IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
12.1.2006
Tilastot
Käyntejä: 1777 (1.7.2008 alkaen)
Koko
91 jäsentä
Tyttöjä: 64 (71 %)
Poikia: 27 (29 %)
Keski-ikä
31,0 vuotta
Otos: 62 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,3 vuotta

Jäsenet (91)

^^f1ask0^^sarppaliveerakrautuota-tuota^^_vetomestariMinna-KimOlzkuhhhomo-purpotaskineJoNzKa|Nanaz|nii_ruHEMLI^^RistoReipas^^JAB87Jade}
« Uudemmat - Vanhemmat »

komeamuroMikä hieno päivä!Luonut: komeamuroLauantai 13.06.2009 14:32

Mulla on tylsää nii mää taas kirjottelen tänne. Minä täällä hei siis. Eilen oli jännä päivä ku otin sairaslommaa töistä ja sitte ku menin kauppaan nii kävelin seiniä pitkin ja jos en kävelly nii sitte kävelin vähän siksakkia, ja naureskelin että "ei vittu". Äitiä kauhistutti. Kaikki kattonu varmaan että mää oon ihan kännissä vaan hyvät ihmiset, mua vaan pyörryttää 24/7, joo mää oon luvannu mennä lääkäriin maanantaina jos tämä ei lopu. :D Sitte oli ratsastustunti. Meni hyvin ku menin jopa kevyttä ravia ilman että pijin jostaki kiinni. :D Capu on täydellinen ratsu, sopivan juntturahko. :D Jos määki oppisin tässä sitte ratsastammaa ja sillee. Nytte on vasen olkapää taas ihan hemmetin kipiä ja mua on paarma purassu poskesta. Ötökät on kivoja. Ja mulla on nälkä. Tässä talossa ei taaskaan ole mitään mitä voisi syödä jos jotain homehtuneita tomaatteja ei lasketa. Mutta määhän pääsen puolen tunnin päästä Marggikselle nii mää tyhjennän koko jääkaapin. Huomenna Heikin rippijuhuliin, onneksi kirkkoon vasta kaheksitoista nii ei tarvi lähtä kaheksalta liikkeelle ku kerkiää vaikka lähtis kymmeneltäki. Että tämmöistä tällä kertaa, se on tosi hauska tänne kirjotella vaikkei kukkaa luekkaa tätä. Syyttäkää Rasmusta ku siltä o kissa vieny sormet. Toisaalta ku mää ehdotin niitten hautaamista niin ne palas takaisin, vain kadotakseen uudelleen. Menee liian sekavaksi. Hyvää päivän jatkoa kaikille.

Ja tiedoksi muuten kaikille että Heli suostu mun vaimoksi. Toisaalta mää meenasin kyllä jättää sen ku mulla on jo parempi akka kateltuna, olen pahoillani Heli että saat sen kuulla tätä kautta. Iteppä menit pettämään mua sen "kakkakallen" kanssa. Mutta pysytäänkö vieläki kavereina? Eihän se suhe siitä mihinkään muutu vaikkei oltaskaa naimisissa?

Jamppa kuittaa

L0SER[Ei aihetta]Luonut: L0SERSunnuntai 05.04.2009 19:42

keristus oot ihku. <sydän> mut jätän sut. moi.
« Uudemmat - Vanhemmat »