IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
18.12.2006
Tilastot
Käyntejä: 4 187 (1.7.2008 alkaen)
Koko
47 jäsentä
Tyttöjä: 41 (88 %)
Poikia: 6 (12 %)
Keski-ikä
25,9 vuotta
Otos: 32 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,9 vuotta
Ylläpitäjä
blue1

Jäsenet (47)

RED0JenomusicJAPANplusRohmu_miyww^UideonekojeijeiRainbow_ErrorHAPPIEST^^poo^^alasportaitakisaki-blue1Shintaronallemmejonnasalmiakkih

indi];_____; ♥Luonut: indi]Maanantai 05.07.2010 15:15

'ps. i heard the rumor that Lovelie my daughter is gonna be an older sister. please welcome him into our big family ;)'

Oon nii hemmetin onnellinen myvin pyolesta ;____; ♥ Aaa kiva mun kädet tärisee ja hyvä etten itke tääl ;___;

http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=1000278930&blogId=536714985



Oh yeah!

jagaim0myytävääääLuonut: jagaim0Perjantai 28.05.2010 00:28

Gattogee, myynnissä 2 jumalattoman isoa miyavin kangasjulistetta! Myynnin syynä pikkuseikka ku rahan puute; eli julisteissa ei oo mittään vikkaa eikä toinen niistä oo ikinä ees seinällä ollu (toinenki ehkä 4 päivää?) :~D Koko on 85cmx110cm.

Oon maksanu aikonani 25e/kpl, että jottain siihen suuntaan nytki oisin pyytämässä. Kuvia saa jos tahtoo nähhä:DD

Maksupuolen kanssa kätsin ois nouto Tracon V:stä.

indi][Ei aihetta]Luonut: indi]Sunnuntai 23.05.2010 15:47

yhy pitäs tehä enkkuu esitelmä myvistä, ja sit siinä pitäs viel kertoo et minkä takii ihailen sitä... okei voin kertoo jos niil on 2 tuntii aikaa kuunnella xDDD mut ku aaa hirvee vaikeeta ku arvostan sitä nii monesta syystä ♥

mirukutii♥♥♥ ;_;;Luonut: mirukutiiTiistai 23.03.2010 20:15

voi herranjumala et toi Miyavin harjotusesiintyminen oli IHANA ♥ ;_;; aagajhsghajsf melkei aloin itkee ku oli nii ihana fiilis ja tuli iha keikka mieleen ja ehsujhgkd biletin tääl täysil ♥♥

vitutti pikkase kyl ku se video lagitti koko ajan mut shkhffjhkas ainaki äänet kuulu suht hyvin. IHANA<3 ;_;


mullon muuten niin upeeta lagikuvamatskuu sielt ettei oo tosikaan XDDDDddd <33

GJN[Ei aihetta]Luonut: GJNSunnuntai 07.03.2010 05:48


NYT SOI JA RAKASTUI! VIHDOIN KUULEN SEN KOKO PITUUDESSA!
<rakas>NO VIETIN JUST ELÄMÄNI 2 PARASTA VUOROKAUTTA!!!!! Tampereen keikka: PERRFECTO! Sen sisään tulo, melkee sydän heitti 13½ volttii, oltii viel ETURIVIS, ei ollu ahasta ja kaikki oli ihanaa, enkä oo ikin enne itkeny missää keikal tai leffas tms ja se oli niiin vapauttavaa. Sit jossai vaihees se tuli suoraa meijä sylii siit ja se ON OLEMAS. Voi hittolaine se oli mahtavaa, ja se musiikki, ne biitit!
Helsingis tokas rivis iha keskel, silloki se tuli siihe lääpittäväks, kaikki oli iha sekasi JA AJKLAHNAKLJ oon vaa niin onnelline, 4 vuot venattu näin täydellisii hetkii, joka ikinen sekunti meni niin kaavan mukaa &lt;pusu&gt; ostin paida,kassin,pyyhkeen,arkin ja keikkakirjan (toiseen kertaan, eka jäi junaa) Olin tosi fäshöön, lökärit ja 13cm platform sappaat, tukka sotkus. Mut ei haittaa, ainaki näin ja oli PARASTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Sit tutustuttii Lailaa, Latvialaisee kivaa tyttelii :) Keikan jälkee kumpiki vaa halailee ja istuu maas huutaen OU MAI GAAD OU MAI GAAD. Huokaus, muistan tän viel seuraavas ja siätki seuraavas elämäs. Ne riffit, joka ikine biisi! Moshattii riehuttii laulettii kiljuttii nautittii OLIN NII XTAASIS. Sit sen ilme ku laulettii synttärilaulu :D Kävelen vaa pilvis tääl, biisit soi pääs ja AH 8) 雅382tokyo=you are even more than perfect &lt;pusu&gt; we will always love you! &lt;sydän&gt;

Ps. 雅-miyavi- on hämähäkki

-uni-sillein. ♥Luonut: -uni-Keskiviikko 23.09.2009 20:10

ennn oo itkeny enää tänää en.




jotenki. silleen. paruin kaikki välihöpötykset.

