IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
31.1.2006
Tilastot
Käyntejä: 1882 (1.7.2008 alkaen)
Koko
352 jäsentä
Tyttöjä: 240 (69 %)
Poikia: 112 (31 %)
Keski-ikä
29,8 vuotta
Otos: 224 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,0 vuotta

Jäsenet (352)

Dewil-l0tta^^kristallilapsiTurtle-Boy^^leveSaricaJjattaaCenianenada_hedi^^PptMstr[-Ripakinttu-]-JaSsU^Suntos-heizza-^anskuuu
« Uudemmat - Vanhemmat »

Sakura``[Ei aihetta]Luonut: Sakura``Maanantai 07.09.2009 18:27

tiesinhän !

FAKKEthis must be mistake !Luonut: FAKKEMaanantai 13.07.2009 23:35

<itku>

CHEKEREDVOI VITUN KUSIPÄÄ! -.-"Luonut: CHEKEREDKeskiviikko 24.06.2009 23:14

kosto eläää suloisesti ..

bubble-wrapno commentLuonut: bubble-wrapKeskiviikko 24.06.2009 02:38

23.06.2009 23:36 <lottaction> unelmapari kyl <696969696
23.06.2009 23:37 <lottaction> okei toi 69 ei nyt oikee sopinu tähä hyi vittu XDDDD

MIYARUTänään on maanantai.Luonut: MIYARUMaanantai 08.06.2009 18:56

Eli torstaihin on kolme päivää. Ja musta jotenkin tuntuu, etten oota viikonloppua ihan samanlailla niin kun yleensä viikonloppua ootetaan.
_______________________________________________________________________________

Venaas, kaivan tästä päiväkirjan esiin että muistan mitä oon tehny 8''D
En ees jaksa muistaa, millon kävin täällä viimeks (ei siitä luultavasti kauaakaan oo, kunhan tuntuu), joten alotan torstaista. Ja kirjotan tätä nyt ikäänkun päiväkirjatyylisesti, vaikka en mä tietenkään näin oo kirjottanu.

6/4 (to)
Tänään koskin kumoneihin ekaa kertaa pariin kuukauteen. Tein sellasen matikantunnilla ja päätin alkaa tästä lähtien tsemppaamaan niissä. Kävin myös bare-treeneissä, koska ylihuomenna olis turnaus ja oon treenannu vaan kaks kertaa.. mut tänäänkin söin ruokavälkän ja menin siis vaan koulun jälkeisiin PAKOLLISIIN (ei siis niihin kirjoittamattomiin sääntöihin lukeutuviin) treeneihin. Mako pyys mua Harajukulle taas vkonlopuks. Mentäis kattoon Uru-cossei kun sil on kai la synttärit. en tiiä. Luokan ilmapiiri tuntu jotenki.. tosi vapaalta, mulle puhuttiin normaalii enemmän enkä tuntenu olooni yksinäiseks. Jos oisin ollut ruokavälkällä luokassa, en olisi varmaankaan enää joutunut syömään bentouta yksin itkua pidätellen.

6/5 (pe)
En tajuu et on kesäkuu. En millään. Muistan kun nousin koneeseen ja katoin lumista, tuulista kenttää ja mietin etten tuu astuun kymmeneen kuukauteen suomen alueelle. Mua on alkanu turhauttaan viime aikoina ja viikkoina se, etten tunnu edistyvän puhujana yhtään. Tuntuu, että oisin taantunu. Enkä jaksa opiskella. Ja vaikka käytän japanii pelkästään (lukuunottamatta niitä lukuisia tekstareita ja koneenkäyttöä jota lasketaan yksiköllä tunteja päivässä) ei vaan tunnu mitenkään sujuvoituvan.
Michellen vika koulupäivä on ens viikon perjantai. Tasan viikko. Tuntuu että eilen me käveltiin Yoyogi-kouenissa ja mietittiin, että sil on enää kaks kuukautta aikaa jälellä. Mua ahistaa. Noora kerto meses et kirjotti mulle vastauskirjettä mut sit sen laukku varastettiin. Vitun puke XD (läpäl)
Parhaat tekstarit aikoihin--->>> -w- (ei se oo nyt ihan näkönen mutta silti..)
Huomenna ottelu.. Tänään olin jo vaihtanu treenikamat päälle ja olin pakolla vääntäytymässä kentälle ruokiksella, mutta kukaan ei ollutkaan pelaamassa. Mua ahistaa koulussa.

