IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
16.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 358 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Poikia: 3 (100 %)
Keski-ikä
17,3 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 17,3 vuotta

Jäsenet (3)

Nigismakero^^
« Uudemmat - Vanhemmat »

Oopsybear[Ei aihetta]Luonut: OopsybearSunnuntai 03.05.2009 02:15

eilen juhlin vappua. arvatkaa oliko edes mukavaa? oli. heitin esim. hyvää läppää (niin kuin aina) ja menin varmaan viisi kertaa nukkuun mutta en mä sitten ikinä nukkunut vaa lagasin kun en tykänny yhtään, oli vaa marsui seurana vittu ja sitten menin takasin ja neljän aikaa ku jotkut sammutti valot ja kaikki nii taisin nukahtaa lippispääs ja känny kädes ilma peittoo ja heräsin puol ysin aikaa niskat vitun kipeinä ja sillei. sit suunnistin tiksun jääkaapille josta en löytäny mitään joten siitä turhautuneena ja tosi harmistuneena kipitin niitte olohuoneeseen jossa amy nukku sohvalla. se ei heränny vaikka etsin juissi päärynää jonka löysin. se oli puoliksi täynnä ja päätin juoda sen kun janotti ja suussa maistui kalja. tallustin sitten isommalle sohvalle sen puolitäyden juissin kans ja jäin lagaa siihen sen juissin kans ja sitte join sitä juissia ja samal havaitsin että eteisessä oli vaa neljät kengät vaikka meitä piti olla kuus tai seittemä ihmistä ja kutosen matikal laskin ja päättelin että eräät olivat sitte häipyneet jossain vaiheessa ku olin nukkumassa marsujen kans.
kelasin et siivoisin vähä pulloi pois mut en sit jaksanukkaa ni venasin et amy heräs ja se päästi mut tiksult pois ku en itse osannu sitä ovee avata enkä tiksuu viittiny herättää jne.
Ysilt sit heti stadiin ettii polopukuu, löyty onneksi heti ekast liikeest. ja sitte mutsi heitti rahaa ni pääsin vähä tuhlailee :)

kiitti siitä rynnäköstä tosiaa joo. oli varmana hehhehhhehkeet ;)

^^eija[Ei aihetta]Luonut: ^^eijaLauantai 30.08.2008 00:27

wohoouu mitkä reenit. Oli kyllä ihan jeess, mutta semmonen poikkeus, että itehän olin maalissa. Oli hauska kokemus,mutta tais jäähä viimeseksi kerraksi meikäläisen osalta. Aaahh nyt on käet ja polvet kippeet... : ))
« Uudemmat - Vanhemmat »