IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
24.1.2006
Tilastot
Käyntejä: 3 193 (1.7.2008 alkaen)
Koko
102 jäsentä
Tyttöjä: 46 (46 %)
Poikia: 56 (54 %)
Keski-ikä
32,9 vuotta
Otos: 78 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,8 vuotta

Jäsenet (102)

usvsandr0berthkohtalopoikafillyjonkpoppix^hänäAmazingDrSatanBaiksuFtuSykenykemklorofloristiMordiggianJoannaCowslipslusnikjohnnyleino
« Uudemmat - Vanhemmat »

Zumbaku[Ei aihetta]Luonut: ZumbakuTiistai 28.07.2009 18:15

Kreikan meri, meri Kreikan. Kreikan meri, meri Kreikan. Kreikan meri, meri Kreikan. Kreikan meri, meri Kreikan. Kreikan meri, meri Kreikan. Kreikan meri, meri Kreikan. Kreikan meri, meri Kreikan. Kreikan meri, meri Kreikan. Kreikan meri, meri Kreikan. Kreikan meri, meri Kreikan. Kreikan meri, meri Kreikan. Kreikan meri, meri Kreikan. Kreikan meri, meri Kreikan. Kreikan meri.

MeBa_Olipas ihan mukava vklp. :)Luonut: MeBa_Maanantai 08.06.2009 04:53

... Ja vieläpä ihan vesiselvänä! ;) No okei otin yhden kaljan. :p uu, jopa! Ja sekin oli la iltana Sanna ja Timpan luona, ku ne kaipas tietty mun ihanaa seuraa! xD Eikö vain Sanna?!? ;D uu beijbe. Perjantain olin porukoilla ja datailin. Lauantai meni alku päivästä porukoilla ja sit Timppa soitti ja pyys mua niille, no miä sit ellulta pummailin kyydin tahiniemeen, joten kiitos ellu. ;) Siellä myö sit Sanna ja Timpan luon hengailtiin ja oltiin.. Sit joskus ennen kahtatoist lähettiin baariloihin hengaa. ja siinä se meni sit rattoisasti.. Sunnuntaina.. taas kerran porukoilla ja illalla tuli soitto taas Timpalta, että tuu alas röökille.. Ja minähän menin.. Siitä myö sit lähettiin ajalee, ku Meri ja Timppa nautti alkomaholia ja Sanna oli kuskin. :D käytiin absilla ja terapias.. ja nyt porukoilla taassisa. joten ihan jees vklp... jos sitä pysys juhannukseen asti vesiselvänä, niin se olis ihan bueno homma! ;)) Kiitos viel kultsit!!!

Ja Juhannusta odotellessa! <3
« Uudemmat - Vanhemmat »