisilmäyksellä?

Mä en kyllä oikeestaan tiedä, en oo koskaan uskonut. Mut hei kysy tuota uudestaan vuoden päästä. Kysy sitten myös 10 vuoden päästä. Sitten mä ehkä osaan sanoo uskonko mä rakkauteen ensi silmäyksellä. Mä toivon et voi löytää rakkautta ensi silmäyksellä, ja et on olemassa ikuista rakkautta. Mä olen vuoden päästä taas paljon viisaampi. Kysy multa silloin uskonko mä siihen. Silloin mä osaan sen sanoa. Silloin mä tiedän onko sellaista olemassa, silloin voin sanoa koinko mä sen vai en.

Tää kaikki tuntuu oikealta, niin oikealta että se on mahdotonta uskoa. Onko tässä muka oikeesti nyt vaan viikko takana? Jos joku kysyisi niin kyllä mä kuukautta ainakin veikkaisin. Ei kukaan koskaan oo tällei mua koskettanut, enkä mä koskaa oo tällein tuntenut. En kyllä ees uskonut et koskaan voisi tuntea näin. Että tuntuisi kuin olisi tuntenut ventovieraan ihmisen aina. En mä ois voinut uskoo koskaan et näin nopeesti voisin toiseen täysin luottaa. Tää on ihan jotain niin ihmeellistä, mutta haittaako se?

Onhan siinä varmaan ne pinkit rillit silmillä, mutta kyllä se aluks saakin kaikki olla ihanaa. Kaikki on mennyt toisin kuin suunnitteli, ei tämmöistä ois voinut uskoa mistään. Ja sit se on juuri tätä. Ei kukaan nyt kai voi tulla sanoo et mä oon vaan nukkunut viimeisen viikon. Kyl tää ihan todellista onkin ollut vaikka tää on vaan sitä mitä voit lukee kirjoista ja kattoo elokuvista. Salattujen Elämien juonikaan ei oo tämmöinen, se on jo muutenkin niin mahdottoman kuuloinen mutta totuus on vielä mahdottomampaa näköjään.

Kuka ulkopuolinen tätä uskoo? Onko tää kaikille liian äkkiä? vaikea sanoa, todella vaikea. Mut kyl mä ymmärrän kaikki epäilyt ja kaiken, ei tässä itekään ihan mukana ole. Mutta silti tässä on täysillä mukana ja tähän luottaa. Ihan eritavalla kuin ennen. Ehkä se onkin olemassa, se sellainen side ihmisten välille. Enhä mä niihin oo uskonut, eikä varmaan kukaa muukaa, ei ennen kuin sen on kokenut. Aika paljon se tunne kertoo. Ei kukaan muu voi tuntee tätä näin.

Kyllä mä luottavaisesti meen eteenpäin ja uskon tähän juttuun. Jos jostain syystä käykin jotain niin ei sille mitään voi, mutta ei sitä kyllä tapahdu ilman hyvää syytä. Aina on syynsä. Eikä mikää mee suunnitelmien mukaan tai kivuttomasti. Aina tapahtuu jotain. Kaikkihan nyt näkee nää mun villit sinkkupäivät. Tää tuntuu joltain kohtalon ivalta, mutta hyvältä sellaiselta. En mä tätä vastaan oo ollenkaan. Vaikka ns. ei toivottuun saumaan kaikki on tullut, on ollut ns. väärä heti, niin silti tuntuu et tää on tainnu olla ihan jonkun suunnittelema juttu.

En mä osaa sitä selittää. En mä oikein tiedä, mut uskon et voi tän muutkin ymmärtää. On asioita joita ei voi sanoin sanoa, mutta monet kuitenkin tietää mitä toinen tarkoittaa. On olemassa sanaton ymmärrys ihmisten kesken, vaiettua totuutta. Kukaan ei sano sanaakaan, mut silti ne tietää mitä toinen tarkoittaa. Ne on niitä hetkiä, niitä harvinaisia asioita. Mutta jokainen tietää kun sellainen tulee. Sitä ymmärtää vaikkei pitäisikään. Useammin se kyllä on niin ettei toinen ymmärrä vaikka kuinka kertoo.

Onko rakkautta ensisilmäyksellä?
Onko ikuista rakkautta?
Onko olemassa "se oikea"?
Onko mahdollista tuntea yhteenkuuluvuutta?
Onko tuntea että yhdessä ollaan yksi?

Eihän sitä tiedä.
Voi se ollakin
-tai voipi olla olemati

Ei anneta sen häiritä. Kyllä sen sit tietää myöhemmin. Sitten kun kattoo elämääsä kauempaa, palaa jonnekin historiaan. Sitten joskus näkee millaisen taulun on maalannut elämästään. Mutta antaa kaiken olla kesken juuri tällä hetkellä, okei?
« Uudemmat - Vanhemmat »