IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
25.2.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 939 (1.7.2008 alkaen)
Koko
32 jäsentä
Tyttöjä: 5 (16 %)
Poikia: 27 (84 %)
Keski-ikä
28,2 vuotta
Otos: 23 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,6 vuotta
Ylläpitäjä
stewman

Jäsenet (32)

Anni-moistobe-andrewhEquilanFlettiibluDiThornserpentPaladinFuryMysseTrephakiapinahyytelönaamaMijimeAnamasatumppi`Levosin
« Uudemmat - Vanhemmat »


“There’s funny, then there’s Jimmy Carr.”

Jimmy Carr – tuttu telkkarista. En olisi uskonut näkemieni QI-jaksojen perusteella, miten räävitön ja ilkeä koomikko Jimmy Carr onkaan. Toki, hän on osoittanut olevansa älykäs ja improvisoi ohjelmassa mainiosti, mutta tätä en osannut odottaa.

Jimmy Carr on verbaalitaituri, ja yksi tämän hetken nerokkaimpia koomikoita. Se näkyy jo keikan aloittavassa rykelmässä nopeita leukoja. Siinä, missä Tim Vinen kertomat pikapuujalat herättävät lähinnä myötähäpeää, Jimmy Carr saa aikaan yleisössä sen parhaan mahdollisen “tiedän, että tälle ei saisi nauraa, mutta…” -reaktion. Hyvin suuri osa materiaalista perustuu tällaiseen tasapainotteluun. Sanon “tasapainotteluun”, mutta Carrille soveliaisuuden raja on kaukana horisontissa. Ja siksi hän onkin niin loistava. Koomikko, joka huokuu itsevarmuutta ja seisoo sanojensa takana saa sanoa mitä tahansa, eikä kukaan loukkaannu. Tämä tyylitelty välinpitämättömyys toi minulle mieleen Bill Hicksin sekä Ricky Gervaisin. Carr tiedostaa roolinsa, ja olettaa yleisön tietävän sen myös. Hänen juttunsa ovat saastaa, ja siksi yleisö rakastaa niitä.

Kaikista tähän mennessä arvostelemistani stand up-koomikoista Jimmy Carr on ehdottomasti loistavin käsittelemään yleisöä. Hän ei pelkää “hecklereitä” vaan kutsuu heitä luokseen. Toisin kuin esimerkiksi verraten kiltti Dara Ó Briain, Carr loukkaa liki jokaista kommentoijaa, ja vääntää julman vitsin kenestä tahansa. Hän käyttää tätä häikäilemättömästi hyväksi, ja omistaa kokonaisia osuuksia yleisön kanssa juttelulle. “Uudet versiot vanhoista vitseistä”, “improvisaatio” ja yleisökysymykset ovat keikan parhaimmistoa.

Yksi kohokohta on jazz-bändin ilmestyminen lavalle. Soiton ja savukoneen säestämänä aikana Jimmy pohtii muun muassa “tulevatko homoseksuaalit ulos kaapista, koska he pelkäävät luurankoja?”. Mietelmien jälkeen show rullaa loppuun asti omalla painollaan, eivätkä jutut missään vaiheessa tunnu junnaavan paikallaan. Keikka on loistavasti rytmitetty annos ilkeää huumoria, ja sen päättävä häiritsevän likainen vitsi kruunaa kokemuksen.

Tämän vuoden aikana tutustumistani koomikoista Jimmy Carr on toistaiseksi paras, yllätyksellisin ja julmin. Suosittelen mitä lämpimimmin tutustumaan hänen materiaaliinsa esimerkiksi YouTubesta löytyvien Live At The Apollo -pätkien kautta. Tämä tietenkin, mikäli olet yli kahdeksantoista vuotta, etkä ole luonteeltasi “päivi räsänen”.

JuuhaNo repsLuonut: JuuhaSunnuntai 18.04.2010 02:01

Juhhì sanoo:
*ho
*joku britti äpyli tutkii et oisko nykysen paavin pidättämiselle juridisia perusteita
*se ois siistii
*paavi istuu lopun ikänsä vähän toisenlaisessa vankilassa
*tai todennäkösesti ei istu
Miqu sanoo:
*ni
Juhhì sanoo:
*varmasti joku pitää huolen siitä et se on polvillaan koko ajan
*ja rukoilee
*if you know what i mean ;D
Miqu sanoo:
*xD haha

Jimmy Carr vapise! Olen keksinyt mahdollisesti huonomman vitsin kuin sinä!

KoGe-jimmy carr is the man yo!Luonut: KoGe-Lauantai 13.03.2010 21:54

parane pian-kortti:
in the front: "GET WELL SOON"
inside the card: "... or your wife will look for elsewhere"

::D:D:D

toerni_NEMESIS WANTED !Luonut: toerni_Tiistai 18.11.2008 02:26

" i'm 5" 10, into kayaking, books and conversation by day,
justice, honor and vengeance by night.
seeking arch-enemy, possibly crimelord or deformed megalomaniac. "

http://www.youtube.com/watch?v=XEc3R6TXSVA

i'm lovin' it. <3
« Uudemmat - Vanhemmat »