IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
22.9.2006
Tilastot
Käyntejä: 889 (1.7.2008 alkaen)
Koko
10 jäsentä
Tyttöjä: 9 (90 %)
Poikia: 1 (10 %)
Keski-ikä
26,2 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,2 vuotta

Jäsenet (10)

nuutu83satumoi-K^Elluliini^NiwliogJaakko-Terppajem-miIlma-ri
« Uudemmat - Vanhemmat »
Milloin sukupolvien välinen kuilu tuli vastaan?

Tietotekniikkajätti IBM maalailee uskomattomia tulevaisuuden kuvia. Yhtiön mukaan pystymme jopa viiden vuoden sisällä ohjaamaan laitteita ajatuksillamme. IBM:n mukaan aivomme saattavat tulevaisuudessa olla synkronoituina laitteisiin, esimerkiksi jos käyttäjä haluaa ohjata osoitinta tietokoneen näytöllä, se onnistuu vain ajattelemalla. Myös soittaminen toimii ajatuksen voimalla.

Tekniikka on edistynyt valtavin harppauksin vain viimeisen 15 vuoden aikana. Jos nyt näyttäisimme kosketusnäytöllistä älypuhelinta vuoden 2001 -henkilölle, olisi tämä ihmeissään. Useat vanhemmat henkilöt ovatkin pudonneet kärryiltä, kun eivät ehkä ole kiinnostuneita siitä, miten puhelin, tietokone, netti ynnä muut kehittyvät.

Milloi sinä olet kohdannut sukupolvien välisen kuilun? Onko mummosi ollut ihmeissään tablettikoneestasi? Onko isäsi ihmetellyt automaattipinsettejäsi? Onko isotäti ihmetellyt kaupan eksoottisia hedelmiä? Oletko itse hämmästynyt pelistä, jota naapurin pikkupoika pelaa? Mitä muuta? Kerro meille!

Vastaa Aamun kysymykseen tähän blogiin, sähköpostilla ylex.aamu(a)yle.fi, tekstiviestillä 17176 (0,40€/viesti) tai soittamalla studioon 09 148 2822.

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.

anqqaHelppoa kuin lapsen lyöminen.Luonut: anqqaTiistai 25.10.2011 22:21

Nice.

90v isoäidillä käyny nyt jonkun aikaa siivoja kun ei oikein itse pysty enää isoa jyrkkäportaista omakotitaloa siivoilemaan. Eka siivooja tuli niin kännissä paikalle että kaatu pyörällä pihalle ja kontanen imuroi, toinen oli ihan hyvä mutta kun joutui saikulle niin seuraava oliki sitte siivonnu myös kaikki vähäiset ja tunnearvokkaat kultakorut - kävi ilmi muutama viikko myöhemmin kun poliisi soitti ja kyseli onko tämmönen kaveri käyny siivoamassa -.-

Saapa nähdä saako koskaan mun isoisän isän vihkisormusta yms takas, eiköhän ne oo jo myyty jolleki lukuisista MYY KULTASI -puljulle.. huoh.

SUIKKILOVE.Luonut: SUIKKILOVESunnuntai 11.04.2010 23:45

♥OLIKOEESPARASVIIKONLOPPU!?♥

[Tinga]Mummu ja pappa <3<3<3Luonut: [Tinga]Tiistai 14.07.2009 17:37

Olin aamul eka ihan vityn väsyny, ku olin valvonu johonki kolmeen yöllä ja sit yheksältä pärähti Guren soimaan ja piti herätä, et ehin "aikasin aamusta" mummulle ja papalle. Noooo.. että mä ensinnäki pääsin tupakalle -> suihkuun -> laittaa hiuksia, ni siinä jo meni aikaa, mut kerkesin kuitenki ennen yhtätoista niille. Sit siel leikkasin mummun kynnet, juoruttii suvun asiat läpi (xDD<3<3), tehtii ruokaa, syötiin ja vetelin marjakiisseliä. Sit kello oliki jo vähä yli 12 ja mä rupesin mumisemaan kotiin menemisestä. Mummu tuli siihen mun viereen ja kuiskas:
"Tuleppas täällä käymään"
Olin ihan... öö okei joo mitä ny? Sit se rupes mutisemaan jotai lompakosta ja etti ja etti sitä varmaa 15 minuuttii, sit yhtäkkii se nykäs mut sinne vierashuoneen puolelle ja lätkäs 50€ käteen.
"No ku sulla ne syntymäpäivätki on kohta. En minä muille lapsille (broidille+mun serkuille) oo mitään antanu, mut eihän siitä tartte nyt papalle tai muille kertoa...?"

ISOIN SYDÄN IKINÄ!! <3
Oon ehk aika karu, ku sanon näin, mut on ihaninta ikinä olla niiden ainoo tyttölapsenlapsi <3 ^^

Joo joku vois sanoo, et vittu jollai 50 eurolla tee mitää, mut ei jumalauta!! Mähän saatana syön sillä rahalla seuraavat neljä kuukautta!!! ^___________________^ RUOKAAAAA~ <3

Plus et pappa oli taas tehny maaaailman parasta ruokaa. Se oikeesti vaan jaksaa vieläki vääntää joka päivä kunnon gourmet-safkat siel. Ihana <3


ps... mullon Bubuu ikävä :< Angst säälittävää ruikutusta moooii

RRÖSAmulki onki paras pappaLuonut: RRÖSAKeskiviikko 24.06.2009 23:06

sain lainaks kameran
niinku joensuu reissuu varte :)
JES, nyt saan kuvii, sittenki<3

RRÖSAvoi ny kettuLuonut: RRÖSALauantai 16.05.2009 17:03

oon mammalla ja täs jo tän pv kohteliaisuudet
nii ja oon siis ollu joku 5 tuntii..
"tekis sulleki hyvää men armeijaa"
"ehkä se oli kateelline sul ku sä oot nii hassun näköne"
sit imuroitti hyvää hyvyyttäni:
"en kuule rupee maksaa tyhjästä. tules ny rosa oikee kattoo ku tänne jäi pölyä. UUSIKSI!"

pappa toi eka ja muut mamma.
hoh hoh.
aika moista..
ja toi imurointi, imuroitti ku halusin ja sit se rupes sepittää jotai viel pölyje PYYHKIMISESTÄ ! :D

N00RÄvoi helvetti ku rakastan noita.Luonut: N00RÄKeskiviikko 13.05.2009 22:31

luv ya granny and granpa !♥ better than U will be hard to find !<3PS.enkku(Y)♥

Niwliog[Ei aihetta]Luonut: NiwliogKeskiviikko 26.11.2008 15:45

Mä niin rakastan kuunnella mummia kun se haastaa karjalaista kavereidensa kanssa puhelimessa. :)

merii^^Huomen RaumalleLuonut: merii^^Keskiviikko 23.07.2008 23:56

Mummu ja Pappa < 333 =)
« Uudemmat - Vanhemmat »