IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
30.6.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 678 (1.7.2008 alkaen)
Koko
15 jäsentä
Tyttöjä: 7 (47 %)
Poikia: 8 (53 %)
Keski-ikä
21,2 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 17,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,1 vuotta

Jäsenet (15)

CekkonenLady_FortuneIke__14^|Maggot|^EffyBloodyMary_HuorackDismemberMeViltsu]-
« Uudemmat - Vanhemmat »
omfg i look like a fucking pandabear.

kivasti ollaan taas simmut ristisä valavottu ja ahisteltu ja telottu käsi ja jalakoja ja joka paikkaa, ja koska sain jonkuiha sikajärkyttävän levottomatjalatjakäjetjakaikki, vääntelehin vaa kö hulluja itkin ja ni mikanisä toi mulle viinnaa ja jonku lääkkeen apteekista joka on levottommii systeemeihi, vaa auttoha se et jotenni rauhottu paikat se vaa emmie oo saanu siltikkää nukuttua.

ehkä vartin yhesä välisä ja heräsin nii hirveesee ahinaa et hakkasin nyrkkejä seinään, kiljuin tyynyyn ja potkin sänkyä kupahanen 4vee kakara, nii ja sain vitunmoinenpaniikkikohtauksenki iha hirveen sellase ja aattelin etnyt sekospää viimese kerra ja sitte menin nii vetkulaksi että makkoilin vaa sängysä ties kui monia tunteja kunnes jaksoin mennä suihkun lattaille itkee ja vollottaa kumielipuoliku ja keittiin kahavia ja keittiin mikropuurot. ei jeesus, eiiiiii jeeeeeeesus voi muuta sanoa.
ja hiipphhhheeeei...

nyt taas joku ihme säätäminen päälläns, illaks jottai kiwwwwwaa tääs... toivonmukkaa.

vaa voi yhyy kö on polovet ja käjet iha yyberpaska. mika sano et kö olliin kaatunu ni se oli näyttäny siltäkö oisin juossu ja vauhisa koittanu ottaa kenkiä ja sitte vilahtanu vaa joku takkuakasa ja yks ollu turvallee asfaltissa. :D LOOOL. ei naurattanu sillo. o__o

vaa jeeijjjee... jännikä kyittää.

ttiiagrau`<3Luonut: ttiiagrau`Torstai 22.04.2010 19:26

ELI tänää oltii tiiankaa pelaas tennistä<3
eka se oli semmost pelkkää huitomist ja lopus sit pelattii ja voitoist sit ei puhuta eikä pisteist xD
ja sit ekaks ku oltii pelattu pari palloo nii huitasin itteeni mailal sääree :''D aijj
ja sit myöhemmi vahingos päähä
ja sit lopuks selkää :'D

mul on paljon opittavaa viel niist kentän rajoist :'D aina se oli iha pikkasen yli :'D
ja tiia vois opetella lyömää verkon yli x'D
joo..................

Enkelitomuhihhh ♥Luonut: EnkelitomuPerjantai 26.02.2010 03:44

ihan onnessaa sistustaa ja siivuaa keskellä yötä kämppää, loll vessa on pinkki... :DD ja kultipöö vielä enemmä hymypersiis hakkaa äksboksiaan.. :D
hullu perhe ollaan . . :)
mutta on nättiä.. ja huippua ku pikkupetteri tulis viikonlopuks yökyllää. :) ♥ voijjaa oikkee urakalla sitte juhulia ku jäi nytte sitte nämä mestassa käymisekki myöhemmälle...

olen iloinen <3

paitsi et siirtelin tota isoo sohvaa ja teloin kaks sormee ja toisesta lähtee vissii kynsi ja toisesta tulee rutkasti blood. :<< vittuku oon tohelo.

mikaki ihmettelee miten voin hajottaa itteeni oikeestaa joka päivä jotenki. ihmettelen itsekkin toisinaan samaa.... :D :)
ai helvetti muuten.... oltiin eilen tutustumassa yläasteelle ja mitä teloin itteni heti ekan tunnin aikana.
se ei ollu kauheen kivaa ku kaikki nauro ku mä itkin ku sattu niin paljon... mulla siis nyrjähti nilkka... mä en ees oo ihan varma mitä tapahtu o.o mä vaan astuin jotenki väärin, kuulu nilkasta hirvee rusahus ja seuraavaks mä huomasinki makaavani selälläni ssiinä portailla ja nilkka sattu ihan tajuttomasti... no onneks tukarit autto mua ja se yks ope... äww tahtoo jo yläasteelle mut mulla jai traumat niistä portaista... ewww... mä aina onnistun telomaan itteni :'DDD ne tukarit oli kyl ihania<3 ne autto mut sit ruokailuunki :'DDD eilen ku joutusin kävelee kotio ku kukaan ei voinu tulla hakee mua koulusta ni soitin isälle(taino... se soitti heti mun hälärin jälkeen mulle) ja angstasin sille ku jalka sattu ja näin :'D ja heti kotio päästyäni menin vaan omaan huoneeseen ja aloin itkee... sit äiti käski mut nukkumaan et mun jalka pysyis levossa :'DD nukuin seittämään asti... ja päätin heti koulusta tullessani et mä en mene kouluun tänää niinku en mennykkään x)
...kö pittää ittiä teloa tuolilla. En oo vissiin saanu tarpeeksi väkivaltaa kun pitää omin neuvoin sitä harjoittaa.
« Uudemmat - Vanhemmat »