IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
20.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 601 (1.7.2008 alkaen)
Koko
30 jäsentä
Tyttöjä: 30
Keski-ikä
29,9 vuotta
Otos: 24 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,9 vuotta
Ylläpitäjä
_Lizardus_
Valvojat
Rx_Queen, |Solchica|, lmarial

Jäsenet (30)

[pöpsä]_Lizardus_^^cheryl^^merzi_G^eishaD-wasatu85KriSSe^^^^waZzUp^Rx_QueenLorelei-[SeSsA]^^anskuli_|Solchica|jennyferrEmiliaJohanna
« Uudemmat - Vanhemmat »

_Lizardus_Eliksen 5v neuvolaLuonut: _Lizardus_Keskiviikko 12.12.2012 19:06

ja jätkät mitat oli seuraavanlaiset:

Pituus 114,2 cm
Paino 25,1 kg
Neljä vuotta sitten tähän aikaan oli lasta äherretty maailmaan jo reilut 15 tuntia ja vielä oli toiset reippaat 15 tuntia aherrusta edessä....kunnes kello 23.48 syntyi pieni suuri taistelijapoika maailmaan viisi viikkoa etuajassa. Elis rakas palleroinen tänään 4-vuotta ♥

_Lizardus_Poikien vuosineuvolatLuonut: _Lizardus_Keskiviikko 15.12.2010 16:07

Elis 3v (2v mitat)

Paino 17,7kg (16,5kg)
Pituus 100,4cm (91,3cm)

"Reipas ja eloisa poika. Mukavasti teit kaikki tehtävät ja maltoit keskittyä niihin. Kuulo ja näkö norm. Iho terve, ryhti hyvä. Testes +/+. Puheessa paljon äännevirheitä, puheterapia jatkuu. Motoriset taidot ikätasoiset. Norm. ruokavalio"

Seuraava neuvola 4v

Jusa 1v (9kk mitat)

Paino 11430g (10840g)
Pituus 77cm (73,8cm)
Py 47,9cm (46,6cm)

"Touhukas ja hyväntuulinen poika. Kasvu norm. Iho kuiva, suositellaan säännöllisiä perusvoiderasvauksia. Testes +/+. Kuulo ja näkö vaikuttaa norm. Osaat sanoa ; äiti, isi, voivoi. Konttaat, nouset seisomaan tukea vasten ja otat tuettuna askelia. Norm. ruokavalio, norm.maito + d-vit."

Sai kaksi rokotetta nyt, yhdistelmärokotteen ja kausi-influenssan tehosteen.

Seuraava neuvola 1v6kk lääkärineuvola + rokotteet (mpr ja tutkimusrokotteen 3 piikki)

Painossa meni molemmat pojat siellä +10 käyrillä, pituudessa Elis menee hieman päälle +1 ja Jusa tasaisesti nollakäyrää pitkin. Isoja on siis molemmat jäbät :D
Kolme vuotta sitten tähän aikaan oltiin kuoleman kielissä synnärillä, synnytys oli ollut käynnissä jo vaivaiset 15 tuntia jos vesien menosta lasketaan ja 20 tuntia jos suppareista.....noh, pojan syntymäähän saatiin vielä tästä hetkestä odotella semmoiset liki toiset 15 tuntia XD

Niinhän siinä sitten 12.12.2007 klo.23.48 syntyi meidän eka vauveli mitoin 3275g, 50cm ja py 35cm. Raskausviikolla 35+3 ja tänä päivänä ikää jo 3 vuotta....ens viikon neuvolassa sitten tuoreimpia mittoja jätkästä.

Elis 2007
Pikku prinssi "solariumissa" eli sinivalohoidossa :)


Elis 2010

_Lizardus_Elpun astmakontrolliLuonut: _Lizardus_Perjantai 29.10.2010 20:16

Eli tilanne aika lailla ennallaa, lääkitykset jatkuu samanlailla ku tähänki asti. Seuraava kontrollikäynti 6kk päästä.

Pituutta jäbällä oli 99,4cm ja painoa 17,7kg ja ikäähän on nyt 2v 10kk!

Sit käytii vähä toysRusis ja paris muussa kaupas shoppailee, löydettiin huomiseks kummitypykällekin kiva 3v lahja, toivottavasti on mieluinen pikku neidille. Pizzalla käytiin myös ja koeajaa yks auto mut eihä me raaskita mein Nisukkaa siihen vaihtaa eikä se auto iskeny muhun oikeestaan muulta osin ku väriltään *reps*.
Iso mies jo sekin, eilen oli ekaa kertaa n.9 tuntia jo täysin ilman vaippaakin ja kaikki pisut ja kakat teki nätisti pottaan (siihen asti ku illal jotain häsläs ja unohti potan ni tuli pisut housuun sit ja lattialle ym.) On se ihanaa ku nää pienet ihmisenalut kasvaa ja oppii kaikkee...