liittyy varmaan siihen että kun en tosiaan ollut kuunnellu noita kappaleita kun joskus tyyliin kesäkuussa viimeks.

ja oon ny ylireagoiva muutenki. et päätin jättää tän tälle päivällä, eilen oisin kirjottanu ni ois tullu vaa hysteeristä ... parkua.



oli koko jonotuksen ihan epämeevifiilis, popitin kaikkee muuta ja sillein. näin takaraivon. : D oltiin joskus ysin aikaan jonottamassa, ja oli hieno päivä. kiitus kaikille kein kanssa pyörin<3




mut siis, mut tungettiin siinä ennen ekaa välispiikkiä tokaan riviin, kelpas kyllä.

kelpas.

esim. syy miks luen sen blogia yms on se kun miyavi aina sillon tällön menee ja selittää sinne jotain niin ___kaunista. että oli pakko sitten puhua kaikkea kaunista siellä.

yh.



oisin saanu tästä varmaa kuitenkin enemmän irti jos oisin päässyt viime vuonna, että ois jo sisäistäny sen että tuossa se nyt on, niin oisi voinut keskittyä enemmän johonkin muuhun.

super hero. plus oikeesti tyksin siitä coo quak cluckin pianoversiosta. en kyllä tajunnut ollenkaan että oli kyseessä se biisi, kuulin sitte keikan jälkeen. mutta tyksin.

sit se we love you sekai wa kimi wo aishiteru. oon selittäny tän tässä nyt ehkä viistoista kertaa, mutta. kun pieni minä jotain kakstoista vee parkuu tyyliin ekaa kertaa elämässään laulun sanoille. kun miyavi sanoo että nyt pitäkää käsistä kiinni ja lauletaan tässä yks lempparibiiseistä.

niin menee vähän yli. meni vähän yli.

oikeesti ei tollasta ole.


lisäks edelleen se että sain niin hyvän paikan.

(koskin oikeeta käsivartta ja kylkeä ja kaulaa. en ylettyny un-doon, sääli)



sitten heti kun keikka loppui, heti kun lava tyhjeni, niin jotakin siinä halin, en yhtään muista että ketä, mutta muistan että oltiin molemmat aika hysteerisiä. niin kuka se oli, tietääkö ?

enkä pyörtynyt ! iso kiitos niille joillekin joilla oli viuhka, oisin luultavasti maannu siä muitte tallottavana ilman teitä. ♥ kiitos myös porukalle joilla oli sateenvarjo ♥

koitan tänään päästä pöytäkoneelle muoksimaan noita jonotuskuvia.


niin ja kun reagoin niin usein kaikkeen itkemällä, että anteeksi kon paruin niin kamalasti.






silmiin sattu tänää viä siinä vaiheessa ku laitettiin pikkusia päiväunille.

niin joo, oon päiväkodissa tetissä.





// oho tuli vähä pitkä.

MIYARU(9.14.)Luonut: MIYARUTorstai 17.09.2009 15:17

Aaaa otsukaresamaÂ….!!!

Oli upea keikka. Mitäpä muutakaan miyavilta voi oottaa, mutta tuli hauskempaa kun ajattelin,,!! En nyt ala kirjottaan mitään keikkarapoorttii ku oon niin väsyny ja kello tulee kakstoist ja tulin 5 minsaa sit huoneeseeni ja lähin aamulla seitsemältä -__- liikkaa koulussa, sitten ravausta edestakasin c.c.Lemonin ja shibuyan välillä, keikkaa…

Oli hauskaa ;>>

Ja selitän tässä lyhyesti keikan idean että pääsette vähän kiinni.

Ok, eli synttärikeikka. Mitö sillon kuuluu tehä..? Aivan. En nyt jaksa googlettaa mutta eikös se Noriko-mummo nimeltään oo, se myvin mummutyyppi ;DD Myvi alko laulaan Sakihokoru hana no younia ja sit se tuli kekeyttään kakun kanssa lavalle ja meevi jää tuijottaan järkyttyneenä ja sit ne alottaa humor-show’nsa ja puhalletaan kynttilät ja lauletaan laulut ja sitten Noriko-san sanoo että Miyavin isoveljiltä on sille lahjana viestit.

MIYABIN ISOVELJET?!?!??!?!

Sit katotaan screeniltä ku sellanen niin epä-visuaalinen työläismies tervehtii ja sit kun tuli seuraavan vuoro, katoin vaan et mitä helvetttii, onko ehkä vähän kakkoii mut sit tajuunki et se oli gakto XDD Selitti niin gaktomaisesti, ei mtn järkee missään mutta leikitään suurtakin sankaria.

Ja kooste tärkeimmistä MC-tiedoista.

1) miyavi oli LAIHTUNU.

Se ei kyl sanonu sitä, selitti et on ollu viimeaikoina hirveen vaikeita aikoja, onnellisia aikoja, selitti elämästä ja kuolemasta, selitti tunteella kaikkee, laulo kukuruun, puhu. Kerto et se vaihto siis nyt sitä firmaa. Että oli kulunut 10 vuotta siitä kun se __17-vuotiaana liitty PSC:hen ja että nyt se tunsi olevansa jo tarpeeksi kypsä tekemään siirron eteenpäin ja perustamaan oman.

