IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
11.9.2006
Tilastot
Käyntejä: 990 (1.7.2008 alkaen)
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 3 (75 %)
Poikia: 1 (25 %)
Keski-ikä
28,3 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,9 vuotta
Ylläpitäjä
Jerry`

Jäsenet (4)

dgrLellu}catti`
« Uudemmat - Vanhemmat »

ErQKaktuksetLuonut: ErQSunnuntai 25.11.2012 16:41

Viime marraskuussa jonkinlainen "kaktuskärpänen" vissiin puri minua, ja innostuin hankkimaan huoneeseeni kaktuksen... ja sitten toisen, kolmannen ja pari lisää.

Kaktukset ovat viehättäviä kasveja - aluksikaan ne eivät tarvitse liikaa hoitoa, vaan silloin tällöin tapahtuva kastelu riittää. (Toisaalta joudun silti riehumaan kastelukannun kanssa usein, sillä kiinanruusuni on kova vesisyöppö)



Ehkä kaktukset sopivat minulle siksi, että muistutan itsekin niitä - oon kuiva ja piikikäs! ^^

Pikkuiseni lähtevät tänään lepokaudelle tuulikaappiin, jossa ne (toivottavasti) kestävät talven ajan ilman kummoisia ongelmia.

Oon monesti miettinyt, mikäköhän mulla oli mielessä tätä yhtä ostaessa xD

Setha[Ei aihetta]Luonut: SethaPerjantai 26.02.2010 17:28

Uhuuu loma alkooiii =)) ja hei vähä tänää oli kivaa koulus ku aa topii<3 ja sitte kaktus kisa oli ja vähä oltii parhaita vaik ei voitettukkaa 8DD siiss ööö.. turtisel on iha helvetinmoine haba!! en tajuu D: ku siis oltii marian kaa siin pulkas ja se veti nii sitte siin meni vissii vaa jotai 10 sekunttii ku oltii jo siel toises pääs D8 ja sitte se solmu oli ihana<3 kaikki vaa lähti juoksee olin sillee mitö joko nyt jo ja sitte kokoaja joku töni ja sitte maria astu päälle ja sitte ku kaaduttii lopuks nii mun pipo tippu ja nauroin IHA KOKOAJA ku kaikki kaatu melkee päälle 8DD ja sitte huui ku juostii siit ala-asteen kentält nii JUST PAKSUIMMAST LUMIHANGEST !! sitte juostii siel polvia myöte ja sitte oltii iha märkiä :DD ja sitteee kässänluokas oltii hirsipuuta ja EEMELI ON PARAS, sitte ku se musiikki rupes soimaa keskusradios nii sitte eemeli katto sitä radiota sillee =O ilmeel, ja just sellane oli piirretty siihe taululle, yhdennäköisyys oli päätähuimaavaa!! oli oikeesti ihann parastaa!!! 8DD

hannnaa-rakastan mun kaktustaLuonut: hannnaa-Torstai 14.05.2009 00:42

&lt;sydän&gt;
« Uudemmat - Vanhemmat »