IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kaverit
Perustettu
15.1.2007
Tilastot
Käyntejä: 1407 (1.7.2008 alkaen)
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 3 (50 %)
Poikia: 3 (50 %)
Keski-ikä
25,4 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,3 vuotta

Jäsenet (6)

Angelboy93MuzhusohialakupuuCyanidemushroom
« Uudemmat - Vanhemmat »

dopejackKun sovit että näät...Luonut: dopejackTiistai 23.02.2016 15:28

Kun sovit että näät sun kaveria ja venaat sitä kuus tuntia, eikä se vastaa puhelimeen.

mr_rogers.gif

HELLOBARBARIAN[Ei aihetta]Luonut: HELLOBARBARIANLauantai 07.05.2011 14:14

ÄRSYTTÄÄÄÄÖÖ TOLLANEN : (

Moona-Maria-Luonut: Moona-MariaKeskiviikko 01.12.2010 22:35

kiva feidaus ja sillai

-ssuvis...Luonut: -ssuvisTorstai 31.12.2009 20:16

-.-
Mitä tää on? Ensin vituttaa kun kaverit kohtelee ku kapista lunttua, feidailee sun muuta jännää, sit ei yhtäkkii vastaa ees viesteihin, jotka lähetän täysin vilpittömästi. Sitten pärähtääkin puhelimeen muutama todella itsekäs viesti jossa pahoitellaan kuinka perseelleen elämä on HEITÄ kohdellut ja mielettömät anteeksipyynnöt perään ja että "voidaanko olla taas kavereita?"(Kyse ei ole siitä etten arvostaisi anteeksipyyntöä, tai olisi kiitollinen siitä, mutta se vain on vähintä ja suotavinta mitä voi tämän jälkeen tehdä.) Jos kerran kavereita ollaan, niin miksei vaikeuksista voi puhua ja pyytää apua, vaan on pakko rypeä itsesäälissä ja omassa paskuudessaan? Sitten minä vain syyllistän itseäni siitä ettei kukaan halua edes puhua kanssani ja pidän itseäni ja omaa käytöstäni syypäänä kavereiden feidailuun. Sitten käykin ilmi, että eheei se olekaan ollut minusta johtuvaa. OLEN SIIS JUMALAUTA ITKENY ITKUNI AIVAN TURHAAN SAATANA. Oikeuttaako oman elämän kolhut kohtelemaan kavereita kaltoin? -Näemmä.

Yleensä porukka sanoo että antaa anteeksi muttei koskaan unohda, mutta minulla se menee toisin, kusisemmin, päin. Unohdan, mutta anteeksi en tule antamaan. Minua ei montaa kertaa tarvitse feidata/loukata/käskeä, että tajuaisin oman arvoni. Olen paljon arvokkaampi kuin kukaan niistä, jotka minulle paskoja tekevät.
Tiivistettynä: Jos minua tarpeeksi tasasella tahdilla kohtelee väärin, niin että kärsin siitä, minä unohdan asian enkä välttämättä edes suutu, mutta välimme eivät koskaan tule olemaan entisellään, sillä välissä on kitkana minun anteeksiantamattomuuteni. Siinäs mietitte sitten oliko oman elämän potkimisen jälkimainigit järkevää/soveliasta purkaa minuun feidailuna sun muuna.


Elämänohje Jasminilta: Asettukaa toisen asemaan ja katsokaa toisen osapuolen perspektiivistä sama asia, niin tiedätte mikä on oikeasti pahasti tehty. Se avaa huomattavasti laajemman näkökannan ja itsekin tajuaa ettei helvetissä näin voi toimia.

Love & beans ! Nothing personal, just teenageangst again.

rotunainenmitä vitua?Luonut: rotunainenMaanantai 12.01.2009 02:17

Haluutks joku ny selittää miks mul o nii paljon vähemmän kavereit tai sellasii ihmisii joille juttelen esim. galleriassa ku mul oli joskus syksyl tai kesäl? Ollakko mä muuttunu jotenki ettei ihmiset enää pidä musta? Oonko jotenki idiootimpi ku enne? :___O Ollako mä tehny jotain kamalaa? mita vitu? kertoka mule?!?!?!?!?! pinp.
« Uudemmat - Vanhemmat »