IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
14.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 693 (1.7.2008 alkaen)
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 5 (63 %)
Poikia: 3 (37 %)
Keski-ikä
25,1 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,0 vuotta
Ylläpitäjä
Elämänkäsi

Jäsenet (8)

``KiMisannaa`SerjozagonssijansuvaanElämänkäsismidsiSussuki
« Uudemmat - Vanhemmat »
"Kysynnän ja tarjonnan välinen ikuinen myytti kuuluu: miehiä onnistaa jos sattuvat saamaan, oli kyseessä mikä mörkö tahansa - nainen saa koska haluaa, jos vähän joustaa laadusta. Tämä ajattelutapa ontuu monestakin syystä, mutta saanen osoittaa teorian pahimman porsaanreiän. Jos nainen saa koska vaan, mutta mies on onnekas, jos pääsee tumpsauttamaan mörököllin laverille, niin miksi meidän naisten täytyisi joustaa laadun suhteen?

Jos on todellakin niin, että reikä se on rinkelilläkin, koiranaamaisista naisista puhumattakaan, miksi keskivertonaiset eivät saisi kaadettua juuri niitä miehiä, joita haluavat?

Joten, kauniit pojat, upeat urhot, naissukupuolen puolesta pyydän: antakaa armon käydä oikeudesta. Vaikka nainen ei vastaisi täysin standardejanne, sulkekaa silmänne ja vetäkää kuin viimeistä päivää. Siinä kiihkeän pehmeyden päällä velloessanne voitte vaikka kuvitella pelastavanne valaita kuumien hippityttöjen kanssa."

...

asia poks. noin niinkuin keskivertonaisten suhteen. en halua edes miettiä miten käy keskivertoa huonommille naisille, kai niille ei lämpene edes sauna.

mutta mites me ylivertaiset laatumimmit?
pitää prinsessaleikkien ohessa pohtia tätä teoriaa täydellisten naisten suhteen.
luonnollisesti prinssit kelpaa
« Uudemmat - Vanhemmat »