6/6 (la)
Tänään oli yks mun parhaista päivistä täällä olon aikana...! Ton lentiksen ansiosta mä tutustuin mun luokkalaisiin ja tähän luokkaan, tää tosiaankin keräs yhteihenkeä ;__; Ekas ottelus päästiin jatkoon, mutsit tokas ottelus... No, Shiori ei ilmaantunu paikalle, joten mmeiät oltais diskattu. Siel oli pari tyyppiä joukossa, jotka ottaa urheilun henkeen ja vereen ja ne oikeestikin ITKI. Ne itki siellä, kun me pudottais. Ja sitten kun Shiori löydettiin vartin päästä, tehtiin uudet tsemppaukset ringissä ja joku huus että me voitetaan varmasti.
Siin tuli... joku uskomaton yhteishenki. Joku aivan älyttön fiilis. En oikeesti pystyny kattoon ees koko aikaa ku olin niin paniikis ;__; ja aluks. Ne johti meitä pisteillä 9-2. 12 pisteestä poikki. Ja yhtäkkii meil olikin tilanne 11-11, ja mäki oon kentällä. En oo koskenu palloon kertaakaan koko päivänä, ja tietysti just se ratkaseva pallo lentää sinne takanurkkaan missä mä pelasin, lensi yli rajan, enkä saanu sitä kiinni.
Toinen erä. Lopussa tämäkin 11-11, mutta tällä kertaa se en ollu minä joka sen munas. Mut meil oli hauskaa. Myös se aika, joka odotettiin yli kaks tuntii luokassa ja syötiin ja puhuttiin koko luokan tytöt siitä kuinka söpöä homoseksuaalisuus on, ja kuinka yks meiän luokkalainen epäilee et sen 13-vuotias pikkuveli on homo. Mä istuin "mukana", sanomatta sanaakaan ja kuuntelin vaan. En mä oo kukaan. Enhän mä osaa puhua, eikä mulla oo mitään sanottavaakaan.

Loppujen lopuks päätettiin mennä "koko luokan" (42 ihmisestä 17) kanssa syömään shabushabua, ja voin luvata että... Tunnelma raukes. Mä pystyin oleen luonnollinen, pystyin puhumaan niille, ja selvis et suurin osa oli kuvitellu etten mä puhu melkein yhtään japania, kosa koko nää ekat kaks kuukautta olin vaan ollu yksin ja hilljaa luokkahuoneen nurkassa aina ne ajat kun en ollu muilla tunneilla, tai kun en mennyt muualle syömään. Otin tarkotuksella mahollisimman monta tuntia erossa luokasta, koska mä vihasin sitä. Ne muutamat kerrat kun söin luokassa, söin yksin ja menin tekstaamaan sallalle siitä kuinka mua ahistaa, ei me puhuttu mitään kenenkään känssa.

Mut nyt on ihan eri juttu ;>> mä oikeesti.. rakastuin näihhin ihmisiin, aina aiemmin kun oon tutustunu hyviin tyyppeihin päällimmäisenä tunteena on ollu katkeruus siitä, että se tyyppi on ollu eri luokalla, ja että mun oma HR on paska. Nyt mä huomasin välillä ajattelevani kun käveltiin Ikebukuron illassa, että miks mä en oo aiemmin löytäny näitä näin ihania ihmisiä...? Vaihoin numeroita varmaan kymmenen uuden ihmisen kanssa, ja illalla ja aamulla tekstareita sateli molempiin suuntiin. Nää tajuskin että olin hyvä tyyppi jonka kaa on hauskaa, ja mä tajusin taas karsii mun ennakkoluuloja ja ylpeyttä. Ja mä helvetti yritän kunnolla. Mä yritän tästä lähtien ihan tosissani, jotta oppisin kaikkien nimet, jotta oppisin nää asiat täällä, jotta musta tulis pysyvä osa tätä luokkaa. Nää ei ainakaan tuominnu mua. Ne vaan sano et oon vähän pahis, lintsaan kuulemma liikkatunteja enkä välitä koulun säännöistä ja istun yksin hiljaa nurkassa tekstaamassa. Ai minä muka X'DD

Ja ainiiiin!! Nähtiin sumo-san *www* ne käyttää kuulemma aina yukataa (sellanen kimonon yksinkertaistettu versio) koska ne on niin paisuneita. Siellä se käveli Ikebukuron asemalla ostamassa lippuu pinkissä yukatassaan XD Ja mua pyydettiin disneylandiin maanantaina ^^ mutta enn mene, meen otoosanin kanssa jonnekin tookyoo-ekille päin XD "mata kondo" - miten mä tällä kertaa jaksan uskoa noihin sanoihin ;>>

JA se, että nää lainas mulle kaikki rahat illalle, kun ittelläni oli mukana ruhtinaalliset 34 jenii 8''D Se et okaasan vaan nauro kun soitin sille ja sanoin eet meen illaks ikebukuroon ja sano itterasshait, se että mä palatessa menin harajukun aseman kautta ja rakastin tätä kaikkee *www*

