IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kirjallisuus ja lehdet
Perustettu
1.4.2007
Tilastot
Käyntejä: 905 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2

Jäsenet (2)

|Snow_suzanna^^
« Uudemmat - Vanhemmat »
Mekanismista iso kuva ja juttua Aamulehden Valo -liitteessä 27.5. ilmestyneessä numerossa. Lue juttu tästä!


aamulehti.jpg

QuatermassRaivoLuonut: QuatermassMaanantai 02.03.2009 12:57

Omituinen kirjoitus: http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/professori-wikipedian-varjopuolet-mittavat/132995

Koko yön valvoneena en nyt jaksa alkaa asiallisesti korjailemaan kirjoittajan lukuisia (tahallisia?) virheitä ja tyhmyyksiä. Sen sijaan tyydyn vain haukkumaan tekstiä ja osoittamaan mieltäni kuin kapinen koira.
Kirjoittaja tuntuu kaipaavan kovasti niihin "ihaniin" aikoihin ennen internettiä, jolloin oli tietoa saadakseen oli pakko ostaa kirja, ja jolloin yksityisen ihmisen oli lähes mahdotonta saada sanansa kuuluville.(paitsi jos olit rikas)

Läpeensä hölmössä tekstissä eniten ihmetytti wikipedian kritisointi näinkin käsittämättömin perustein: "Verkon ilmaiset sisällöt ovat vähentäneet esimerkiksi sanakirjojen ja sanomalehtien kysyntää. Ilmaiseksi tehty työ ajaa myös kirjoittamalla elävät ammattikunnat ahtaalle. Perinteinen Britannica-tietosanakirja on joutunut antamaan periksi verkon ilmaistyölle, ja se hyväksyy nyt myös kirjoituspalkkiotta tuotetun sisällön."
No voi voi. Maailma muuttuu. Ennen vanhaan täytyi ostaa jäitä jotta sai ruoan pysymään kylmänä. Olisiko jääkaappien ja pakastimien kehittäminen pitänyt estää, jotta jääkauppiaat eivät olisi jääneet työttömiksi?


"Verkkojen vapautta puolustavat tuovat esiin internetin positiivisia puolia, eivätkä missään nimessä halua valvontaa tai vastuuta."
Älä kitise kun itse sivuutit olankohautuksella ne positiiviset puolet, jotka ovat haittoihin verrattuna mahtavat. Internetin vaikutus sananvapauteen ja tiedon saatavuuteen on mittaamattoman tärkeä. Ainiin, nehän ovat sinun mielestäsi niitä huonoja asioita.

Ääh, väsyttää, en jaksa urputtaa enempää. Olisihan tuossa vielä asiaa. Lukekaa se artikkeli ja muodostakaa oma mielipiteenne, ei kai minun tarvitse kertoa teille mitä ajatella. Ehkä hänellä on hyviäkin pointteja siellä. Ei minun mielestäni kylläkään.

Tulipa taas vaihteeksi kirjoitettua äärimmäisen turha vastine vieläkin turhempaan kirjoitukseen.

znnLEIJALuonut: znnTorstai 20.11.2008 01:14

B 21
« Uudemmat - Vanhemmat »