Piti taiteellisen tauon ja sano että “TAIHEN DESU.” XDDDD eli jtn et… rankkaa..? joo.

Sit seliti myspacest ja facebookist ja lapsesta joka synty sit viime kuussa, ja kuinka sen piti alottaa ZEROsta kun se lähti sen firman kaa ja siin se nyt seiso lavalla.

Ja kun keikka loppu tuli kiertueaikatauluu.

Maailmankirtue; eurooppa, aasiaa, usa, etelä-amerikka (uutena oli venäjä).

Sit kaettara japaninkiertue Okinawalta hokkaidoolle, sit lopetuskeikka 12.29. Tokyossa vaan fanklubin jäsenille.

KENEN TANJOOBI KENEN TANJOOBI KENELLÄ ON SILLON JUST SINÄ PVÄNÄ SYNTTÄRIT?!??!? JA KUKA LUVATTIIN VIIÄ SINNE…?

Haha<233 ei oo rahaa.

Mut tolla aikataululla ja vastasyntyneellä lapsella ja firmalla ja vaikka millä niin en tajuu miten jätkä pysyy kasassa!!!! OIKEESTI. Ja se puhu et se ei pysähdy, jatkaa tekemistä jne, et.. on kyl vähän huolestuttavaa, mut toi on miyavi!!!

Se aina saa mut arvostaan itseensä enemmän ja enemmän, en tajuu miten se tekee sen. Se kitaran soittokin, se kun se vaikuttaa siltä et se ois syntyny kiinni siinä soittimessa prkl. Ja tää ei oo sellasta fanittamista, arvostamista pikemminki.

Tehtiin sille lahjaks keikkaa ennen porukalla (meit oli 9 vissii) valokuva-albumi, joku otti kännykäl kuvat ja sai ne ulos sellasest kopiokoneest mist saa heti kuvii, ja sit tussattiin ne hienoiksi ja kirjoitettiin erilliset viestit ja otettiin ryhmäkuvii, sanoin suomesta paljon terveisiä~~




Aa tänään sit koulussa oli kyl aika XDD yabai.

Mako ja yuu sit yllytti mut iskeen chikakon käytävällä, piti kysellä silt kaikkee häröö ja selittää mun kalusta ja himoista ja pyysin sitä vessaan samalla kun puol kouluu ramppaa siit ohi -__- et nyt kaikki tietää et oon seko<33 no ei, en usko, puhuin melko matalalla ja eroottisella kuiskauksella ah

Välil pitää tehä kaikkee tyhmää 8’’’’’’’’’’’DDD oli hauskaa <33 kiitti.

Ja Anmi on.. mielenkiintonen ihminen. Oikeesti. Ku lähettiin koululta shibuyaan päin vievää sisätunnelii pitkin ni sit ku kysyin et mennäänks shibuyaan vaihtaan vaatteet ni se veiki mut rappusista johki yläkerroksen vessaan ja sano et tosi harva tietää sen olemassa olosta, vaihettiin sit siellä ja se laitteli vähän mun hiuksii ja sen tyyli oli niin… miyavi-fani!! rakastan värikkäitä ihmisiä.

Sit ku lähettiin sieltä takas alas ja jatkettiin tunnelii shibuyaan ni koulun oppilaita ihan helvetisti ja kaikki tuijottaa ku meili on kunnon lookit ja sit se vaan sanoo et ei se mtn, antaa tuijottaa vaan.

Ja kun olin päässy junaan siin joskus puol yhentoist aikaan ja lähin palaan niin mietin vaan että en haluu et tää vuos loppuu.

Oon vihdoinkin rakentanu kunnollisen vankan pohjan elämälle, hengaan kaikkien kaa ja puhun sujuvasti, tiiän tavat ja paikat ja tyyppejä koulunki ulkopuolelta ja pystyn hengaan japsienkin kanssa kunha vaan sanoo et haluun asondaan.

En oo nukkunu taaskaan yli viikkoon 5 tuntii pidempii unia ja tiiän että seuraavan kerran ehin nukkuu kunnolla kahen viikon päästä yhtenä päivänä. Mut okaasan vaan nauro mulle ku sanoin et tähän on alkanu jo tottuu ja et nukun sit suomessa.

Miinussaldo on tän hetken pahin ongelma XDD


AINII!!! ei oo oikeesti TOTTA et törmäsin taas tatsukiin keikan jälkeen flaikkujen jakajien joukosta..!! Molemmat jääty silleen et “BIKKURI, TAAS SÄ!!!” ja sit vaan että “mata ne” (=nähään taas). lol XD

Täytyy kyl sanoo et kovin gambaroi mies, säälittää ihan jos niiden keikal ei sit ookaan paljoo porukkaa ;<<<< Mul ois kiva pino auncian flaikkui jos ketään kiinnostaa..? XD


Lähen täst nukkuun, huomenna kouluu taas sit vaihteeksi, loppuu seittemältä. että öitä<33