IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
15.10.2006
Tilastot
Käyntejä: 1210 (1.7.2008 alkaen)
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 5 (84 %)
Poikia: 1 (16 %)
Keski-ikä
21,4 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,4 vuotta

Jäsenet (6)

Kaoru[XEMNAS]_Rogue_foochan_andmiyaGiichi
« Uudemmat - Vanhemmat »

FIGHTWITHKNIVES[Ei aihetta]Luonut: FIGHTWITHKNIVESMaanantai 12.07.2010 00:27

varsin suloista ha !
mutta menempä seuraamaan loppuotteluuu heihei 8)

ANNIZZLEoon ihan vitun paras muokkaaLuonut: ANNIZZLEMaanantai 21.12.2009 03:56


<3333<3333<3<33333<33

kadehtikaaa

-uni-MUCCLuonut: -uni-Torstai 08.10.2009 02:24

silleen Lauran (skullcandy) kanssa eilen ruokalassa.

"Aaaa ois kiva päästä taas johki keikalle."
"Oihan se joo..."
"MUCCuhan ois tänää Tampereella."
"Hei nii oiski! Aaaa ko popitin niitä seiskalla."
"Mäki joskus aikaa sit."
"Mut Tatsurol on kyl ihana ääni."
"On."
"Nehä ois Pakkiksella, eikös?"
"Joo. Haha oispa hienoo jos päästäis."
"Joo haha. Lippuja varmaa on viä?"
"Varmaa joo. Haha. Mut en kyl ees sais lupaa."
"Joo tuski mäkää."
"Mut mentäskö?"
"Haha voisha sitä."

pari tuntii eteenpäi ni äitelle soitettu ♥ seuraavat pari tuntii eteenpäin niin keikkajonossa ♥

siis ylipäätään koko päivän, aivan ihana fiilis. näki paljo tuttuja, paljon kun miettii että koko keikalle lähtö oli täysin ex tempore, eikä alunperin ollu mitää hajua että keitä oisi tulossa.

kuitenkin oli tosi kivaa, jo jonotuksessa. ja siis sillein kiitus kaikki joiden kanssa pyörin missä välissä vaan. "YHH", eikös ? : ) ite jonotus menikin sitten tosi nopeeta, sisällä aika tuntu kamalan pitkältä.

se fiilis siinä swampin ulkopuolella kun oli ne liput sitten kädessä. ihan sileinä, kiiltävinä, vastatulostettuina. sillein, se on nyt sit päätetty.

mut niin, tähän lisäks ylipäätään se yleistunnelma. siis hei jiirukeikka josta palasin ilman yhtäkään mustelmaa ja mitään isompia ongelmia hapensaannissa. kakkosrivi ilman yhtäkään tunkemisyritystä.

aka jiirukeikka jota ei pilannu yleisö sillä epätoivosella ... no sillä. kaikki tietää.

vaikka onhan kuuntelijat kuitenki aika eri luokkaa, pois on ne tyylii ysiseiskat kiguissa ja tutit suussa. no okei ite oon joku ysinelonen, mut on ne rasittavia. D :ja sitten muuta. klubi ♥ ai että sen paikan fiilis, kun lava on sellanen kaareva. lisäks kun se tunnelma on jotenki niin erilainen, oon niin ilone että se siirrettii koska ei siitä pakkiksen puolella vaa oisi tullut noin hienoa. klubi ♥

ooo niin joo tietty itse mucc.

tosiaan, seiskalla popitin enkä sillonkaan niin ahkerasti. mitä nyt muutama biisi joita vieläkin kuuntelen, niinkun saishuu resha, aaaaai että kun ne soitti sen siellä.

eli kokemus aika jännä, perustiedot bändistä parin vuoden takaa, että tota.

lisäks kakkosrivi, siinä ihan Yuken edessä. keeeelpas.

vaikka tota noin tota noin siinä totesinkin että Miya on aika helvetin ... tota joo. sanotaan että löysin lempparijäsenen. aaa jumalaute joka kerta ko se tunki siihen mein puolelle lavaa ja kun siinä on jotain niin hirveen sellasta ... äää.

tota joo tänään saanu ihmiset vähän kuulla näitä Miya-ihkutuksia.

