IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
22.2.2007
Tilastot
Käyntejä: 915 (1.7.2008 alkaen)
Koko
14 jäsentä
Tyttöjä: 7 (50 %)
Poikia: 7 (50 %)
Keski-ikä
31,2 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,3 vuotta

Jäsenet (14)

piiirasGransuÄÄFbilettäjätoukka^^Janimiäs][[TomBeKingiMeizi-CCASfäfiFeenix^pyöreäpillerihamasukoMapen
« Uudemmat - Vanhemmat »

Lilbao56Luonut: LilbaoKeskiviikko 03.03.2010 18:27

kyynelkanavani on kytköksissä mielialaani

ISO_LATyhymä oon.Luonut: ISO_LATorstai 02.07.2009 00:07

Pitiki raivota taas ihan tyhjästä.

rottenrothOADJHFIUFYFVIAAAAAAAAAaLuonut: rottenrothTiistai 24.02.2009 19:08

Pää hajoaa ja selkä pettää. Lauantaista saakka elänyt kolmiolääkkeiden voimal, pe-la yö meni melkeinpä päivystykses istuessa (sain sairaslomaa onneksi koko viikoksi). Pikkasen avuton olo kun ei saatana päässyt omin avuin edes sängystä ylös ja sit kun pääset vihdoin niin happi meinaa loppua. Nyt jo vähän parempi mut nappeja hupenee päiväs edelleen kiitettävä määrä. Tänään pääsin jopa käymään ulkona ekaa kertaa. ALKAA VAAN PIKKUHILJAA OLLA HIUKKAC TYLSÄÄ SAATANA. Voi edes perseitä vetää kiitos noiden lääkkeiden :(
Ei muuta.
Kiitos.

p.s. Rakastan ihan vitust noita mikkelin vitun lääkäripäivystysnumeroita. Eka etit netistä et mikä sellanen ees on ja sit pitäis tietää et kuuluks eteläiseen vai pohjoiseen alueeseen ja ei, tietenkään kaupungin vammasilla nettisivuilla ei voi olla vittu mitään karttaa/ohjetta et missäpäin sellain raja sattuu menemään.
Eka soitat yhteen numeroon 45 min et saat ees jonku kii ja ne ilmottaa sielt sit et "joo, soita siihen toiseen numeroon, et kuulu meidän alueeseen niin emme voi palvella sinua."
Hajoot sit siinä ja soitat sinne vitun toiseen numeroon saatana tunnin verran ennenkun joku linja suvaitsee olla vapaa ja siellä taas ilmoitetaan: "Meidän seuraavat vapaat lääkäriajat on joskus ensi kuussa, soita tähän ja tähän puhelin numeroon niin ne osaa sieltä neuvoa..."
Soitat sit sinne saatanan viimeiseen numeroon ja nekin rupee siel jtn urputtamaan kuinka täyttä niillä on ja blaa mut viimein suostuu antamaan mulle ajan jonnekkin saatanan terveydenhoitajal joka sit kattoo tarkiinko lääkärihoitoa saatana. Siihen menikin yks aamupäivä.
« Uudemmat - Vanhemmat »