IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
10.2.2007
Tilastot
Käyntejä: 817 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)

Jäsenet (2)

Rockthenight_
« Uudemmat - Vanhemmat »
Mmm eilen Turmion Kätilöt oli kyllä ihan perkeleen hyvä keikka. Mmm sitä kyllä oli taas odotettu. Nyt sitten pää ei liiku mihinkään suuntaan ja ääntä ei lähde. No mutta oli kyllä sen arvosta! Muutenkin, pitkästä aikaa klubikeikalla. Viimeks yhtään kenenkään keikalla kesällä festareilla.
Festareilla ja klubikeikoilla on omat tunnelmansa aina, mutta jotenkin kuitenkin tykkään ehkä enemmän festareista. Voi johtua myös siitä, että festarit on kesällä ja on lämmin ja kaikkea muutenkin se semmonen leirintäalueella rypeminen ja ryyppääminen kuuluu vähän asiaan. Hirveessä krapulassa sitten seuraavana aamuna kattomaan bändejä. Se on myös ihanaa, kun nukkuu leirintäalueella teltassa joka ei tietenkään ole vedenpitävä ja yöllä sataa vettä ku esterin perseestä. No mutta sekin jollain omalla kierolla tavallaan kuuluu asiaan.
Klubikeikoilla on se hyvä puoli, että se on vaan se yksi keikka jossain pikkuklubilla ja siihen kyseiseen bändiin voi keskittyä vaan täysillä ja sitten sen jälkeen voi mennä kotiin omaan sänkyyn nukkumaan. Klubeilla on muutenkin vain se rajallinen ja kohtuullinen määrä ihmisiä, kun taas festareilla ihmisiä on enemmän ku laki sallii. Sekin tietysti riippuu festareista, mutta ainakin näin noilla isommilla. Kummatkin on omalla tavallaan tosi jees, mutta nyt kyllä maistuisi kunnon festarit. Kesä, kalja ja vitusti hyviä ja miksei huonojakin bändejä.

Ei kesäänkään oo enää ku vaan puoli vuotta..

3141.jpg
19.03. - Gloria, Helsinki
20.03. - Kulttuuriareena 44, Kuopio
26.03. - Vernissa, Vantaa
01.04. - Finlandia-klubi, Lahti


http://www.amoralweb.com

« Uudemmat - Vanhemmat »