IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
28.6.2006
Tilastot
Käyntejä: 560 (1.7.2008 alkaen)
Koko
7 jäsentä
Tyttöjä: 2 (29 %)
Poikia: 5 (71 %)
Keski-ikä
30,2 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,3 vuotta
Ylläpitäjä
HELLERVO

Jäsenet (7)

O-Jse__jossu_henry-s^MR^agcoHELLERVOppiia|
« Uudemmat - Vanhemmat »

HeLGa][Ei aihetta]Luonut: HeLGa]Sunnuntai 13.07.2008 20:05

jooo tais olla kivat tangomarkkinat mulla. 8)
meni vissii juamat vähä jalkoihi ja anne on pitäny mua pystys että näin. :DD

hesen portailla:
"haittaaks sua jos anne kävelee tästä?" :DD tilaa kyllä olis ollu mutta ei. :DD

^Micaize^TangoT<3Luonut: ^Micaize^Sunnuntai 13.07.2008 16:52

Tuli sit vk:n loppu tankooltua oikeen olan takaa ;)

perjantaina oltii flikkojen kaas sjoel:) mentiin vaan suoraa baariin,ku oli niin häjy keli. koko matkan sinne mennes tuli vettä ja salamootti. ajoon sjoelle. Janna tuli sieltä messiin sit ja lupas ajaa kotio. :)
rupesin siis ottaan kaas meritan ja katjan kaas.:) Duunis oltii koko ilta. näkyi tuttujaki illan aikana ja löyty uusia tuttuja<3 :) hihii;) Ilta oli loistava! kunnes sattui pieni kömmähdys >:( mut ei se sitä iltaa siltikää kokonaan pilannu! :))
Aamulla puol 7 aikaa oon ollu kotona. :D siin söin "aamupalaa" (mistähän tuo nimi tulee, aika ovela ku rupee miettiin.. Hmm.. "pala" ) ku porukat heräs navettaa xD

Koko päivän sit nukuun ja illalla lähin taas sjoelle. tosin menin elokuvihin. :) otin pari "kuokkijaa" joukoon. :) tuli sit nyt käppäältyä siä alueellaki jotaa. porukkaa oli aiva kiitettävästi! ja tuttujakin näky. :) ^^ WANTED oltiin kattomas. oli ihan hyvä. siin mentii kyl korkeelta ja kovaa, kuten Antti sanoo,mut aiva ok. Son semmonen et pitääs uuresta kattua, vois tajuta viä paremmin. voisin kyl kattuakki! :)

Nyt sit pitääs lähtiä Helsinkiin. meikää ei näy tääl sit pariin päiwään. tiistaina vissiin vasta tullahan. en ees tiijä :D Jot jos on asiaa nii telefuuni on keksitty! :)
« Uudemmat - Vanhemmat »