_Lizardus_Eliksen puheterapiakäyntiLuonut: _Lizardus_Keskiviikko 09.06.2010 15:50

Ensimmäinen käynti oli tänään, elokuulle saatiin jo neljä uutta aikaa puheterapiaan. Lisäks tulee arviokäynnit fysioterapeutin luona ja toimintaterapeutin luona, niiden pohjalta tehdään päätös et onko tarvetta laittaa lähetettä Jyväskylään lasten neurologille. (Eliksen tapauksessa melko varmasti joudutaa siellä kuulemma käymään mutta jonot on sitten semmoista 3-6kk luokkaa).

Puheessa siis on viivästymää, ymmärtää hyvin kyllä mutta oma puheentuottaminen on vaikeaa. Joitakin sanoja tulee (lähinnä puolikkaita et loput saapi arvata), asioille löytyy omia nimityksiä, yrittää matkia sanoja ja puhetta. Ilmaisee itseään parhaiten elein ja ilmein. Lähdetäänkin nyt tukemaan puheen tuottamista kuvilla (lätkitään kuvakortteja ympäri kämppää ja sitä rataa) että voi niistä näyttää asioita ja itse toistetaan sanoja ym. Lisäksi aletaan viittomilla tukemaan puheen kehitystä jne.

Keskittymisessä myöskin havaitsi lievää ongelmaa, että malttaa keskittyä vain hetken ja sitten keskittyminen herpaantuu kun kiinnostus lakkaa tai huomaa jotakin muuta, ei myöskään malta kuunnella aikuisen kysymyksiä/kehotuksia/pyyntöjä loppuun asti.

Kehui Elistä älykkääksi ja viisaaksi lapseksi, eli ainaki se osa aivoista kehittynyt ehkä jopa vähän turhankin hyvin ;D

^^cheryl^^Kotihoidontukea nostettava!Luonut: ^^cheryl^^Keskiviikko 06.01.2010 17:02

http://www.adressit.com/kotihoidontuki

Kotihoidontukea nostettava !!!

Vaadin tällä adressilla, että kotihoidontuki nostetaan samalle tasolle kuin peruspäiväraha. Minimiäitiyspäiväraha (22,04 €) on nostettu samansuuruiseksi kuin peruspäiväraha (25,63 €) , joten nyt on tärkeää saada myös kotihoidontuki samalle tasolle!

Kotihoidontuki on tällä hetkellä vaivaiset 314,28 €/kk.

Kotihoidontuen nostaminen samaan kuin minimivanhempainraha sekä peruspäiväraha takaisivat jokaiselle tasapuolisen ja reilun kohtelun. Minimit olisivat aina ne samat. Näin voisi olla mahdollista että jokaiselle kotona olevalle äidille (ja isälle) saataisiin samansuuruiset kuukausitulot. Kaikki kelan minimit tulisivat olla samansuuruisia.

Lasten hoitaminen kotona pitää olla vaihtoehto sitä haluaville! Siksi sitä pitää myös tukea rahallisesti! Kyse on kuitenkin loppujen lopuksi niin lyhyestä ajasta.

Pelkkää kotihoidontukea saavan vuositulot ovat 3 771,36€/vuodessa, kansanedustajan kuukausipalkka on 5 860€. Miksi kotiäidin pitää tulla toimeen niin pienellä rahalla? Vuositulot ovat pienemmät kuin kansanedustajan kuukausipalkka!

Tukia korotettaessa ja parannettaessa tulee ottaa huomioon, että tuen korotus menee oikeasti niitä tarvitseville ja ovat oikeudenmukaisia!

Kiitoksia kaikille jotka allekirjoittavat tämän adressin. Toimitan taas adressia eduskunnan suuntaan kun nimiä on riittävästi!

HUOM! Asiasta on jätettu toimenpidealoite eduskuntaan ja sata-komitealle, nyt odotamme asian etenemistä!

Facebookissa on ryhmä : "Kotihoidontukea korotettava",
käy katsomassa ja liity, pääset mukaan keskustelemaan asiasta!


Siitä on jo kaksi vuotta kun maailmamme mullisti ihana pieni taistelijamies Elis :)

Syntyi 12.12.2007 Jyväskylän keskussairaalassa klo.23.48 mitoin 3275g, 50cm ja py 35cm Raskausviikolla 35+3.

Äiti ja isi onnittelee pientä miestä!

_Lizardus_2 vuotta sitten....Luonut: _Lizardus_Perjantai 11.12.2009 19:36

näihin aikoihin noin suurinpiirtein meni lapsivedet...ja alkoi hemmetin pitkä taival kohti vauskin saattamista maailmaan, vesistähän meni vaivaisesti vain se 30 tuntia kunnes Elis syntyi.

Vedet meni siis 11.12 n.klo 18 ja raskausviikkoja oli kasassa 35+2..olispa varsin ironista jos tästä kakkosesta menis tänä iltana vedet ja tänäänhän on viikkotilanne semmoinen kuin 38+2 *wirn*.

Mutta huomenna juhlitaan sitten Eliksen 2v synttäreitä :)
« Uudemmat - Vanhemmat »