mutta kun sillä oli se hattu, se ihana hattu, ja miten sen hiukset tunki sieltä hatun alta sillein sillein aaa ja sen parta kun sillä on ihana parta. sellanen ... ihana. ja sen vartalo, kun se on sellanen tappi (: D <3) mutta kuitenkin sillä on se pieni ujo haba siellä ja äeh.

lisäks tietty Yukke siinä metrin päässä, jatkuva flirtti päällä, joka toinen kerta kun katto sen suuntaan niin oli nuolemassa huuliaan tms. : D

ja jumalauta ne vaatteet. koko päivän ollu semmosta "yhy tahon haaremihousut ko ne on niin ihanan näkösiä sellasia sellasia" ja kun muistan vieläkin varmaan tyyliin niin hyvin että voisin piirtää niitten vaatteet.

ne Yuken mustat haaremihousut, valkonen paita, kaula-aukko jossain ..... alhaalla alhaalla (solisluut, hikiset solisluut kuolin) ja musta huppari. Tatsuron aika pelottava mut kiva heviletti ja haaremihousut ja se liivi kun se meni sillein fiu fiu kun se hyppi. ja se ihana musta musta paita ja musta huivi, sellanen iso siihen vyötärölle sidottu. ja se ihana random köydenpätkä nilkassa ♥ ja Miyan hattu. sellanen ihana ihana ihana hattu miten sen hiukset meni sillein ihanasti, kun se lauloi taustoja tai hyppi. mutta sen haaremihousut ei ollut yhtä ihanat kun Yuken, haaroväli about nilkoissa meinaan ♥ Satochi ... oli niin kaukana : < mutta totesin että sillä on ihana jännä nenä. : )

jotain mitä muistaa sieltä ... muistan "Kiitos. Kiitos very much":in koska se oli aikas todella hienoa : DD lisäks näitä, muistan kun se strobovalo meni ekaa kertaa päälle, miten tuli sellanen uskomaton fiilis, ja kun näin siinä Tatsuron takaapäin ja Yuken, niin että se strobo tuli suoraan niiden takaa, pelkät siluetit. sillein ois halunnu ottaa siitä kuvan.

ja kun Tatsuro törmäs Yukkeen siinä yhessä vaiheessa, miten niin hajosin sille jotenkin.

lisäks nää "salmiakki, salmiakki" -episodit siitä lopusta. ainakin Tatsuron reaktioo ei ihan heti unohda :'D <3

aa ylipäätään ihanaa vaihtelua kun kukaan ei työnnä takaa tai survo kyynärpäätä kulkiluiden väliin. kun voi keskittyä muuhunkin kun tasan siihen pystyssä pysymiseen.

ja kappaleista. tunnistin/muistin/tiesin kolme. säälittävät kolme.

mutta muistan sen hitaan. muistan kun näin Tatsuron koko biisin ajan, suora näköyhteys ja sen ääni. kun ei tiedä että miten sitä pitäis kuvata, mutta luoja sen ääni. keskityin siihen kunnolla, koitin saada sanoista jotain tolkkua ja yhdessä välissä tajusin että ymmärrän. niin että ymmärsin sanoista varmaan tyyliin ainakin kolmasosan. ei enään yhtään mitään hajua kylläkään : ) tai sit vaan luulin ymmärtäväni, en tiedä.

lisäksi (en oo vieläkään jaksanut avata itunesia ja selvittää sen biisin nimeä) mutta tämä tämä huuliharppukappale. kun oon vähäsen popittanut sitä tässä alkukesästäkin.

ja se uusi. se ihan viimeinen. niin tota. ehkä en sanokaan mitään. kun että taidan oottaa sitä julkaisua aika aika kovasti.

aaaaaai. ihan fiiliksissä. mucc kyllä palaa tonne. tonne soittolistoille, voisi kaivaa jotain ikivanhoja lehtiäkin tuolta jostain, saisi muccua seinille.

ah ja tekstiä tulikin ilmeisesti aika paljon. ja silti, kun painan tosta "tallenna" niin tulee heti mieleen viis uutta asiaa lisättäväks.

mutta tais olla kyllä vuoden paras ex tempore -randomidea ♥
« Uudemmat - Vanhemmat »