Tunnelmaa latistavat tekijät oli ne, että junassa siel oli joku vitun epäilyttävä mies, joka vaihto erikseen paikkaa niin et seiso niin et ei ollu ihmisii siin meiän välisel näköetäisyydel ja "tekstas", eli otti musta oikeesti KUVIA STNA KÄNNYKÄLLÄ?!??! OK??? Siinä vaiheessa kiehahti ehkä lievästi, teki mieli huutaa sille päin naamaa et en mä täys idiootti oo, kyl mä tollasen tajuun. Sit se tuijotteli mua ja kännykkäänsä ja hymyili silleen irstaasti ja vittu mähän nousin, kävelin toiselle pulelle junaa ja istuin siellä loppu matkan. KIITOS jtn YKSITYISYYTTÄ?!??!?? En voi NOIN ihmeellinen olla. Kävi ehkä lievästi kateeks sitä tyyppiä (joka oli varmasti joku julkkis) aamulla junassa, sillä oli päässä aurinkolasit ja pipo, niin ettei kukaan tunnistais sitä. Se tuli kyytiin harajukul ja en kyl tunnistanu sitä mut tosi epäilyttävästi se käyttäyty XD munki pitää alkaa täst lähtien kantaa mukana naamioitumisvarusteita vittu -__-

6/7 (su)
Tänään oli tarkotus mennä Harajukulle. Laura ja Julia oli pyytäny mua, Makonki kaa oli ollu sopimuksii... Nukuin kahteen ku olin niin helvetin väsyny eilesestä, ja skippasin molemmat. Mentiin sit Okaasanin kaa pyöril johonki kauppaan (jossa palo viistoistatonnia -__-) ja olin taas pilvessä tän alueen takia. Sellasta ihanaa japanilaista lähiöaluetta, missä talot on ihania ja ilmapiiri taivaallinen ;-; Sain sit ostettuu koulupuvulle kesäasusteet (ja siitä rahastakin koulu makso yli kymppitonnin, muuten oisin kyl ollu pulas XD) Ei täs muuta. Käytiin kaikenmaailman syventävii keskustelui. Natchan sai norjasta sähköpostii. Ne oli kirjottanu kaiken norjaks ja mä sit tulkkasin sen niille japaniks ^^ vähänkö hei oon kielitaitonen, se oli ihan kunnon kirje *vitun ylpee*

6/8 (ma, tänään)
Herötyskelloo soi 7.02. Torkku. Torkku, torkku, torkku x3. Mentiin japanin hallinnolliseen keskustaan ja kattoon keisarin paikkaa (jossa on myös nippon budoukan), syötiin sushii jotka kulkee silleen upeesti rullalla sun edessä ja siitä vaan valkkailet mitä haluut vetää ;D sit käveltiin ginzassa sitä katuu jolla on kuulemma yli 1500 ruokapaikkaa, ja josta on olemassa sanonta, että jos siltä kadulta ei löydä jtn, sitä ei varmaankaan ole olemassa. En käyny yhessäkään kaupassa sisällä. En jaksanu, eikä mulla toisaalta ois vaaraakaan ollu. Käveltiin joku 6-7 tuntii putkeen, ja käytiin tookyoo-ekillä. Tällästä. Onpahan toi ylevä alueki nähty ;DD oli kyl hauskaa eikä satanu ^^ Datasin loppupäivän.

Onnittelut jos jaksoit lukea ;> kiitos XD en jaksa tarkistaa tätä tekstiä, toivotaan etten oo sekoillu mtn...
Hanhikorppikotka (Gyps fulvus) Aasiassa ja Etelä-Euroopassa pesivä korppikotkalaji, joka on eksynyt joitakin kertoja myös Suomeen.
Hanhikorppikotkia elää Etelä-Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Aasiassa. Suomessa laji on tavattu kahdeksan kertaa, viimeksi huhtikuussa 2007 yksi lajin yksilö lenteli Kymenlaaksossa, Uudellamaalla ja Etelä-Hämeessä. Sitä ennen hanhikorppikotka on tavattu vuonna 2000 lounaissaaristossa.
Hanhikorppikotkan pituus on noin 95–100 cm ja sen siipien kärkiväli on 230-270 cm. Aikuinen hanhikorppikotka painaa noin seitsemän kiloa. ( OKEI, NO EI IHAN 5 METRII, MUT PIRUN ISO MUUTEN VAAN!)

`elllaatyhhhhhmä minää :DLuonut: `elllaaPerjantai 27.03.2009 00:38

Sovin Markuksen kans et vien sille dvd-levyt ja sit soitan talon pihalt et ovi on lukossa. Markus sano et joo heittää avaimen parvekkeelta et mun pitää mennä talon toiselle puolelle... ----> kierrän taloa, mut ketään ei näy, sit puhelin soi: '' Mikä sul nyt sit kestää?????'' no sit mä vaan et ooon tääl jo! mis sä oot?! nö tääl ikkunas...~~?? No emmä nää sua. Mis koton sä niinku oot? :S Siis mis SÄ olet? OHO ei hitto oon Niinan pihal ~viri viri tööt tööt~... Joo sori sekaannus tuun pian :D Olin sitten väärän talon pihalla... :D päivän naurut :P
« Uudemmat - Vanhemmat »