IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
21.12.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 362 (1.7.2008 alkaen)
Koko
30 jäsentä
Tyttöjä: 10 (34 %)
Poikia: 20 (66 %)
Keski-ikä
33,6 vuotta
Otos: 15 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,2 vuotta
Ylläpitäjä
wilei

Jäsenet (30)

late-heinäKesäsadeMorttiSCremoPuuhis-79sti-bemaatunutDibbaDAIJonsteeniju||3ArizeIcebreakerjusky_81DesdemoneMetallicafanRaato_
« Uudemmat - Vanhemmat »
Lähdin ajelemaan töistä kotiin kun Turunmotarille näkyi idempämä uskomaton pilvi. Roikkui matalalla, oli tumma kuin mikä ja pilven reunassa näkyi pyörivää liikettä. Pakkohan sitä oli pysähtyä kuvaamaan. Sen jälkeen jatkoin matkaani Kehä III:sta, kohti juuri tuota monsteria. Järvenpään kohdalla pysähdyinkin jälleen kuvaamaan. Siitä jatkoin Juvanmalmille, jossa liikenne stoppasi voimakkaan raekuuron vuoksi. Noin 10mm rakeita tuli kymmenisen minuuttia. Nousin jälleen autosta kuvaamaan ja sainkin napattua salaman videolle :)... Taivas oli todella uskomattoman kaunis. Myöhemmin kävin vielä kaupassa, n.tunti tämän ukkosen jälkeen. Luoteesta oli jälleen laskeutunut solu kohti kaakkoa, enpä uskovan sen enää jaksavan murahtaa, mutta niinpä se vain antoi lähiosuman. Uutisointia: Ukkosen aiheuttama sähkökatko pysäytti Linnanmäen laitteet.
Klo 13 jälkeen ukkonen kulki Pohjois-Espoon yli.... Ihan kotini päältä. Paska tsäkä, olin töissä Etelä-Espoossa. Duuniin kuitenkin näkyi upeita torneja sekä kuului jyrinää. Kotiin päästyäni, jälkimeinigeistä lounais-taivaalta sain vielä joitakin jyrinöitä ja yhden salaman. Hki-Vantaalta uutisoitu trombihavainto. Ukkospäivä tämäkin. Ukkosia kulki päivän mittaan etelä-rannikolla ja Viron rannikolla.... Meri yhä vielä liian kylmä :)
Klo 22 jälkeen lounaiselle taivaalle nousi torneja, jotka alkoivatkin pian salamoimaan. Olin juuri rajalla kun solu kulki etelä-puolelta itään. Pystyi havainnoimaan salamointia n.1.5 tuntia. Upeita maa- ja pilvisalamoita.
Aamupäivällä ajeltiin taas Serenaan katsomaan mössöä joka näytti meille yhden salaman ja antoi pari jyrähdystä Hyvinkään suunnalta... Palattiin kotiin seuraamaan tutkalta kuinka poppareita syntyi sinne tänne, odottaen että jos tosiaan vaikka ihan lähellekin syntyisi ukkostava solu... Solut kuitenkin näyttivät syntyvän pohjoisemmaksi ja melkein ehdittiin luopua toivosta. Sitten ihan tyhjästä syntyi rannikolle pieni alku... joka koilliseen, eli meitä kohti siirtyessään voimistui... Pian tutkassa näyttikin ukkostamisen mahdollisuutta ja paineltiin ulos ihmettelemään. Pian meitä hellittiinkin neljällä lähiosumalla ja useilla muhkeilla jyrinöillä :). Solu levittäytyi vielä laajemmalti pääkaupunkiseudulle kulkien koilliseen... Mutta kyllä yllätti tämä kauden alku :). Nyt ukkoskesän odotukset tosi korkealla...
« Uudemmat - Vanhemmat »