IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
16.8.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 174 (1.7.2008 alkaen)
Koko
10 jäsentä
Tyttöjä: 2 (20 %)
Poikia: 8 (80 %)
Keski-ikä
23,2 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 24,0 vuotta

Jäsenet (10)

Juha_MjxnnaInu-ChanTreeHuggerPatis`Heikz|waw|tr00vauhtihirmuRokkapilly
« Uudemmat - Vanhemmat »

huorapoikaeeeeeeiLuonut: huorapoikaPerjantai 03.12.2010 00:25

tuolt vaa kuulu Billy Ray Cyrus, joku kattoo Hannah Montanaa XD
Miley Cyrus/Hannah Montana
Katselin tässä huvikseni tuon ensi kuussa teattereihin tulevan Hannah Montana elokuvan. Joten kirjoitampa tänne muutamia mietteitä.
Miley Cyrus on mielestäni uskomattoman suloisen näköinen tyttö. Tho kyseessähän on hollywoodho, Smiley. Jossei tiedossa olisi kaikki Mileyn Hannah Montana (tv-sarja) kiukkuilut ja poika (ja mies) -seikkailut, niin Miley olisi nimenomaan suloinen. Ja kyllähän tuon ymmärtää, miksi Cyrus on palkintonsa ja kunnian osoituksensa saanut.
Itse elokuva ei ollut mikään 'breathtaking'. Itseasiassa aika kliseinen, huonosti näytelty ja tylsä. Välllä tuntui, kuin juoni olisi liikkunut liian nopeasti, ja että katsojille olisi näytetty kaikkea. Elokuva olikin pidennetty Hannah Montana jakso. Jaksona olisi voinut toimia, mutta leffana riman alitus. Viimeisessä kohtauksessa jo about huusin täällä kotona, Hannahia ottamaan sen peruukin päästään, mutta eihän tuossa mitään ihmeellistä sitten käynytkään.
Jos jotain positiivista pitäisi sanoa elokuvasta, niin olen aina rakastanut ja tulen varmaan vielä rakastamaankin Mileyn ääntä ja musiikkia. Hannah Montanan soundtrackit ovat älyttömiä. Ja niin oli elokuvassakin onnistuttu musiikissa ja varsinkin Mileyn Mileynä laulamat biisit olivat mahtavia. Eli vaikkette menisikään elokuvaa katsomaan, niin tsekatkaa ihmeessä tuo soundtrack.

+ Miley Cyrus - Hoedown Throwdown (elokuvanmukaansa tempaavin biisi)
+ Vanessa Williams, leffan piristys.
+ Hannah Montana diivailu leffan alussa. Varsinkin Tyra Banksin kanssa taistelu.

- Billy Ray Cyrus, pitikö sen paskaa musaa tunkea tähänkin elokuvaan? KUKAAN EI HALUA OSTAA SUN LEVYJÄ, YMMÄRRÄ LOPETTAA AJOISSA.
- Miley Cyrus, huonosti näytelty, ei yhtään tunnetta mukana.
- Ylipäätänsä jos elokuvan ideana on, että Miley löytää itsensä Tenneseessä, niin näyttäkää sitä sitten vähän, keskittyi ei mihinkään.
- Se tsäbä joka esitti toimittajaa, josse olisi aito toimittaja niin se olisi paljastanut Hannahin henkilöllisyyden. Muutenki typerä.

Kokonaisuudessaan huono leffa.

Heikz<33Luonut: HeikzKeskiviikko 04.02.2009 20:28

« Uudemmat - Vanhemmat »