IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
20.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 2 084 (1.7.2008 alkaen)
Koko
30 jäsentä
Tyttöjä: 30
Keski-ikä
29,9 vuotta
Otos: 24 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,9 vuotta
Ylläpitäjä
_Lizardus_
Valvojat
Rx_Queen, |Solchica|, lmarial

Jäsenet (30)

Tenukka_Lizardus_Ilona-Lorelei-lmarialmerzi_Kaesapienobossumi|Solchica|satu85estafermoKriSSe^^^^^^anskuli_^^cheryl^^ninnannaawaZzUp^
« Uudemmat - Vanhemmat »

^^cheryl^^Kotihoidontukea nostettava!Luonut: ^^cheryl^^Keskiviikko 06.01.2010 17:02

http://www.adressit.com/kotihoidontuki

Kotihoidontukea nostettava !!!

Vaadin tällä adressilla, että kotihoidontuki nostetaan samalle tasolle kuin peruspäiväraha. Minimiäitiyspäiväraha (22,04 €) on nostettu samansuuruiseksi kuin peruspäiväraha (25,63 €) , joten nyt on tärkeää saada myös kotihoidontuki samalle tasolle!

Kotihoidontuki on tällä hetkellä vaivaiset 314,28 €/kk.

Kotihoidontuen nostaminen samaan kuin minimivanhempainraha sekä peruspäiväraha takaisivat jokaiselle tasapuolisen ja reilun kohtelun. Minimit olisivat aina ne samat. Näin voisi olla mahdollista että jokaiselle kotona olevalle äidille (ja isälle) saataisiin samansuuruiset kuukausitulot. Kaikki kelan minimit tulisivat olla samansuuruisia.

Lasten hoitaminen kotona pitää olla vaihtoehto sitä haluaville! Siksi sitä pitää myös tukea rahallisesti! Kyse on kuitenkin loppujen lopuksi niin lyhyestä ajasta.

Pelkkää kotihoidontukea saavan vuositulot ovat 3 771,36€/vuodessa, kansanedustajan kuukausipalkka on 5 860€. Miksi kotiäidin pitää tulla toimeen niin pienellä rahalla? Vuositulot ovat pienemmät kuin kansanedustajan kuukausipalkka!

Tukia korotettaessa ja parannettaessa tulee ottaa huomioon, että tuen korotus menee oikeasti niitä tarvitseville ja ovat oikeudenmukaisia!

Kiitoksia kaikille jotka allekirjoittavat tämän adressin. Toimitan taas adressia eduskunnan suuntaan kun nimiä on riittävästi!

HUOM! Asiasta on jätettu toimenpidealoite eduskuntaan ja sata-komitealle, nyt odotamme asian etenemistä!

Facebookissa on ryhmä : "Kotihoidontukea korotettava",
käy katsomassa ja liity, pääset mukaan keskustelemaan asiasta!
« Uudemmat - Vanhemmat »