IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
7.1.2007
Tilastot
Käyntejä: 297 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »
Jeah. Ei voi ihan tosissaan yhtään enempää lähtee päivä viturammalleen tänää. Sen lisäks että vittuunnuin töissä muutamaan asiakkaaseen ja olin ihan tööt ja tein mitä sattuu, seikkailin pirkkalassa varmaa 30min ko lähin väärää suuntaan, tein uparit ja lähin väärään suuntaan taas. Oisko sen vitun navigaattorin aika, moon sanonut ettei mulla oo paskaaka suuntavaistoo?

Sitte menin hakeen paitoja matkahuollosta nii eka kokeileen onnee lipunmyynnistä, jossa myyjä on niin kyrpäottanen kurttunaama, ettei rajaa ko neuvo et ulos ja sinne talon päähän ja meinasin jo heittää että vittu jos työs on noin epämiellyttävää nii vaihda alaa.... No sitten...vittu kukaan oo vaivautunu kertomaa et tarvin henkkarit että perkele saan sieltä sen pakettini. No saatana siinä viiskytysisenttinen ottassa lämähdin sitten hakeen vielä henkkarit autosta ja vihdosta viimein sain perkele pakettini... Voi huh huijaa. No siinä Heidille puhelin et mullon niin vitulleen menny koko päivä, että mää en jaksa olla enää ihana tänään. Se tyyppi ei ehkä tajunnut et sanoin sen oikeesti sille (sille henkilölle) mut ei se mitään. Olin mää jo siinä kohtaa meinaas pamauttaa et jumalauta, mullon tänään niin huono päivä että haetko vaan kuule sen vitun paketin. Tosson tekstari ja voit kattoo vaikka ni siä on 18 paitaa jossa vittu lukee FinFanFun... Elämä jumaleissön...

No saavuinpa vihdoinkin kotiin - ja leivoin ne mun ystispäivämuffinsit päivää etukäteen, mut ehk ne säilyy. Näyttää namilta ja tuli heti parempi olo =) Miinuksena vielä että lieköhän mul joku kynsivallintulehdus tai jotain ku nimetön on oikeesta simokipee.
« Uudemmat - Vanhemmat »