IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
14.9.2006
Tilastot
Käyntejä: 373 (1.7.2008 alkaen)
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 2 (34 %)
Poikia: 4 (66 %)
Keski-ikä
23,4 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,3 vuotta
Ylläpitäjä
semismi

Jäsenet (6)

^^Seeman^^SirkuslutkaJosba^^`MamiElt_su^^
« Uudemmat - Vanhemmat »

loormaaSE ON LOPPU NYTLuonut: loormaaMaanantai 18.05.2009 23:35

SE ON JUMALAUTA LOPPU NYT !!!
eii vittu, kaikki tää yheksän vuoden uurastus on nyt lopullisesti finito ! EI TARTTE LUKEA ENÄÄ YHTEENKÄÄ pakollisee kokeesee eikä välttämättä kesän jälkee mennä mihkää jossei huvita. Must tuntuu, et vähä pakko ois huvittaa mut iha sma, se on 8 melko chilliä koulupäivää enää tätä peruskoulupaskaa jäljellä!! No okei, eihä tää nyt iha paskaa ole. Kaikille ei ole tätä(kään) oikeutta suotu.
Ja pakko myöntää, onha sitä tullu tutustuttua iha mielenkiintosiin tyyppeihin mut ehkä muistelen tätä koko tsydeemiä sit ehkä viikon pääst sunnuntain EHKÄ jos pygeen. VÄHÄX RENTOOO.
ihkuu joo ja iha vitusti tehtävää. Pitäs maksaa agi vaikken oo varma ees haluunko jatkaa. Tiiän et Ronja rupee möksää ku kerron mut ei se oo kivaa kummallekaa ku meen sinne aina iha v*ttuuntuneena aukoo Tapsalle päätä(okei, SE aukoo useimmiten ekana mulle). Voin kertoo et Tapsa on yks mun koutseista eli valkuista mut tiiän et se järkyttyy. Se järkyttyy nii vitun pahasti mut okei onha agiski ollu tosi mahtavaa ja päässy tutustuu nii loistotyyppeihi ettei. Ja eikä se siihe lopu, kylhä mut silti kutsutaa kaikkii partyihi ainaki Tomppa(yhen simo-koiran omistaja) ni lupas mulle elinikäsen pääsyn sen SM-kisojen jatkoille ! Etjoo sit pitäs tehä iskän lahja valmiiks mut s eon ehkä hienointa mitä ollaa veljien kaa saatu ikin aikaa. Se on SPEKTAAKKELI. Se on niiv itun magee etten ees usko itekkää. Oijjoi.
Ja ainii, kiitti ne peto-oravat jotka euroviiisuja uhmaten kokoontu ala-harjulaan. Oli mainioo ja kelasin et vois mennä nyt vaik vähä potkii moi.

imkaWUHUUUUUHUUHUHUHUHHUHUUH =))))))Luonut: imkaPerjantai 20.03.2009 15:05

olipas hauskaa taas koulussa.
:D
harmi harmi harmii ku päästii aikasemmi kotii ! : D

ja puhe meni tosi hyvi ja sitte se 'työhaastatteluki' ihan ok. (;
oon superylpee itestäni. =)

ja kolmen päivän vkl. ♥ kelpaa !

ps. katti alistuu mun tahtoon:

i: lyö omaa päätäs
k: okei ! :)

i: katti tuo mulle tuoli
k: okei ! :)

i: anna toi kynä mulle
k: no en varmasti anna !
i: jaa no ei sitte
k: no ota ny sitte !
« Uudemmat - Vanhemmat »