IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
27.2.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 208 (1.7.2008 alkaen)
Koko
11 jäsentä
Tyttöjä: 4 (37 %)
Poikia: 7 (63 %)
Keski-ikä
25,2 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,2 vuotta
Valvojat
psyanide, Harjunen

Jäsenet (11)

LordiLauraGaremo{Nunu}HarjunenMonsterQueenDeathXChomannpsyanideDARK_VAMPIREKitaGirl
« Uudemmat - Vanhemmat »

-ssuvisnoora<3Luonut: -ssuvisTiistai 14.07.2009 05:14

kiitti leffaseurast &lt;pusu&gt;

rouznaDark FloorsLuonut: rouznaMaanantai 15.06.2009 03:09

Jee Lordi-leffa!
Oli oikeasti hyvä leffa. Olin odottanu sen olevan paaaljon läpämpi. Olihan se täynnä kliseitä, monstereita pureskelemassa ihmisiltä jalat irti, pimeitä käytäviä, painostavaa musiikkia ja kaikkea muuta jännää. Olivathan Lordin jäsenet vähän typeriä siellä seassa. Olihan se tarinakin suht tylsä ja loppu jäi totaalisen auki, MUTTA silti se oli oikeasti hyvä elokuva. Kai mussa on jotain vikaa sitten, kun pidin siitä.

The Pacifier. Vin Diesel ja läjä ärsyttäviä kakaroita. Yhdistelmä mitä hurmaavin, mutta leffan pelasti aivan munlaiseni huumori ja Vinin tissit ja perse. <3
Ohjaus: Pete Riski


Riskillä katsoin elokuvan kaikkien lukemieni arvostelujen jälkeen ja oloni on tällä hetkellä hyvinkin samankaltainen kuin sillä mummolla pyörätuolissa elokuvan alkupuolella. Tuntuu yksikertaisesti siltä kuin joku olisi repinyt silmät päästäni.

Sarah on pikkutyttö, jonka sairautta en nyt muista, mutta eipä tyttö elokuvassa paljon mitään järkevää saanu suustaan ulos. Hoki yksinkertaisia asioita ja tarjosi houruilevasti viitteitä tulevasta kaaoksesta. Sarahin isä Ben puolestaan tahtoo viedä tytön kotiin sairaalasta, jonka hoitotapoihin hän ei luota. Matkalla ulos, hissi jää kuitenkin jumiin ja outoja asioita alkaa tapahtua. Benin ja Sarahin lisäksi hissiin jää jumiin hoitsu, kyttä, mulkku ja pummi. Koko kaarti koostuu todella huonoista näyttelijöistä ja odotettavissa onkin kliseitä oikein liukuhihnalta. Musta mies kuolee ensimmäisenä kuten aina ja mulkku aiheuttaa päänvaivaa katsojille sekä tilannetta järkeileville ihmisille. Pummilla ja Sarahilla on jonkinlainen henkinen yhteys, mutta tyttö kun ei osaa oikein puhua niin asiat jäävät hieman epäselviksi. Itseään toistava käytävillä juoksentelu johdattaa tarinan myös loppuun, joka ei ole mistään kotoisin.

Elokuvan parhaimpiin puoliin kuuluvat ehdottomasti hieno lavastus, ulottuvuuksien välillä tapahtuva kikkailu sekä se kun kyttä kolkkaa vahingossa mulkun vaahtosammuttimella. Juoni, näyttelijät sekä bändin jäsenet ovat suorastaan perseestä. Elokuvan suurin ongelma on se, että se on yli 2 vuotta myöhässä aikataulusta ja Lordi-buumista. Suurin ja toimivin kauhuelementti elokuvassa oli bändin jäsenten sijasta lavastus sekä elokuvan loppupuolella käytävästä heräävät zombiet. Kosketinsoittajan esittämä "ScreamQueen" on aivan turha hahmo, rumpali, kitaristi ja basisti muistuttavat hieman liikaa toisiaan ja yksi olisi riittänyt oikein hyvin. Mr.Lordi itse puolestaan on tietenkin se pääpahis siellä autohallissa, mutta eipä toimi hänkään. Elokuvan sijasta voin suositella katsomaan minkä tahansa Lordin musiikkivideon, koska ne ovat kaikki aivan samanlaisia ja vieläpä lyhyempiä kuin itse elokuva.


*
« Uudemmat - Vanhemmat »