IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
25.2.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 282 (1.7.2008 alkaen)
Koko
17 jäsentä
Tyttöjä: 15 (89 %)
Poikia: 2 (11 %)
Keski-ikä
26,9 vuotta
Otos: 11 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,9 vuotta

Jäsenet (17)

susQ-Zuna36JaimeeHerstory_sönkkömmmariannesupsukka^BLcMatsu^^LauuraaSatuchpok`sthemeompumirka---[Jonsku]a||y
« Uudemmat - Vanhemmat »

Emihkummilapsemme! <3Luonut: EmihKeskiviikko 27.01.2010 22:14

Jeimys 6-vuotias tyttö Kolumbiasta!
ja
Junior 7-vuotias poika Ugandasta!
<3
Princessin (hihi) innoittamana ja muutenkin jatkaisin tästä Pampersin rokotekampanjasta vielä vähän. Meinattiin miehen kanssa saada kunnon sota pystyyn asiasta muuten toissapäivänä K-kaupassa kun minä halusin ostaa Pamperseja (en pelkästään sen rokotekampanjan takia vaan myös siksi että sopivat Telmalle parhaiten). Tuomo sanoi että tekisi mieli olla ostamatta sen kusetuskampanjan takia. Mähän sit vedin kunnolla palot nokkaan ja rupesin rähjäämään että entäs ne pienten vauvojen rokotteet!!! Tuomo sit vähän rauhoitteli ja ilmoitti että voidaan kerran vuodessa laittaa 10€ johonkin vähän PIENEMPÄÄ katetta ottavaan firmaan joka ajaa saman asian ja tää kuulosti mustakin hyvältä, ostan kyllä Telmalle edelleen Pampersilta vaipat (olipa brändätty tai ei, mutta on ne rehellisesti parempiakin olleet kuin Pirkat nyt kun tyttö on lähtenyt liikkeelle, mitkään halpikset ei jousta piirunvertaa), mutta en sen takia että pitäisin sitä jotenkin sikahienona juttuna että ihmisten hyväntahtoisuuteen vedotaan tollasilla "happy birthday"-mainoksilla (mitä katsoessa muuten mm. allekirjoittanut vollotti 20 minuuttia Niagarana kunnes rakas avomieheni muisti huomauttaa että tiedätkö mitkä katteet noista menee...).

Joten, tästäpä innoittautuneena surffailin tänä aamuna World Visionin nettisivuilla, tai tarkemmin tuolla Lahjaksi lehmä-sivustolla. Laitan tähän linkkiä lahjakaupan tuotteista:

http://www.lahjaksilehma.fi/lahjakauppa

Sieltä löytyy mm. moskiittoverkkoa 3 lapselle 10€ (suojaa malariatartunnalta), äidinmaidonkorviketta 3 kuukaudeksi HIV-positiivisen äidin lapselle Intiaan 15€ (vältetään siis HIV:n tarttumista lapseen), ja esim. turvallinen synnytys HIV-positiiviselle äidille, 50€ joka siis tarkoittaa sitä että HIV:n lapseen tarttumisen riski synnytyksessä minimoidaan.

Näissä mä tykkään siitä että oikeasti tiedän mitä sillä rahalla tehdään, että se ei ole vaan joku puhelinlahjoitus ja sinneppä meni sitten. HS:n Kuukausiliitteessä oli tästä Lahjaksi lehmä-asiasta juttua vuosi pari sitten ja siellä se toimittaja oikeasti seurasi sen lehmän matkaamista Afrikkaan jollekin perheelle. Ja siellä se ammu sitten eleli ja perheellä oli elanto turvattu. Lehmä vaan maksaa sen 400€ tuolla sivustolla joten...

Itse taidan lahjoittaa tämän kuukauden (SURKEAN PIENESTÄ KODINHOIDONTUESTANI ÄRGH) ainakin tuollaisen moskiittoverkon ja äidinmaidonkorviketta HIV-äidille Intiaan!

Ja eikun kaikki osallistumaan ! <:
« Uudemmat - Vanhemmat »