IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
18.3.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 001 (1.7.2008 alkaen)
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 3 (75 %)
Poikia: 1 (25 %)
Keski-ikä
27,1 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,7 vuotta
Ylläpitäjä
RemyFlame

Jäsenet (4)

robodogspokhamppu^Emietheflower
« Uudemmat - Vanhemmat »

Emiola09KauneudestaLuonut: Emiola09Maanantai 06.07.2009 19:30

kaikki ollaan universaalisti kauniita. en tarkoita että jokainen toteuttaisi ympäri maailmaa pätevää kauneusihannetta, vaan että olemme kauniita ollessamme osa universumia.

en tiedä viittaako meistä jokainen johonkin toiseen kauneuteen täällä maailmankaikkeudessa. olemme ainutlaatuisia, mutta minä voin puhua rakastetuistani jäänkaltaisena, sieluna, kehäkukkana ja lentokoneena. joku on ehkä kirahvi.

rakastetut! niitä varten kai olemme kauniita, jotta niitä olisi ja jotta ne voisivat nauttia meistä, kenties luonteemme hienouksista ja karkeuksista tai kehon kaarista, ja kutsua meitä nimillä jotka tekevät meistä tähtiä taivaalle, hyvin ikuisentuntuisesti tuikkivia. hyvin yksinkertaisesti pyhiä.

rakastetut! toivon kaikille paljon hyviä heiloja ja ystäviä, mutta jokainen on kuitenkin ensisijaisesti itseään varten kaunis. meillä on keho jotta voisimme ajatella, liikkua ja tuntea maailmaa, juosta riemussa ja saada orgasmin. mielestäni on kohtuullista haluta kunnioittaa sellaista laitetta joka on kykenevä tuottamaan niin paljon nautintoa ja tuskaakin. se voi tuntua maailman vaikeimmalta hommalta, mutta kuitenkin jokainen kuutiosenttimetri lihaa ja jokainen sieltä nouseva karva on sinun ja pyhä.
http://radio.olotila.net/cms/radio-tietoiseen

~*^´ Radio Tietoiseen` ^*~

Kuunneltavissa nyt yhdeksän lähetystä, sekalaisin aihein ja vierain.

Suosittelen kaikille.
« Uudemmat - Vanhemmat »