IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
6.5.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 583 (1.7.2008 alkaen)
Koko
32 jäsentä
Tyttöjä: 18 (57 %)
Poikia: 14 (43 %)
Keski-ikä
28,6 vuotta
Otos: 20 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,6 vuotta

Jäsenet (32)

Protegesaaraa]AsteriaMagickSandrassssreksu2000V1LL4Erno86Miky`EnttuTi-Ti-UuuMerzeIsYouOkayIsYouMapenEija-74Limbbuh-MusaMan-
« Uudemmat - Vanhemmat »

MickeMANGUSTI_Luonut: MickeMANGUSTILauantai 04.12.2010 18:39

hv mä oon vittu mansikallekki nykyää allergine -______-
uuh aah oh my gawd tajuutteko että henna melkeen 21 v söi just elämänsä ensimmäisen juustovoileivän ja on pilvellä numero yheksän atm syystä että olo on vieläkin mainio eikä vähääkään kuoleva 8)



... siis jos joku ei tiedä ni oon mega-allerginen kaikelle enkä oo siis ikinä voinut syödä juustoa tai mitään muita maitotuotteita ja se et näköjään pystyn syömään juustoa sulaneessa muodossa on mulle aika pähee juttu.

V1LL4AhistaaLuonut: V1LL4Sunnuntai 25.07.2010 19:59

No voi hemputti kun taas ahistaa ja aivastelenki varmaa 4 kertaa minuutissa!! Ja silmät ja huulet ihan turvoksissa, vissiin joku mokannut ruoanlaitossa... Pikkuveljel menee sentäs paremmi, se ei oo enää ihan laikukas eikä sillä ees oo siitepöly- tai ruoka-aineallergioita tai ylipäätänsä mitään muuta kun se atooppinen ihottuma.

Voi helvetti mä oon kade sille!!!!!!!!!!!!

Bing-Luonut: BingKeskiviikko 16.12.2009 12:53

yhyyy, kipeekipeekipee. :(
haluan vaan kotiin, taino oikeestaan Turkuun, kömpii omaan sänkyyn ja oman peiton alle ja painaa pää omaan tyynyyn ! :(

ja oikeesti ku en ees oo kipee ku se johtuu vaa siit et oon Tanjalla
ja tääl on kanei ja mä oon kai allerginen kaneille :(
koska allergia lääkkeistä ei ollu enää viime vuonna mitään apua. (oon syönyt samoja lääkkeitä 10vuotta ja nyt yhtäkkiä ne ei auttanu enää) Ja ku oli nuhaa ja ihottumaa, mahakipuu, keuhkokipuu jne jne :s
Noh, sain uudet lääkkeet (ennen oli kaks eri lääkettä, nyt viis) ja multa otettiin pari verikoetta että selviäis jos mun joku allergia olis pahentunu.

Tulokset tuli maanantaina ja selvis, että niitähän on tullu vaan lisää!
- Allergiat jotka todettu lapsena: Eläimet (pahimpana lehmä, kissa ja hevonen), Siitepölyt, Huonepöly, Kiivi +jotkut muut sitrushedelmät ja muutamat mausteet(pippuri) JA laktoosi-intoleranssi
-Allergiat nyt: Eläimet (lehmää ei enää ollenkaan ja koira tullu lisäks!!!), Siitepölyt, Huonepöly, Kiivi +jotkut muut sitrushedelmät ja muutamat mausteet(pippuri) ja laktoosi-intoleranssi
PLUS VIELÄ UUSINA RUOKA-AINE ALLERGIOINA: vehnä- muna- soija- ja maitoallergiat!!

Siis käsittämätöntä. Enää en siis saa EDES mun rakasta hyla maitoo tai mitää laktoositont ruokaa vaa kaiken oltava maidotonta :s
Ja eilen ku käytiin kaupassa nii huomattiin et kaikissa gluteenittomissa makarooneissa ja spageteissa on soijajauhetta!!! Eli hyvästi nuudelit ja pastat. Siis voiko huonommin enää käydä (joojoo,tiiän et voi mut :<)
Citymarketin kokosesta kaupasta löyty tasan KAKSI ruisleipää jossai ei ollu vehnäjauhetta!! Siis kaks, mitä ihmettä :o
Tosi ihmeellistä on myös se että koira on ilmestyny listalle ja allergia-aste yhestä kolmeen on 2, ja silti Brunosta ei tuu mitään oireita. Onneks!

JA TÄÄ KAIKKI TODELLAKIN VAIKUTTAA AIVAN USKOMATTOMALTA, KOSKA ALLERGIAT YLEENSÄ HÄVIÄÄ AIKUISTUESSA...NIITÄ ON MELKEIN KAIKILLA LAPSILLA JA ETENKI VAUVOILLA MUT SIT KU VANHENEE NIITTEN PITÄIS KADOTA. MULLE VAAN TULEE LISÄÄ.

Alkaa pikkuhiljaa jo hieman mietityttää et mitä mä seuraavan 20 vuoden päästä enää pystynkään syömään..


Niin joo, olinhan mä siellä saksassakin, mut en jaksa nyt rupee selittää koko reissuu joten jos jotain muka kiinnostaa nii olkoon yhteydes..

ANNAMONNi:cLuonut: ANNAMONNiTiistai 16.12.2008 21:09

Haluan kissan.
« Uudemmat - Vanhemmat »