IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
6.1.2007
Tilastot
Käyntejä: 571 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)
Keski-ikä
24,6 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 24,6 vuotta

Jäsenet (2)

Radix-Lectifukoo
« Uudemmat - Vanhemmat »

Ripe]][Ei aihetta]Luonut: Ripe]]Sunnuntai 18.01.2009 16:49

Oli kyllä aivan mahtava leffa! <3
Pakko päästä kattoon uudestaan.

elzba3>Luonut: elzbaSunnuntai 28.12.2008 07:01

Olipa kerran _ennen eerikkiä_ , eräs 10w tytöntyllerö, nimeltä krieze (KUKA VITU KRISTA ROUTANE?) +o( <PUKE>
Hänen elämänsä suola oli hänen ystävänsä TYRKKERI, joka tapasi näyttää James Bondilta ja joka oli myös erittäin sulinen ovikelloenkeli ja Mannerheiminakin hänet tunnetaan.

Nämä ystävykset,kuin paita ja peppu, niiskuneiti ja nipsu, leijona ja oinas, tissien paljastelijoiden pääjehu, sekä arma itikka, viettivät paljon aikaa sticksin päällä ja kävivät isäristeilyillä ja joskus myös puuhamaassa letkua antavan Wiljamin kanssa ja joskus myös en kyrka pääsi mukaan. (Toisinaan he myös järjestivät tapaamisia henun kanssa)
Itse asiassa he olivat aika luonnottomia lapsia âla kyrpäkalle ( no mitä väliii??? )

Eräänä iltana tarinan päähenkilö krieze eli rautsukka, kirsikka, kirsse, kurkomuna, pokemon, hienohelma, kuisma, pinja ja monta muuta nimeä, joilla häntä nimitetään ja hänen ystävänsä James, törmäsivät elämänsä TIMANTTIIIIIII:n [eräissä _biletissoissa_;)], Ahmet; Ale xi:iin joka oli sisustussuunnittelija ja joka asui lidl market takanassa (hakametsa paskapaikka:SSA).

Tämä ahmet suunnitteli paita&pepulle komean linnan umprijärvelle, jonne juorukerhojokerit muuttivatkin asumaan. Kotonassa:an heillä toimi palvelijoina ääliöjengin kaksi jäsentä, joiden kanssa james&pokemon riitaantuivat ala-asteella (Tämä tapahtui niihin aikoihin, kun james oli samanlainen kuin kakkosella ja sai Rasmukselta pierukumin.)
Hovineitona heillä taas toimi Gabriellon kellonsoittaja, jonka kanssa pokemon aina kovasti halusi saksia. (varma helppo se sul?)

Mutta Pokemon oli taas kerran hepsankeikka ja petti Ahmet;ia Shrek- sukka Salomaan kanssa, jonka sperma on niin hedelmöittävää, että P on loppuelämänsä raskaana ja söi paljon KEKSI:ä, sekä lausui aakkosia takaperin ö:stä b:hen ; 'BCA'..

Eränää päivänä kun sudet söivät lampaita, James kokkasi pannu kiehuen Pokemonille, pilkottunakin suloiselle tinja-uspille SEKÄ the Sepeteukselle ruokaa. ("OIKEESTI IHA VITU HYVÄÄÄ! ,mä luulin et tää on kaupast ostettuu") Sillä olihan hän sentään PUUROURPO.
Hän teki pottu- ja pelkoperunoita, sekä kaljalanpiilakoita, joista myös loimaan luma lukkali (jolla oli pyöryläperse ; ei olut ) piti kovasti. Nykyään ne _menevät hyvin alas_ myös Pokemonilla, sillä toisethan kasvavat ja lihovat nopeammin kuin toiset :)

Yhtenä kauniina AIKA:na pokemon&james menivät uimaan linnan ympärillä vellovaan musta (juttu) suohon.
He löysivät SUUNNISTETTUAAN (ja väärässä saaressa käytyään) suon pohjasta simpukan, jonka he kiireesti veivät _tulihännän_ alla Mona Lisa:n näytille (joka sairasti
viinirypäletautia. Hän oli hyvin hyvin SAIRRAS) Mona Lisa huudahti tällöin; 'vihdoinkin te tulitte!' ,sillä hän oli odottanut jo puuuuoli vuotta. Lopulta Mona Lisa menetti kuitenkin hermot ja huusi "Suksikaa kuuseen, mä haluan olla yksin! todellisuudessa hän kuitenkin vain halusi olla IIROn kanssa. Tämän jälkeen hän pohti "miksi he menivat :-)"

Pokemon ja James omistivat myös koiran nimeltä ANTO( sillä minusta nuo kissat eivät ole kovin mukavia, koska putoavat luolaan) ,mutta se viileni lämpöhalvaukseen ja lähti lipettiin. ANTO haudattiin kuolleitten hautausmaalle, koska anto tuhka ei viedä ulos ja piste !) Tämän jälkeen he ostivat skiilin, jonka löysivät kiihkeältä kimppalinjalta.

