IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
2.6.2006
Tilastot
Käyntejä: 2994 (1.7.2008 alkaen)
Koko
30 jäsentä
Tyttöjä: 10 (34 %)
Poikia: 20 (66 %)
Keski-ikä
36,6 vuotta
Otos: 22 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,4 vuotta

Jäsenet (30)

psykkisZaukkoo-Rinka-vegetariao-tipuliini-minskinaattordecod_juho__makk^qreizerte1967saijausue83cashmoneyKapthorkalle_84
« Uudemmat - Vanhemmat »

KAHJONÄÄTÄwhat's the problem?Luonut: KAHJONÄÄTÄTiistai 27.08.2013 00:01

Läheisimmät ystävät ovat pysyneet rinnallani, mutta on niitäkin, joita muuttumiseni ärsyttää. Olen huomannut, että varsinkin juomattomuuteni on joillekin ongelma. Olen kuulemma tylsä, kun en juo.

herbie2v raittiina!Luonut: herbieKeskiviikko 06.05.2009 18:16

Tässä kuussa tuli täyteen 2v raittiina. Pitkään se kestikin oivaltaa, ettei alkoholi sovi minulle. Runsas käyttö voi aiheuttaa mm. masennusta. Antabus saa minun puolesta mennä vielä muutaman vuoden, etten vahingossakaan juo.

herbieraittiina olo kannattaa!Luonut: herbieSunnuntai 01.02.2009 16:16

Pian ollu raittiina 2v ja se on hieno saavutus! Ilman viinaakin voi olla hauskaa! Ja viinan myötä monia sairauksia voi tulla runsaasti käytettynä kuten masennusta ja/tai näköharhoja - tuo siis todella runsaan käytön seurausta tai miksei lievemmän, viitaten masennukseen. Joitakin ihmisiä alkoholi muuttaa "aivan toiseksi" ihmiseksi - ei aina ole "vain kivaa" olla kännis, koska joistakin ihmisistä voi tulla agressiivisia ja väkivaltaisia.

Minulla kesti usean vuoden huomata ettei viina ole MUN JUTTU! Antabus menny apuna usean vuoden - tarkotus koko loppu elämä ilman viinaa.
että miks ihmeessä tarvii lähtee ryyppää jouluaattona,eiko voi olla yhtä päivää ilman viinaa ja olla vaan perheen kesken ja rauhottua?en tajua..
sit oon sitä miettinyt tässä ko oon pakkaillut et ku jotkut yksinhuoltajat siitä paasaa kun ei saa tehdä mitään rauhassa,etttä kun kukaan ei auta et saisi siivota rauhassa tms tms.et iteppä kaikki on lapset hankkinut ja moni tiennyt viellä et jää yksinhuoltajaks alusta lähtien.ei mua oo kukaan ollut auttamassa kun oon tässä tän viikon pakannut tms tms ja perjantaina tarvii thä loppusiivouskin kun pojat on tässä,enkä mä olen edes ajatellut että joku kun nyt ottais pojat et sais jtn aikaan,koska tien ettei kukaan ota niitä ja saan ne pakattua vaikka pojat tossa onkin.ei sitä kaikkee tarvi tehä sillo ko muksut on hereillä.tuntuu vaan et jotkut on ihan peukalokeskellä kämmentä.toivottavasti sellaset jotka nyt jo valittaa yhden lapsen aikana kun on yh ettei saa mitää aikaseks eikä kukaan ota lasta niin ei hankkis sit toistakaan saati kolmatta koska silloin on viellä vaikeempi saada lapsenvahtia,tiedän sen kokemuksella tai sit lapset tarvii viedä eripaikkoihin hoitoon.ite oon kyllä aika hyvin saanut molemmille samanhoitajan,kerran tai kaks on ollut 1½vuoden aikana sillee et oon poijat vienyt eripaikkoihin hoitoon ja seki ollu sillee et jos ollu koko vkl vapaa.

mulla ei oo muuten YHTÄÄN joulunen olo.no ei varmaan ko ulkona mustaa ja kämppä attentaatin jäljilä ko pussei joka paikka täynnä :D:D:D
« Uudemmat - Vanhemmat »