Hallun koulun ostaessaan,järjestivät P&J kurkirockin kyseisessä koulussa. Kotijuhlissa James ja Pokemon esittivät yhdessä heidän lehmäjenginsä (Kissanainen, Zorro) kanssa näytelmän nimeltä näkkileipäluuseri. Näytelmässä J: llä oli päällään hienon pumat housut ja P:lla vaaleanpunainen villapaita,jonka hän sakarilta varasti ja johon oli somasti sommiteltu hevonen, ja jalassaan hänellä oli timanttistringit) Näytelmä oli menestys, mutta P ei vaan voinut ymmärtää että missä vitussa se punanen on. Vielä enemmän hämmennystä aiheutti se; että MISÄ VITUS SE KALA SIT ON?! tähän vain J&P totesi että suvi, kaikki on vikas ja niinhän se oli. Sillä onhan se varmaa ku täst kerra käännytää :> kurkirockissa oli myös ohjelmanumerona 'bikinikuvat', joissa P&J esiintyivät.

Tämän jälkeen sattui eräs ikävä asia, sillä 3 tuntia hiuksiaan harjattuaan ja niiden muuttuessa roitinvihreiksi, ja kun myös oli meikattu ja lehmätkin lensivät, P& J ja heidän kaksi ystäväänsä [joista toisella oli VITUN ISO PERSE], lähtivät JUNALLA Rio De Janeirolle kertomaan toisilleen kummitustarinoita, kun Hilavitkutin kumppaneineen kävivät villeiksi. Sililoin tuli asnikka ja huusi vain että TAPPELU,TAPPELU, UUTISIA UUTISIA sillä hän oli menossa äitiiinn...tyttöystävän eeeiku iiskän mamman eeeiiku sheila, senni ,sanni eiku saijan pippalokkoihin buustikit jalassa. (siitä kyllä isi suuttuu ja tämä helvetin elämäkin alkaa vituttamaan.. )
Tässä rytäkässä krizze hukkasi SIM-korttinsa (mitäkö se totta? :O) ja sanoi kaikille "Voitko soitta mua, ma en vasta" (VASTAUSTA HETI KIITOS) ][Johon asni sanoi että ensin otat vähän patukkaa, niin sitten sopii] Mutta onneksi kissamamma löysi SIM- kortin mustien housujen taskusta, joissa oli vaaleanpunaiset raidat, ja ongelmallisesti hän toi myös J:lle"äkkiä paperiiiii"

Lähiaikoina kun P&J oli _kanssissa nakinhajuisen ihme ihmisen kanssa heilauttelemassa mittaria, joka oli ihan down, meinasivat he ajaa väärään suuntaan ( olisin voinu ajaa puuta päin !!!1) mutta onneksi toverimme tiesi, että eräässä seinässä oli vitun iso kysymys ja huuto! :-) sen hänelle oli kertonut toinen kusuttaja_veljeksistä, ufo, jolla oli siivet ja joka silloin tällöin myös heitti hevosenpaskaa, heinäseivästä ja viikatetta. _Kanssissa he söivät kompuroiden sitä vihreää ruokaa, jota koulussa joka päivä syödään eli hernekeittoa :) Mutta I-I söikin pizzaa, sillä hänhän ei helposti mene läskiksi. Aika iisiä mussia eikö?
Lepakoiden lennettyä ja pokemoninkin lennettyä monesti autosta, sormipuolisankari tuli ehdottelemaan mukavuuksia, mm. iskenkö hampaani sun peffaan? ===) ,,lasku tulee perässä,, <:





HAPPY END AND KEEP YOUR HAIR ON (=kiipeä hiuksiani pitkin)

-- SEMMOSTELLA--

varma :)

P.S oli hyvä tavata<3
« Uudemmat - Vanhemmat »